Şimdi Ara

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
863
Cevap
29
Favori
61.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Apple TV de optik çıkış yok. En kısa yol Apple tvden HD’mi ile receivere göndereceksiniz. Oradanda görüntüyü tvye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk kez karanlikta dikkatimi çekti sizce yandaki ışık sizmalari normal mi?
    SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ
    SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ diger bir sorum netflixte karanlık sahne geçişlerinde TV otomatik ekran ışığını kısıyor. Akıllı mod ve eko çözümler tamamen kapalı. Bunu farkeden oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerizmir -- 7 Nisan 2020; 20:33:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tv yi alacağım fakat servis için aramanız lazım dediler garanti belgesi kutunun içinde mi dışında mi Samsung Teknik servisi arasam yeterli mi ?

• Siz kendiniz kurulum yapmayın servisi çağırın o kursun olası sorunlar için kendinizi garantiye almış olun

• Beyler tv yi alalı 1 hafta oldu bugün arka plandaki uygulamaları temizlemek için tv cihaz yönectisini açınca böyle donup kalıyor
    Bir de bazen sesi açamıyorum mesela 9 dan yukarı gitmiyor
    Servisi aradım güncelleme yüklemeyi deneyin dediler ama sürüm güncel yardımcı olabilecek var mı

• Extrac E kullanıcısına yanıt
    hocam sıfırdan kurulum yapın düzelmezse servis çağırın servis menüsünden resetlesinler
    Arka uygulamami???bu android tv degilki.nasil temizlensin

• Sıfırdan kurulum yapıcam ama servisin yüklediği kanallar giderse nasıl yükleyeceğim bir de ayarlar kısmında sıfırla var ordan mı yapıcam

• baris007 B kullanıcısına yanıt
    Bu kısma girince açılıyor arka plan uygulamalarını temizle diye bir kısım var

Hmm bilmiyordum bak ogrenmis oldum.

• Fakat işte donma yaşıyorum ve şu an netflix i bile açmıyor acaba tv yi bir sıfırlasam mı

2017 lerde kanallar gitmiyordu kendi buluyordu tekrar frekans girmeden ama 2019 lar nasıl bilmiyorum
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    TV den alttaki ayarı uygulayın.

Buyrun size dolby atmos:

TV içerisine gömülü netflix uygulamasından atmos ses alabiliyorum. Tabi ki ses sistemim dolby atmos desteğine sahip. Ayrıca Pioner marka eski avr cihazım halen duruyor. Yamaha avryi söküp onu taktığımda atmos desteğini kaybediyorum. TV'nin kendi hoparlörleri ile Dolby Atmos desteği yoktur ama Dolby Atmos destekli bir ses sistemine ARC HDMI çıkışı ile bağlantı yaparsanız bu özelliğe sahip olabiliyorsunuz.

• Q60 serisinde tarayıcıdan film izlemek mümkünmü, kullanıcılar yada uzmanlar cevaplarsanız sevinirim, kardeşimdeki samsungda eskiden izleyebiliyorduk fakat son bi güncelleme ile izleyemez olduk, bundada izlenemiyormu acaba

• bende 55q60r aldım. Ayrıca apple tv 4k cihazım var. Netflix hdr izlemek için en iyi performansı tv nin kendi smart üzerinden mi alırız. yoksa apple tv 4k ile birlikte mi kullanmak daha iyi performans verir. her iki durumda da q60r için ayarlar nasıl olmalıdır?
  • azazel85 A kullanıcısına yanıt
    hocam tv kablolarını nasıl sakladınız acaba ben de 49 veya 55 inç Q60R almayı düşünüyorum samsung müşteri hizmetleri invisible connect yok dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathildass

Muhtemelen media player'ınızda da DTS çözücü yok. Ben harddiskimi mağazada bağladığımda dts sesleri çözmediğini farketmiştim. Buna rağmen tv yi satın aldım. Evde kurulumdan sonra harddiski mi box'a bağladım ve dts ses sorununu bu şekilde çözdüm. Ayrıca harddiski direk televizyona taktığımda da televizyona bağladığım logitech z-5400 ses sistemi Dts sorununu çözüyor. Bu tür çözümler mevcut.

Alıntıları Göster
    hocam z-5400 ü optic kablo ile mi bağladınız TV'ye

• quote:

Orijinalden alıntı: joof

hocam z-5400 ü optic kablo ile mi bağladınız TV'ye

Alıntıları Göster
    Selamlar.
    Evet z5400 ü direk optic ile bağladım tv'ye.
  • BEN DÜN ALDIM TVYİ GÖRÜNTÜ AYARLARINI BİR TÜRLÜ AYARLAYAMADIM EKRANIN NETLİĞİNDE VE ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNDE PROBLEM VAR GİBİ GELDİ BANA EN DOĞRU AYARLARA NASIL ULAŞABİLİRİM YARDIMCI OLABİLECEK VAR MIDIR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyman34

Q60 serisinde tarayıcıdan film izlemek mümkünmü, kullanıcılar yada uzmanlar cevaplarsanız sevinirim, kardeşimdeki samsungda eskiden izleyebiliyorduk fakat son bi güncelleme ile izleyemez olduk, bundada izlenemiyormu acaba
    1-2 kere dizi izledim tek sorun her zaman değil mouse imleci görünüyor-kayboluyor anlık.
    Tarayıcıdan bein connect’de izlenebiliyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.