Şimdi Ara

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
863
Cevap
29
Favori
61.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dolar düştü bayiler ne bahane bulacak şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cr7r38 C kullanıcısına yanıt
    Fiyatları düşürmeye niyetleri yok maalesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Millet almasa bahane bulmalarına gerek kalmayacak ama ne yaparsa yapsınlar almaya devam eden bir kitle bar çok ilginç.
    Kardesim ederin yaklasık 700-800 şişirdiler fiyatları ama indirmiyor fırsatçılar.

• Uzun bir süre 5.300 bandında seyretmiş ve düşmesini beklerken 1000 TL zamlandı. Dolar gerilemesine rağmen fiyatlar düşmüyor olacak iş değil
  • ChicharitoHernandez kullanıcısına yanıt
    2 gün önce samsung mağazasına gittim adamların elinde ürün yok 60r stok tükenmiş deli gibi satıyor diyo adam

• quote:

Orijinalden alıntı: pysco_wanted

2 gün önce samsung mağazasına gittim adamların elinde ürün yok 60r stok tükenmiş deli gibi satıyor diyo adam
    Açıkçası 6000 vermek fazla geliyor. Internette birçok yerde stok var gözüküyor ama bilemedim.

500tl çok mesele değil ama ben bu işi inat yaptım. O fazla yazdıkları 6000nin 500nü yedirmeyeceğim o satıcılara, fırsatçılara fırsat vermemek için elimden gelen birey olarak bu. Sizde de aynı mantık var sanırım

• pysco_wanted P kullanıcısına yanıt
    keşke yalan parayla olsa..şu ekonomik durumda insanların işi gücü yok q60r alalım demişler..rahat paralı kitle zaten bu modeli almaz bu modeli satacakları kitle belli o kitlede bu tv yi peynir ekmek gibi alacak kitle değil..
  • birde daha yeni modeller gelmeden güzel indirim bekleyen arkadaşlar boşa beklemeyin yeni modeller tr ye girmeden bu tv ler düşündüğünüz fiyatlara çok istisna durumlar haricinde düşmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamilkamilov

500tl çok mesele değil ama ben bu işi inat yaptım. O fazla yazdıkları 6000nin 500nü yedirmeyeceğim o satıcılara, fırsatçılara fırsat vermemek için elimden gelen birey olarak bu. Sizde de aynı mantık var sanırım
    Evet hocam. Sony xf9005 6.000 tl düşerse öncelikle onu almayı düşünüyorum. Ama o da düşmeyecek gibi.

• bu tv 5000-5200 lere satılıyordu ederide bu rakamlardır arkadaşlar bunun üzerine çıkmayın çok aceleniz varsa illa tv almam lazım diyorsanız buna 6000 vereceğinize 6600-6800 arasına xf90 alan arkadaşlar var kod ile o arkadaşlarla görüşün biraz daha zorlayın xf90 modeline bakın derim
    Bende açıkçası ikisi arasında kaldım, xf90 da gecikme süresinin (ınput lag) q60r göre 2 kat fazla olması düşündürüyor.

• Hayırlı ramazanlar arkadaşlar.

Gittigidiyor teknosa satıcısından 150tl indirim ve 75tl world puan ile 6075tl’ye aldım 55q60r yi. Lg55sm8200 ile arasında çok gidip geldim. 100hz ve Va panel olması sebebiyle (Ki bu özelliklerden dolayı 8200’den fersah fersah üstün bence) tercihimi q60’dan yana kullandım. 6000 lira seviyelerine bu iki modelden başka alacak tv yok. Şu an evde Lg 49uh770v kullanıyorum hiç pişman etmedi. Umarım buda pişman etmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sncrklnc

Bende açıkçası ikisi arasında kaldım, xf90 da gecikme süresinin (ınput lag) q60r göre 2 kat fazla olması düşündürüyor.
    Eskisi kadar tv'de zapping yapılmadığı için bunun büyük sorun olacağını pek sanmıyorum.

• Arkadaşlar ben ps4 ve Logitech z-5500 5+1 optik ile kullanacagim . Oyunlarda tam 5+1 sorraund ses alabilmem icin ses sisteminden gelen optik kabloyu tv ye mi baglayayim ps4 e mi ?

• Kapalı kutu nu8000 buldum. Nu8000 mi q60r mi ?
  • yufunus Y kullanıcısına yanıt
    Bence Nu8000. Nerden buldunuz acaba?

• Bugün benim de tv gelecek,kargo getirince yapılması gerekenler hakkında bilgi verebilirmisiniz.

• betterthink B kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, gg deki indirimi ve world puanı nasıl aldınız kampanya anlık mıydı

• Anlıktı hocam.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.