Şimdi Ara

samsung ps42a410 pc ye bağlama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dizüstü bilgisayarımı ( nvidia gforce go 7400 ekran kartlı) monitör çıkışından vga kablo kullanarak (15pinli), samsung ps42a410 marka plazmamın pc in girişinden bağlamaya çalıştım. Bilgisayarın nwiew ayarlarında plazmayı analog.... olarak görmesine rağmen plazmada bir türlü görüntü alamadım, plazmanın menu ayarlarında pc bağlantı bir türlü aktif hala gelmedi, yeni bir kablo olıp bağladım yine olmadı, ekran kartını güncelledim yine olmadı, eski bilgisayar monitörümü kendi kablosuyla laptopun monitör çıkışına bağlayınca görüntü alıyorum yani laptop sinyal gönderiyor.
    S-video bağlantısıylada plazmadan rahatlıkla görüntü alıyorum. Ancak ne yapıp ne ettiysem vga bağlantısıyla bir türlü görüntü alamadım daha doğrusu plazmanın menusundeki pc bağlantı bir türlü aktif hala gelmedi. Tavsiyesi yada yardımı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler....

• saçma olacak ama FN+F4 veya hangi tuşsa basarak sinyali tvye gönderdin mi bazen çok küçük ayrıntılar atlanabiliyor

masaüstünde görüntü alman normal çünkü o direkt olarak monitör olarak görür
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadays

saçma olacak ama FN+F4 veya hangi tuşsa basarak sinyali tvye gönderdin mi bazen çok küçük ayrıntılar atlanabiliyor

masaüstünde görüntü alman normal çünkü o direkt olarak monitör olarak görür

evet onuda yaptım ama yine olmadı, sorun belkide kablodadır deyip yeni bir kablo aldım onda da olmadı...
    s-video kablosunu takınca bağlantılar bölümünde s-video seçeneği aktif hale geliyor ama vga kablosunu takınca pc seçeneği aktif hale gelmiyor :( çıldıracağım....
  • şimdi benim samsungçu arkadaşa shoptaki a410ları denetiyorum bakalım sorun tvde mi sen ve diğer topiclerde soran arkadaşların kablo v.s. pc problemi mi anlayacağız :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadays

şimdi benim samsungçu arkadaşa shoptaki a410ları denetiyorum bakalım sorun tvde mi sen ve diğer topiclerde soran arkadaşların kablo v.s. pc problemi mi anlayacağız :)

valla süper olur...heyecanla sonucu bekliyorum... yardımların için şimdiden çok teşekkür ederim....
    bende arkadaşın laptop ını getirdim ancak onda da olmadı...:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akoray -- 27 Ağustos 2008; 18:23:04 >
  • Arkadaşlar sorunum bu akşam eve gelen samsung servisi sayesinde düzeldi.... sorun kablolarda çıktı...halbuki almış olduğum 2 kabloyuda bilindik mağazalardan almıştım yarın onları geri iade edeceğim...sonuç olarak samsung servisinin elindeki kabloyu satın aldım ve sorunum düzeldi...yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.