Bildirim
SAMSUNG PL50-NIKON S220-NIKON S550-KODAK M340???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu saatde ancak cerrahpaşa acil'i tavsiye edebilirim. -
bu ne şimdi? -
Naçizhane önerim başlıklara ACİL diye ifadelerde bulunmayın. Forum anlayışında bu bir emirvaki anlamına gelir. Donanimhaber gerçekten artık bazı şeyleri aşmış bir forum, insanlar hep dayanışma içindeler. Yani siz bilerek yapmamışsınızdır belki ama ufak bir hatırlatma olsun benimkisi :) -
:)) tamam o zaman çok pardon, değiştirme şansım yok değil mi başlığı? -
quote:
Orijinalden alıntı: mert5089
:)) tamam o zaman çok pardon, değiştirme şansım yok değil mi başlığı?
Teşekkürler. Konu hakkında pek donanımlı olmadığımdan öneride bulunamayacağım. Ama mutlaka yardımcı olacak arkadaşlar olacaktır. -
arkadaşlar lütfen konuya bakıp da cevap yazmamazlık yapmayın, bu makinelerden kullandığınız varsa yorumlarınızı bekliyorum, yakında fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum çünkü... -
samsung hakkaten iyi değil kodak ta nikon kadar iyi olamayacağını düşünüyorum bende s220 almak üzereyim kararsızım varmı tavsiyesi olan arkadaşlar ? -
ben dün aldım nikon s220. hiç araştırmadan almak zorunda kaldım. öncesinde alacağım belli değildi çünkü. bir kaç tane daha baktım. s220 daha iyi gibi geldi. daha dün aldığım için bende internetten yorumlarına bakayım dedim. buraya rastladım. alalı henüz 1 gün bile olmadığı için bir yorum yapamayacağım. ama şimdilik memnunum. iyiye benziyor. görüntüleri filan net ve güzel
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X