Şimdi Ara

samsung ps51e550 satıcı üçkağadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşağıda yazan satırları ürünün e550 olmadığını öğrenmeden önce yazmıştım. satılan ürün e490 çıktı. yazıklar olsun bu satıcılara. adam birde pişkin pişkin ben e490 dedim diyor. yanımda şahitlerim vardı diyorum nişanlınız sizin akrabanız anneniz sizin anneniz diyor. diyorumki bana yalancı şahitlikmi yapsın bu insanlar şimdi? o zamanda kıvırıyor. gerekirse satışı iptal edeceğim. lanet olsun cepa samsung shopa.
    yazdığı başlık mesajınıda sildim. iyice deelirmiş durumdayım şuan.meselede beni adam gibi aydınlatmak isteyenler beni çaldırsın arıyayım bir detaylı konuşalım. değerse alayım e490 yoksa satışı iptal edeyim. 0505 936 52 56

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinezre -- 22 Nisan 2012; 18:38:48 >

• Hayirli olsun kardes. Ancak elimde samsung katologu var 51inc icin not. 1080p yaziyor sanirim full hd degil sen Tv yi inceleyip yazarsan sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Hayirli olsun kardes. Ancak elimde samsung katologu var 51inc icin not. 1080p yaziyor sanirim full hd degil sen Tv yi inceleyip yazarsan sevinirim.

sağolasın. evet full hd değil. ama hd ready'de değil. diğer konudada yazdığım gibi. cihaz hd olan her şeyi en mükemmel şekilde oynattı. 3d olanlarıda. varsın full hd olmayı versin. işini yapsın yetmezmi? bence yeter. iki adet gözlüğü 1 tb filmiyle bu televizyon alınası bir tv bence. hiç bir firma kötü ürün çıkarıp bindiği dalı kesmek istemeyecektir. sizede terimlere değil yaptıkları işlere göre tv'leri değerlendirmenizi öneririm. ama tercih sizin elbet.
  • quote:

Hayirli olsun kardes. Ancak elimde samsung katologu var 51inc icin not. 1080p yaziyor sanirim full hd degil sen Tv yi inceleyip yazarsan sevinirim.

Nasıl full HD değil. Speclerinde çözünürlüğü 1920-1080 gözüküyor yani full HD. Tabi full HD nin tanımı değiştiyse bilemem :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cro

quote:

Nasıl full HD değil. Speclerinde çözünürlüğü 1920-1080 gözüküyor yani full HD. Tabi full HD nin tanımı değiştiyse bilemem :)

buyur kardeşim orjinal katalog burada yazıyor.

• dostum hayırlı olsun gerçekten çok çok iyi bir alışveriş yapmışsın ama bunu bu fiyata nasıl aldın anlayabilmiş değilim. acaba firma bir promosyona felan mı gitmişti fiyat aşırı düşük geldi bana. D modelleri o fiyata satılıyor şu an piyasada.

bu arada cihaz full hd ve smart özellikleri var. fiyat ise gerçekten çok iyi

o 60" üzeri için 1080p dediği, progressive tarama demek istiyor yani 1080i-interlace değil, 1080p-progressive taraması var 60" üzeri için.
    kabaca açıklarsak;
    bizim kullandığımız tvlerin yatay taramaları 1080i-interlacedir. yani bir kareyi yatay olarak birer satır atlamak sureti ile önce atlamalı olarak çizer, sonra baştan alır o atladığı satırları çizer ve kareyi oluşturur bu da iki iş demektir.
    1080p-progressive taramada ise bir kareyi bir kerede çizer fark budur.

