Şimdi Ara

Samsung Plazma 51F5570 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
12
Favori
63.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu tv amerikadaki f5500 dimi? Buradaki model numarası 5570 ama aynı tv?
  • quote:

Orijinalden alıntı: banzar

quote:

Orijinalden alıntı: hayalci79

quote:

Yansıma yapmayacak bir yere kurarsaniz tv yi çok rahatsız etmez. Ama oda tamamen ışık etkisi altindaysa ve yansımaya karşı sorununuz varsa alinmayabilir. Şahsen ben çok memnunum.

Peki güneş girmeyen bir odada perdeler açık şekilde rahatça seyredilebilir mi sizce? TV gerçekten güzel ve LG'ye oranla çok canlı bir görüntüsü var resimlerinden gördüğüm kadarıyla.

Direkt güneş ışığı almayan odada kullanilacaksa bana göre yansıma olarak bir sorun yaratmaz. Zaten birçok ayar yapacaksınız. Gerek kontrast gerek parlaklık vb. Bu ayarlar tam yapildiginda görüntü daha belirgin hale geliyor.

Yansımayla ilgili zoresmer kardeşimizin ve diğer arkadaşların paylaştığı fotoğraflar var. Baktiniz mi bilmiyorum. O fotolara bakarsanız az çok fikir verecektir yansıma hakkında.

Eğer halihazirda led kullanicisiysaniz ve bu tv yi almayı planliyorsaniz yansıma konusunda az da olsa sıkıntı yaşamanız muhtemeldir.

birde tv yi biraz yüksek bir sehpaya koyarsanız daha az yansıma olur

• evet aynı seridir

yansımayla ilgili olarak; tvnin karşısında pencere varsa o zaman sıkıntı olabilir mümkünse pencere tvnin yanlarında kalırsa daha iyi olur
  • ışık gelen penecereye, Siyah, perde
  • Daha önce Led kullanmadım. Fotoğraflara baktım, LG Plazma'ya göre yansıma epey az gibiydi. Aslında yanında hanıma da sürpriz yapıp koyu renkli perde almak lâzım .

Tekno-marketleri gezip 50" TV'leri inceledim de, sanırım bizim odaya biraz büyük gelecek. 3 metre izleme mesafesini duyan hiçbir görevli tavsiye etmedi, "gözleriniz yorulur" diyor çoğu.
  • hayalci79 H kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz büyük gelebilir ama asla pişman olmazsınız. Kesinlikle 50 den aşağısini sasmayin. Heleki bu fiyatlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 mt. için bu 51" hiçte büyük değil.
  • Beyler tv deki dahili uydu aliciyi kullanan var mı ? BeN standart uydu alıcısı kullanıyorum. Kendi uydu alıcısını kullanmayı denedigimde olmuyor. Sinyal yok olarak görüyor. Nedir acaba problem ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg 50 Ph 670S cihazımın ölü piksel vermesi ve sonunda para iadesi ile sonuçlanması ile N11 kampanyasından 51 F5570 siparişi geçtim 1789 tl ye.
    İnşaallah bu cihazda da sıkıntı çıkmaz kullanmak nasip olur.
  • zaferaxu kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun yalnız bu siparişini verdiğiniz üründe akıllı kumanda içeriğe dahil değil bilginiz olsun
    ikisini kullanıcı olarak karşılaştırma deneyimlerinizi paylaşırsanız alacak arkadaşlara yardımınız dokunur
  • origone O kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Hiç mi kumanda çıkmıyor aceba? Aslında internetten almaktan çekiniyordum ama fiyat uygun geldi.N11 deki kampanya ile ilgili başlık vardı bulamıyorum şimdi alanlar var onlardan yorum alacaktım inşallah sıkıntı çıkmaz elim sürekli iptal butonuna gidiyor.
    Tv gelince ikisi hakkında yorum yapabilirim.
  • origone O kullanıcısına yanıt
    Malum başlığı buldum ürünü alanlardan akıllı kumanda çıkmış.Galiba satıcı akıllı kumanda derken başka bi kumandadan bahsediyormuş.
  • zaferaxu kullanıcısına yanıt
    tvyi o fiyata bulduysan al kacırma,kumanda 1 tane var zaten oda akıllı, kumanda cıkmıyo gıbı bı durum olamaz başka kumandası yok :)
  • ZORESMER kullanıcısına yanıt
    Aldım hocam hanımın haberi yok yine kavga kıyamet halledecegiz artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler tv deki dahili uydu aliciyi kullanan var mı ? BeN standart uydu alıcısı kullanıyorum. Kendi uydu alıcısını kullanmayı denedigimde olmuyor. Sinyal yok olarak görüyor. Nedir acaba problem ?

kurmaya gelirken bağlamışlar ayarları onlar yaptı çalışıyor.
  • 40c650 kullanıyorum.
    bu tv den almayı düşünüyoruz.(yazlığa kışlığa taşımamak için.)
    c650ün kalite gayet iyi (bence çoğu led lerden bile iyi )

görüntü kalitesi olarak memnun kalırmıyım.görüntü işleme kalitesi nasıl?
  • önceki sayfalarda örnek resimler var bi bak faydalı olucaktır, zaten piyasada yok ve hiçbir tekno markette teşhiri yok.
  • 3d performansı nasıl bu tv nin?
    51e551 inkini fazla beğenmemiştim
    40f6100 ünkü iyi gibiydi.örneğin.
  • Cihaz yeni kuruldu ilk izlenimlerim Lg Ph 670s e göre kıyaslıyorum.
    + ları
    Görüntü kalitesi kesinlikle daha iyi
    Menü daha kullanışlı geldi

- leri
    Lg daha şık görünümlü idi.
    Lg nin sesi daha iyi idi ama henüz Samsungta 3d sesi açamadım.
    Lg nin servisi daha iyi idi.
    Lg nin kumandası daha kullanışlıydı.

Yorumlar sadece 45 dk lık kullanımla yapılmıştır.Bu kısa kullanımla oyum Samsungtan yana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

Cihaz yeni kuruldu ilk izlenimlerim Lg Ph 670s e göre kıyaslıyorum.
    + ları
    Görüntü kalitesi kesinlikle daha iyi
    Menü daha kullanışlı geldi

- leri
    Lg daha şık görünümlü idi.
    Lg nin sesi daha iyi idi ama henüz Samsungta 3d sesi açamadım.
    Lg nin servisi daha iyi idi.
    Lg nin kumandası daha kullanışlıydı.

Yorumlar sadece 45 dk lık kullanımla yapılmıştır.Bu kısa kullanımla oyum Samsungtan yana

Kumandaya zamanla alışırşınız ilk başta banada tuhaf gelmişti. Kumandanın özellikleri göründüğünden fazla dokunmatik kısımın sağ tarafına kısa basarsanız çıkan kareye parmağınızla normal yazarmış gibi kanal numarası yazın o kanala gider. Daha uzun süre basarsanız kanal listesi çıkar. Dokunmatik kısmın alt tarafına basarsanız son seyredilen kanallar çıkar. Bir de bu tv lerde daha ölü piksel çıkmadı sanırım sizdede yok olsaydı fark ederdiniz, güle güle kullanın. Seside ayarlarda ekolayzer var oradan ayarlarsınız ses değişiyor.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.