Şimdi Ara

Samsung PS42C91H Plazma, Maç İzlerken Topun Çizgi Çizgi Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum 6 ay önce Samsung PS42C91H aldım teknosadan sehpa artı ev sinema sistemi 800 wallt'lık 3100 ytl hepsi plazmadan çok memnunum yanlız maç seyreterken adamlar ve toplar bazen cizgi cizgi oluyor mesela kaleci degaj yaptığı zaman top cizgi cizgi gözüküyor. hareketli nesneleri iyi algılamıyor heralde ama filmlerdeki hareketli nesnelerde yapmıyor sadace maçlarda bu sorun nedir acaba kablo yada soketden olabilirmi yoksa plazmadan mı kaynaklanıyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim herkese iyi vakit geçirmeler.

Konu başlığınız açıklayıcı olmadığı için düzenlenmiştir.
    Lütfen başlık seçiminde daha fazla özen gösterelim.
    Bilgi için TIKLAYIN

Samsung PS42C91H Plazma, Maç İzlerken Topun Çizgi Çizgi Olması
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• maalesef çözümü yok.panelden kaynaklanıyor...bazı arkadaşlar bağlantıdan diye cek.bazılarıda uydu recevierden diyecek ama..ama maalesef..
    c-91 in rahatsızlığı bu.
  • peki bu sorun q serisinde var mı acaba? 42q91 de mesela?
  • bu q ile c serisinin farkı nedir ALLAH AŞKINA BİLEN VARSA?

SAMSUNG PS-42C91H (etiket fiyatı 2.784 YTL) Plazmayı Samsung bayiden güzel bir çekmeceli sehba ile beraber 3000 ytl' e anlaştım. 1 'i peşin kalanı direkt (2000ytl / 12ay) kadar yapacaklar.
    ben de adamlara 42q91h var mı dedim. VAR Dediler. getirtiriz dediler.
    fark olarak da
    * 42C serilerinde bright tipte panel varken 42q91 (ETİKET Fiyatı yaklaşık 3199 ytl) serilerine ultra bright (daha az yansıma yapan) özellik var dediler
    * birde q serisinde HDMI giriş sayısı fazlaymış

bu kadar dediler? sizce dogru mu diyorlar? SAMSUNG c modelden q MODELE geçince görüntüde (netlik, kayma, burn in, flulaşma, tepkime, vb.) hiç mi bir iyileştirme ve geliştirme yapmadı? işlemciler falan tamamen aynı mı yani?
    bana bu tv'yi al dermisiniz yoksa q serisini mi getirsinler? eğer görüntü de daha fazla iyileştirme, geliştirmeler varsa q serisini alırım. NE DERSİNİZ? BENİM BİLMEDİĞİM İKİ MODEL ARASINDA BAŞKA FARKLILIK VAR MI?

• Evet q dada durum farkli degil..Ama çokda rahatsiz etmiyor.. zaten filmlerde en ufak bir problem yok !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTaDoR1970 -- 3 Mart 2008; 8:00:48 >
  • hocam farklı nedir bu q ile 42c91 in?
  • Lütfen Samsung Plasma Kitabını inceleyiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lcd tvde Çizgi şerit çıktı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.