Şimdi Ara

samsung ps-42c430

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumdan edindiğim bilgiler sonucunda lcd almaktan vazgeçip plazma araştırmalarına başladım. hd ready bir tv arıyorum. samsung ps-42c430 modeli sizce nasıl? yorum yapabilir misiniz?

• bir yardımcı olacak yok mu?
  • Arkadaşlar sizce bu nasıl bir tv bir yorum yapar mısınız? buradan bakabilirsiniz:
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_PS-42C430-PLAZMA-TV,16141.html
  • valla kardeş bu cihazı 3 gün önce aldım evde kablolu tv var ve film izlemeyi de çok seviyorum.Sd yayında bu kadar performans beklemiyordum doğrusu yaklaşık 3.5-4 metreden izliyorum yaklaşınca dahi cam gibi görüntü var.Bende çok okudum formlarda plazma mı lcd mi diye içinden çıkamadım işin ama ben gerçekten film izlemeyi çok severim ve tv yi media markt dan alırken 300 mb lık mkv den 6.5 gb a kadar filmle gittim tv nin açmadığı film yok onu söyleyeyim.dediğim gibi zaten sd performansı süper dvd filmlerde de muhteşem görüntü veriyor.zaten tv nin arkasında 200 watt yazıyor tasarruflu gibi geldi bana.parlamaya gelince zaten açılı izlersen herhangi bir sıkıntı yok benim tv nin karşısında kocaman pencere var ama zaten bütün plazmaların sıkıntısı o parlama yapıyor ama ben görüntüyü görmek istersem onu görmüyorum.yani bence nasıl baktığın önemli.hele akşam olunca film izlerken ışıkları da kapatıyorum kalkasım gelmiyor başından ama ilk akşam çok başım ağrıdı hele gözlerim anlatamam sanırım daha alışamadık gittikçe alışıyor bakalım bu akşam ne olacak bir film atarım yine:)ben 1250 liraya media markttan 5 yıl garantili aldım kardeş çok memnunum zaten 14 gün içerisinde iade etme süren var bence denemeye değer bir tv emin ol.Şimdiden hayırlı olsun

• eyvallah kardeş içimi çok rahatlattın. Ben bu başlığı açtığımda media marktte böyle bir kampanya yoktu ama bugün afişlerde gördüm. Biraz araştırayım dedim son kez. Ama senin bu yazdıklarından sonra yarın hemen gidiyorum almaya. Ayrıca video oynatmıyor sanıyordum oynatıyormuş. Bu benim için ekstra güzel bir özellik oldu. Şimdiden izlewmek için sabırsızlanıyorum:))
  • ne demek kardeş umarım işine yarar bilgiler vermişimdir.Bende denemek için aldım ama sanırım geri götürmeyeceğim oldukça memenunum bu arada 150 liraya garanti 3 yıl uzuyor aklında bulunsun ben onu da yaptırdım bu da aklında bulunsun alınca yaz birşeyler sende:)
    aklında bulunsun kardeş yanma garantiye girmiyor ama ben yaklaşık 3 saat aynı kanalı açık tuttum birşey olmadı.zaten 2007 de yazılan formlarda bile artık kolay kolay yanma olmuyor deliniyor ki bu 2010 model.zaten servisede sorduk geri verme şansımız var lcd alalım mı diye bu görüntü kalitesini alamazsınız dedi.haberin olsun dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doganumut -- 6 Haziran 2010; 0:05:28 >
  • televizyon bitmiş yaa. yine alamadk. 2 aydır bi televizyon alamadım. Yağmur da yağıyodu. ıslandığım da cabası.
  • 3D'ler piyasaya çıkacak o yüzden kampanya üstüne kampanya yapıyor mağazalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebaydar84

televizyon bitmiş yaa. yine alamadk. 2 aydır bi televizyon alamadım. Yağmur da yağıyodu. ıslandığım da cabası.

kardeş üzüldüm yaa neyse kısmet en azından artık modelin özelliklerini biliyorsun evet yağmur deli gibi yağıyordu.yine olur kampanya sıkma canını
  • öyle valla artık yeni kampanyaya sağlık. en azından alacağım modele karar verdim. Yolun yarısından fazlasını halletmiş sayılırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.