Bildirim
SAMSUNG PLAZMA TV KIRMIZI ÇİZGİ OLUŞTU YARDIM EDER MİSİNİZ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ön panelin arızalandığı anlamına geliyor büyük ihtimalle. Garanti dahilinde ise cihazın, ön paneli değiştirirler veya değiştiremiyorlarsa yenisini verirler. Garantisi yoksa çizgiler artıp izlenmez hale gelene kadar kullanmaya devam edeceksin. Çünkü parasıyla ön paneli değiştirmek için sıfır cihaz parası ister servisler. -
kablolarını scartları bir kontrol et uydu alıcını cıkar normal yayın yada dvd ile dene yine olacakmı yine oluyorsa tvnin umarım garantisi vardır senden nerdeyse yarım tv parası ister servis belkide daha fazla... -
Geçmil olsun arkadaşım. Aynı çizgi sorununu ben Philips 19 inc LCD monitörde yaşadım. Garanti kapnda iken bozuldu. Dikey bir yeşil çizgi oluştu. Sonuç:
Monitör yapılamadı. O seri monitörden de kalmamış. Yerine 20.1 inc widescreen monitör verdiler. Allah'a şükür bir sorun çıkmadı şimdiye kadar. -
televizyon maalesef garanti kapsamında değil ayrıca yurt dışından gelmişti.
çizgi şimdilik çok farkedilmiyor ama neye göre ne zamanla artacak bu beni korkutuyor. servis ile henüz görüşemedim bugunlerde arayacağım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X