Şimdi Ara

SAMSUNG PX2370 Monitör alacağım yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar samsung px2370 monitör almaya karar verdim
    internette yaptığım araştırmalar doğrultusunda bu monitör hakkında kötü yorumlara rastlamadım

mal bu :D

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-px2370-23-px2370-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=51385

http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS23WHUKFK/ZA

ilk lg nin 24" W2486L-PF monitörünü beğenmiştim birçok arkadaşımızın renk sorunu yaşadığını görünce samsung un bu modelinde karar kıldım

kullanan bilen arkadaşlarım bu monitörü bana tavsiye ederler mi ?

• Ederim.
  • Ürün güzel ona lafım yok ama 23 inc bir LED e 600 küsür para vermek mantıklı degil bence, samsunga sözüm yok ama diger markalarada bir şanş ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 2 Ocak 2011; 14:28:51 >
  • mesela ?
    acer'in ankarada servisi yok onu servis hizmetinden olayı eledim
    lg nin renklerini beğenmedim
    philips i hiç söylemiyorum bile :)
    zaten philips artık monitör üretmiyor diye duydum
    sizin önereceğiniz başka hangi markalar var ?
  • Ben de PX ve LX arasında kaldım. Parlaklık ve Kontrast değerleri LX'te daha büyük olduğu için. Ama senin bu almak istediğin de gerçekten iyi. View angle olayını, bunlar TN panel olduğu için, mükemmel çözemeselerde Magix zart zurt yöntemleri ile aşmışlar bir nebze. Üreticilerde IPS monitörlerin piyasada tutunmasını istemediği için TN'lerle yetinecez.

Birden fazla kişi ile Film için diyorsan bunu al. LX'e göre renkler daha iyi.
    Oyun için diyorsan LX al.

E ben ikisini de çok yoğun yaptığım için hangisini seçeceğime karar veremedim..
  • px lx'ten üstün. Kağıt üzerindeki değerlere aldanmayın.
  • dostum bu çok pahalı bence ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

px lx'ten üstün. Kağıt üzerindeki değerlere aldanmayın.

ne yönden üstün birşeyler söyleyebilir misiniz?
    bende bu boyutlarda monitör araştırıyorum da 1 aydır sonuçta bir kere alınıyor 5-6 yıl gidiyor bu alet

quote:

Orijinalden alıntı: rancorous

Ben de PX ve LX arasında kaldım. Parlaklık ve Kontrast değerleri LX'te daha büyük olduğu için. Ama senin bu almak istediğin de gerçekten iyi. View angle olayını, bunlar TN panel olduğu için, mükemmel çözemeselerde Magix zart zurt yöntemleri ile aşmışlar bir nebze. Üreticilerde IPS monitörlerin piyasada tutunmasını istemediği için TN'lerle yetinecez.

LX2370 modeli türkiyede yok sanırım? nerde gördünüz ki?
    Bunun muadili bir monitör nedir fikriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 6 Ocak 2011; 20:21:51 >

• quote:

Ben de PX ve LX arasında kaldım. Parlaklık ve Kontrast değerleri LX'te daha büyük olduğu için. Ama senin bu almak istediğin de gerçekten iyi. View angle olayını, bunlar TN panel olduğu için, mükemmel çözemeselerde Magix zart zurt yöntemleri ile aşmışlar bir nebze. Üreticilerde IPS monitörlerin piyasada tutunmasını istemediği için TN'lerle yetinecez.

teşekkürler
    peki şunu sorayım px oyunda yeterli performansı veremiyor mu ?
    bende hem film izlemek hem oyun oynamak için bir monitör rıyorum
    bu px monitörü alsam oyunlarda ne gibi "yetersizliklerle" karşılaşırım ?

