Şimdi Ara

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
863
Cevap
29
Favori
61.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tekrar dusermi hocam bu fiyatlara ? Yada ne zamana düşer bir fikriniz varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar 7.25lerden 6.77lere geriledi hala mı düşmeyecek bu fiyatlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nabu kullanıcısına yanıt
    stok bitmezse yeni modeller gelince düşer diye düşünüyorum ben çöpe atacak halleri yok bu tv leri halciler gibi piyasa düşmesin diye böyle bişey yapamazlar çünkü topraktan çıkmıyor bunlar :)

• nabu kullanıcısına yanıt
    Hayat normale döndü dönüyor.Dolar hızla çakılıyor. Bi zahmet

• quote:

Orijinalden alıntı: yufunus

Kapalı kutu nu8000 buldum. Nu8000 mi q60r mi ?
    Kaça buldunuz?Garanti Türkiye mi?

• n11 de kupon ile en düşük bulduğum fiyat 5950 TL ye geliyor. 5500 civarına inmeden almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankan44 -- 21 Mayıs 2020; 3:59:36 >
  • Ürünün 55 inç'lik modeli şu an Vatan bilgisayarda 6299 TL.
    Ben 3 ay önce mağazadan aldığımda da bu fiyat vardı. Mağazadaki arkadaş ben genel merkezden sizin için özel fiyat isteyim dedi ve 5 dakika sonra bana 5800 TL fiyat sundu ve bu şekilde aldım. Şu an Vatan'ın açık mağazası var mı bilmiyorum ama alacak arkadaşlar bu yöntemi değerlendirebilir.
  • Iptv sanırım çalışmıyor ve dts olmaması gerçekten sıkıntılı şeyler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

Iptv sanırım çalışmıyor ve dts olmaması gerçekten sıkıntılı şeyler mi?
    IP TV konusunda bilgi verecek bir arkadaş olsa ben de merak ediyorum açıkçası

• ben iptv kullanan biri olarak daha evvel yazmıştım tekrar yazayım. superonline fiber kullanıyorum, hatta geçen gün modem de değişti ama aynı marka/modeli taktılar değişen bir şey olmadı.
    bir uygulamada reklam varsa evin internetiyle açılmıyor. bunlar fox tv,trt,puhu ve deneme amaçlı indirdiğim iptv programları. uygulama açılıyor ama video oynatmıyor. ama telefonun internetini tv'ye bağlayınca bu uygulamalar videoyu oynatıyor. bende böyle bir sorun var. sizde olmaz belki.
    ama ücretli uygulamalar, netflix, amazon,blutv,apple muzik,spotify, youtube(premium kullanıyorum) bunlarda sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

ben iptv kullanan biri olarak daha evvel yazmıştım tekrar yazayım. superonline fiber kullanıyorum, hatta geçen gün modem de değişti ama aynı marka/modeli taktılar değişen bir şey olmadı.
    bir uygulamada reklam varsa evin internetiyle açılmıyor. bunlar fox tv,trt,puhu ve deneme amaçlı indirdiğim iptv programları. uygulama açılıyor ama video oynatmıyor. ama telefonun internetini tv'ye bağlayınca bu uygulamalar videoyu oynatıyor. bende böyle bir sorun var. sizde olmaz belki.
    ama ücretli uygulamalar, netflix, amazon,blutv,apple muzik,spotify, youtube(premium kullanıyorum) bunlarda sorun yok.
    Çok enteresan bir durum hocam. Ben sadece dizi/film siteleri için yazmıştınız sanmıştım. IPTV m3u formatında oluyor diye biliyorum. Bu formatı açacak acrstresam, vlc vb. gibi uygulamalar bulmak zor olmasa gerek.
    Deneme amaçlı programlar indirdiginizi de söylüyorsunuz böyle bir tv'de hiçbirinin açılmaması çok tuhaf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 22 Mayıs 2020; 2:55:24 >

• Bu gün satın aldım yarın gelecek , seçmem de pc monitörü olarak kullanımı en büyük sebep. Q70r almadım çünkü Q70r da 120 hz de problem olduğu yabancı incelemelerde gördüm. Game modunda da zaten q70 e çok yakın. Anlayacağınız gamer için fiyat performans ürünü olduğuna karar vererek aldım. Ürün geldiğinde bu tv nin pc oyunculuğu için ne kadar doğru bir karar olup olmadığını elimden geldiğince yazacağım.
    Normalde kullandığım tv 42 in sony idi. Çok düşük input lag değerlerine sahip ama tabi ki ne hdr , yüksek çöz ve düşük hz değerleri nedeniyle değişmesi gerekiyordu.
    Ve özellikle 55 inc bir tv monitör olarak kullanılabiliyor mu? ve en önemlisi fps oyunlarına büyük ekran avantaj dez avantajlarını yazacağım..
  • ChicharitoHernandez kullanıcısına yanıt
    Kendi app storunda ip tv acacak uygulamalar var biz ottplayer kullanılaniyoruz herhangi bir sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sazansavar

Kendi app storunda ip tv acacak uygulamalar var biz ottplayer kullanılaniyoruz herhangi bir sıkıntı yok.
    Çok teşekkürler hocam.

• Cr7r38 C kullanıcısına yanıt
    6500'e buldum Türkiye garantili. Bir kaç arkadaş daha sormuştu. Kocaeli İzmitte Samsung cadde mağazasında buldum. Kurulumunu yaptılar ürünün videosunu yükledim..
    SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yufunus -- 23 Mayıs 2020; 17:32:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sazansavar

hocam sizin internet nedir? puhu, foxtv de filan sorun var mı?
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Türk telekom sağolsun 3 senedir altyapı getiremediği için yerel bir kablosuz internet sağlayıcından bağlanıyoruz.puhu tv vs onlarda bir sorun yok.
  • Akaraşlar Pc den film açtığımızda sinema modu nasıl aktif edilebilir? Sadece dinamik ve standart seçilebiliyor.
  • ChicharitoHernandez kullanıcısına yanıt
    Smart ipTV gayet güzel çalışıyor...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.