çok uygun fiyata çok iyi bir ürün, yerinde bir alışveriş olmuş güle güle kullanamanızı temenni ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4 -- 22 Nisan 2012; 14:03:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C4

dostum hayırlı olsun gerçekten çok çok iyi bir alışveriş yapmışsın ama bunu bu fiyata nasıl aldın anlayabilmiş değilim. acaba firma bir promosyona felan mı gitmişti fiyat aşırı düşük geldi bana. D modelleri o fiyata satılıyor şu an piyasada.

bu arada cihaz full hd ve smart özellikleri var. fiyat ise gerçekten çok iyi

o 60" üzeri için 1080p dediği, progressive tarama demek istiyor yani 1080i-interlace değil, 1080p-progressive taraması var 60" üzeri için.
    kabaca açıklarsak;
    bizim kullandığımız tvlerin yatay taramaları 1080i-interlacedir. yani bir kareyi yatay olarak birer satır atlamak sureti ile önce atlamalı olarak çizer, sonra baştan alır o atladığı satırları çizer ve kareyi oluşturur bu da iki iş demektir.
    1080p-progressive taramada ise bir kareyi bir kerede çizer fark budur.

çok uygun fiyata çok iyi bir ürün, yerinde bir alışveriş olmuş güle güle kullanamanızı temenni ederim.

teşekkür ederim. bu ürün için artık d550 forumuna yazmayalım. ikişer mesaj oluyor çünki. dediğiniz gibi promosyon varmış. samsung tüm piyasada tek olmak için bir hedef belirlemiş. almak isteyenler ankara cepadaki samsungu arayabilirler. kutup maazası olarak geçer. ayrıca 1 tb boyutundada 3d film verecek bana satıcı sağolsun. yarın harddiski götüreceğim. sorularınızı satıcıyatekrar sorarım. 1949 dedi önce. ama nakit olunca 1850ye kadar düşürttüm. beyazlarıda yan maazalarından almıştım buda işimi kolaylaştırdı. taşıma garantili kargoyla eve teslim edilip kurulacak. o güne kadar sabretmekten başka yapacak bir şey yok. şimdi bu boşlukta kaliteli bir hdmi kablo almam gerekiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tekrar hayırlı olsun kardeşim. yalnız yükleteceğiniz filmlerin half sbs (1920*1080) olmasına dikkat edin eğer full sbs yükletirseniz (3840*1080) 1920 piksel üzeri çözünürlük dışı olacağı için tv açmayacaktır, 3d bluray gerekir.

3D film olarak hugoyu şiddetle öneririm varsa mutlaka yükletin.

bu arada receiveriniz hd mi? değilse iyi bir hd receiver şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4 -- 22 Nisan 2012; 15:02:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4

tekrar hayırlı olsun kardeşim. yalnız yükleteceğiniz filmlerin half sbs (1920*1080) olmasına dikkat edin eğer full sbs yükletirseniz (3840*1080) 1920 piksel üzeri çözünürlük dışı olacağı için tv açmayacaktır, 3d bluray gerekir.

3D film olarak hugoyu şiddetle öneririm varsa mutlaka yükletin.

bu arada receiveriniz hd mi? değilse iyi bir hd receiver şart.

d550 konusu üzerinde durumu açıklıpğa kavuşturduk. bir satıcı hilesiyle satılan ürün e490 çıktı. adam ısrarla ben e490 dedim desede annem ve nişianlım yanımdaydı. adam e550 diyerek sattı ürünü. bu gece forumdaki yönelmeye göre satışı belki iptal edeceğim. yazık bömyle satıcılara.
  • satışı iptal ettim. param genel mdürlük onayından sonra hesabıma yatacakmış. inşallah birde bununla uğraştırmazlar. tv konusundada döndük gene en başa.
  • yuuuh bu kadar da olmaz ki kardeşim vay arlanmaz adamlar vay.

neyse satışı iptal ettiğine iyi etmişsin dostum. gene D550 kovalayalım
  • ben PS51E550D1 bu televizyonu almayi dusunuyorum...acaba bu tevizyon hakkinda arti ve eksi yonlerini bileniniz var mi?yardim lutfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalem13 -- 30 Aralık 2012; 19:42:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.