• Hiçbir yetersizlikle karşılaşmazsınız oyunlarda.
  • quote:

Hiçbir yetersizlikle karşılaşmazsınız oyunlarda.

teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar Samsun PX 2370 LED monitör'ün kullanma kılavuzunu indirip okudum: en yüksek çözünürlükte tarama hızı maksimum 60 HZ. Bu tarama hızı gözü yormaz mı? Nasıl olur da bu ilkel tarama hızı hala aşılamıyor aklım almıyor. Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmasuyum

Arkadaşlar Samsun PX 2370 LED monitör'ün kullanma kılavuzunu indirip okudum: en yüksek çözünürlükte tarama hızı maksimum 60 HZ. Bu tarama hızı gözü yormaz mı? Nasıl olur da bu ilkel tarama hızı hala aşılamıyor aklım almıyor. Ne dersiniz?

CRT monitörde 60 Hz gözleri yorar, ama LCD monitörlerde böyle bir problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: procaptain

quote:

px lx'ten üstün. Kağıt üzerindeki değerlere aldanmayın.

ne yönden üstün birşeyler söyleyebilir misiniz?
    bende bu boyutlarda monitör araştırıyorum da 1 aydır sonuçta bir kere alınıyor 5-6 yıl gidiyor bu alet

quote:

LX2370 modeli türkiyede yok sanırım? nerde gördünüz ki?
    Bunun muadili bir monitör nedir fikriniz var mı?

Evet haklısın TC'de ben de göremedim.. Ben XL ile karıştırmışım. yabancı reviewlara baktığım için yorumum öyle oldu. XL ile LX in farkını tam bilmiyorum araştırmak lazım.

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-xl2370-23-xl2370-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=44610

EDIT: Biraz araştırdım, aynı monitör bunlar sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rancorous -- 11 Ocak 2011; 13:34:13 >

• arkadaşlar merhaba
    ben de 1-2 hafta içinde px2370 almayı düşünüyorum
    Benim için en önmli husus input lag
    ve şu anda piyasada ki en iyi input lag zamanına sahip ürün bu

ancak okudugum forumlarda hdmi ile bağlandıgında ekranın grileri siyaha çevirdiğinden bahsedilmiş
    ve bir çok kişi bu durumdan şikayetçi

http://hardforum.com/showthread.php?t=1525694

Size sormak istedim ps3 veya xbox kullanan arkadaşlar memnunlar mı ?(hdmi üzerinden kullananlar)

şimdiden teşekkürler!
  • şu anda lcd ihtiyacım olsa alacağım tek ürün.
  • Okuduğum bölüm yerel yönetimler, bundan anlaşılacağı üzere bu işi istiyorum çünkü büyük kitlelere hitap etmekten ve grup çalışmalarından hoşlanıyorum, insanların çalışma prensibleri doğrultusunda üzerlerinde etkili olmak hoşuma gidiyor.
    İş ve eğitim alanındaki birikimlerimi kullanıp, geliştirerek üst düzey yönetici konumunda olmak, en büyük ideallerim arasında yer almaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalbens34

Okuduğum bölüm yerel yönetimler, bundan anlaşılacağı üzere bu işi istiyorum çünkü büyük kitlelere hitap etmekten ve grup çalışmalarından hoşlanıyorum, insanların çalışma prensibleri doğrultusunda üzerlerinde etkili olmak hoşuma gidiyor.
    İş ve eğitim alanındaki birikimlerimi kullanıp, geliştirerek üst düzey yönetici konumunda olmak, en büyük ideallerim arasında yer almaktadır.

hönk
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalbens34

Okuduğum bölüm yerel yönetimler, bundan anlaşılacağı üzere bu işi istiyorum çünkü büyük kitlelere hitap etmekten ve grup çalışmalarından hoşlanıyorum, insanların çalışma prensibleri doğrultusunda üzerlerinde etkili olmak hoşuma gidiyor.

Evet PX2370 alabilirsin .. Yeterli şartlara sahipsin :)
  • edit yalnıs oldu =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stroma -- 11 Temmuz 2011; 22:21:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.