Şimdi Ara

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
863
Cevap
29
Favori
61.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4k 60Hz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba servis kuruluma geldigi zaman , nasıl bakabiliriz tv çalışma saatine bakarmi servis o gorulmez falan dermi yada yeni kumandayla nasil girebiliriz kendileri girmezse bizim onlar ordayken bakmamiz icin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel bayi fiyatları 65Q60R 9900 TL 55 inç 6300 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: drug

bende apple tv 4k ile ve ses sistemi ile bu şekilde ayarladım. dolby atmos ve dolby vision
    Ses olarak atmos alabiliyorum ancak görüntü olarak vision alamıyorum. TV içerisine gömülü netflix uygulaması ile olmuyor sanırım.

• Cr7r38 C kullanıcısına yanıt
    Ben senelerdir evkurdan alışveriş yapıyorum herhangi bir sorun yaşamadım telefon tablet ps4 herşey aldım bir sorun yaşamadım güven konusunda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar merhaba 55q60rat modelinde iptv destekleyen uygulama var mı? veya iptv nasıl seyrediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yemre_2000

arkadaşlar merhaba 55q60rat modelinde iptv destekleyen uygulama var mı? veya iptv nasıl seyrediyorsunuz.
    Çözümü kolay seyretmiyoruz.
  • Merhaba arkadaşlar tv ile ilgili bazı sorularım var yanıt verebilecek var mı acaba. Ben normal tv kanalları izleyen biri değilim çok nadir. Tv yi sadece netflix den dizi film izlerken ya da pc de bir işim olduğunda tv ye bağlayıp ordan kullanma şeklinde kullanıcam. Bu kullanıma uygun bir tv arıyorum

1- 4-5 metre mesafe için kaç inc almalıyım ?

2- PC yi kablosuz olarak tv ye bağlayabiliyor muyum (yani görüntüyü aktarabiliyor muyum) Aktarılıyorsa hdmi dan bağlamış gibi hızlı ve sorunsuz mu yoksa kalite düşüyor mu?

3-Uygulamasız-programsız Tv' de herhangi bir film sitesine girip oradan film-dizi izleyebiliyor miyim yoksa uygulama mı gerekli?

4-Direk usb takıp ondan film izleyebilir miyim ?

5- Tv'ye direk klavye mouse bağlanabiliyor mu bağlanınca pc gibi kullanabiliyor muyuz? Örneğin tv de oyun uygulaması varsa onu indirim o klavye ile oynayabilir miyim ? yani pc ile hiç alakası olmadan

6- Hangi işletim sistemini kullanıyor. Multi media olarak benim istedim şekilde kullanıma en uygun sistem hangisi?

7- Evdeki bütün telefonlar iphone bu yüzden airplay yani telefondan pc,tv gibi yerlere aktarma özelliğini kullanıcam bu özelliği destekliyor mu? Hangi işletim sistemli tv ler destekliyor?

• Çalışmak saatini nasil gorebiliriz ? Acil lazım oldu hocalarım

• emre.koc kullanıcısına yanıt
    Telefona smartthink uygulamasını indirip eleştirip, sağ üst bilgi kısmından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPowerX -- 10 Mayıs 2020; 21:36:14 >
  • DrPowerX kullanıcısına yanıt
    Cok teşekkür ederim hocam 👍🏻😊

• quote:

Orijinalden alıntı: symbiotic

Merhaba arkadaşlar tv ile ilgili bazı sorularım var yanıt verebilecek var mı acaba. Ben normal tv kanalları izleyen biri değilim çok nadir. Tv yi sadece netflix den dizi film izlerken ya da pc de bir işim olduğunda tv ye bağlayıp ordan kullanma şeklinde kullanıcam. Bu kullanıma uygun bir tv arıyorum

1- 4-5 metre mesafe için kaç inc almalıyım ?

2- PC yi kablosuz olarak tv ye bağlayabiliyor muyum (yani görüntüyü aktarabiliyor muyum) Aktarılıyorsa hdmi dan bağlamış gibi hızlı ve sorunsuz mu yoksa kalite düşüyor mu?

3-Uygulamasız-programsız Tv' de herhangi bir film sitesine girip oradan film-dizi izleyebiliyor miyim yoksa uygulama mı gerekli?

4-Direk usb takıp ondan film izleyebilir miyim ?

5- Tv'ye direk klavye mouse bağlanabiliyor mu bağlanınca pc gibi kullanabiliyor muyuz? Örneğin tv de oyun uygulaması varsa onu indirim o klavye ile oynayabilir miyim ? yani pc ile hiç alakası olmadan

6- Hangi işletim sistemini kullanıyor. Multi media olarak benim istedim şekilde kullanıma en uygun sistem hangisi?

7- Evdeki bütün telefonlar iphone bu yüzden airplay yani telefondan pc,tv gibi yerlere aktarma özelliğini kullanıcam bu özelliği destekliyor mu? Hangi işletim sistemli tv ler destekliyor?
    1- 65-75 inch arası tercih yapabilirsiniz.
    2- Kablosuz görüntü aktarılıyor ancak sağlıklı olmuyor, yavaş çalışıyor. Yüksek çözünürlüklü film izlerken tavsiye etmem, sadece pc kullanacaksanız sorun çıkartmaz. Eğer film izlemek yada oyun oynamak için illa kablosuz görüntü aktarmak isterseniz kaliteli bir aktarıcı almanız gerekiyor ki 2000 TL civarı fiyatı var.
    3- Kendi tarayıcısı üzerinden film sitelerini açıyor ama filmleri genelde oynatmıyor. Ya netflix vb. gömülü uygulamaları kullanacaksınız ya da pc bağlayacaksınız.
    4- Direk usb takıp film izletiyor ama avi formatı desteğini kaldırmışlar bunu akılda tutmakta fayda var.
    5- Samsung F8000 model TV'de kullandığım orjinal Samsung klavye herhangi bir aparat takmadan direk tanıdı ancak ses açma kapama tv açıp kapatma işine yarıyor. Diğer tuşlar bu modelde işlemiyor.
    6- Tizen işletim sistemini kullanıyor ve çok başarılı.
    7- Airplay destekliyor.

• azazel85 A kullanıcısına yanıt
    65 inc ve üzeri bütçemi aşıyor hocam sanırım 55 inc tercih edicem bütçeden dolayı. Peki Q60R ile Q70r arasındaki fiyat farkını vermeye değer mi sizce çok fark var mı
  • yemre_2000 Y kullanıcısına yanıt
    Smart iptv..
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel85

1- 65-75 inch arası tercih yapabilirsiniz.
    2- Kablosuz görüntü aktarılıyor ancak sağlıklı olmuyor, yavaş çalışıyor. Yüksek çözünürlüklü film izlerken tavsiye etmem, sadece pc kullanacaksanız sorun çıkartmaz. Eğer film izlemek yada oyun oynamak için illa kablosuz görüntü aktarmak isterseniz kaliteli bir aktarıcı almanız gerekiyor ki 2000 TL civarı fiyatı var.
    3- Kendi tarayıcısı üzerinden film sitelerini açıyor ama filmleri genelde oynatmıyor. Ya netflix vb. gömülü uygulamaları kullanacaksınız ya da pc bağlayacaksınız.
    4- Direk usb takıp film izletiyor ama avi formatı desteğini kaldırmışlar bunu akılda tutmakta fayda var.
    5- Samsung F8000 model TV'de kullandığım orjinal Samsung klavye herhangi bir aparat takmadan direk tanıdı ancak ses açma kapama tv açıp kapatma işine yarıyor. Diğer tuşlar bu modelde işlemiyor.
    6- Tizen işletim sistemini kullanıyor ve çok başarılı.
    7- Airplay destekliyor.

Alıntıları Göster
    3. cevabınıza takıldım hocam. Niçin oynatmıyor ki sitelerden dizi veya filmleri? Kullanıcı Netflix olmazsa internette film/dizi izleyemeyecek mi yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 12 Mayıs 2020; 22:8:21 >

• herhangi bir içeriği oynatıp oynatmama internetle alakalı bir şey. bende tarayıcısından dizi-film açıyor ama içinde reklam oynatan puhu tv, fox play,
    iptv uygulamalarında videolar oynatılmıyor. ama telefonun internetini tv'ye bağlayınca da açılıyor. bu sorunu çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

herhangi bir içeriği oynatıp oynatmama internetle alakalı bir şey. bende tarayıcısından dizi-film açıyor ama içinde reklam oynatan puhu tv, fox play,
    iptv uygulamalarında videolar oynatılmıyor. ama telefonun internetini tv'ye bağlayınca da açılıyor. bu sorunu çözemedim.
    Reklamsız dizi/film sitesi yok ya da çok az var zaten. Reklamı geçme özelliği mi yok yani?

• ChicharitoHernandez kullanıcısına yanıt
    internet tarayıcısında sorun yok, reklam oynatıyor atlayabiliyorsun.tabi pc ya da teldeki kadar stabil olmuyor. ama fox tv uygulamasında "advertisement" yazıyor köşede ama oynattığı bir şey yok.puhu da videoların başında reklam sokar genelde o da oynatmıyor.
    bu yüzden apple tv'den kurtulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

internet tarayıcısında sorun yok, reklam oynatıyor atlayabiliyorsun.tabi pc ya da teldeki kadar stabil olmuyor. ama fox tv uygulamasında "advertisement" yazıyor köşede ama oynattığı bir şey yok.puhu da videoların başında reklam sokar genelde o da oynatmıyor.
    bu yüzden apple tv'den kurtulamadım.
    Anladım. Açıkçası tarayıcıda ve IPTV izlemede sıkıntı yoksa almayı düşünüyorum TV'yi

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.