< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1066. sayfa)
-
-
Samsung QE65Q67D nasıldır arkadaşlar bileniniz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Konsol veya PC bağlama ihtimaliniz varsa, Q70D alın. Q70D'de HDMI 2.1 - 4K@120 - VRR desteği var.
Edit: Q70'te bir de 100 Hz'e hızlandırma var. Maç yayınları ve aksiyon filmlerinde önemli.
Bu arada, bana göre, Samsung'ta Q80D'nin altına inilmemeli. Zira Q60 ve Q70D'de local dimming bile yokken, Q80D'de Full-Array local dimming var. Kontrast ve parlaklıkta ciddi fark yaratır.
Tabi haber ve Türk dizisi tarzı kullanımlarda önemli değil. Ama daha öte kullanımlar için, 2024 yılında local dimming olmayan bir TV alınmamalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 11 Kasım 2024; 0:25:45 >
Benim tv de internete bagli gorunuyor ama uygulamalara girmiyor tv yi sifirliyorum 24 ,saat yeniden duzeliyor uygulamalari yeniden tektek kuruyorum
Hiç görüp duymadım yeni modellerde tv olmadigi için.
Sizin model nedir? Bu uygulama ücretsiz mi? Ücretli ise ne kadar acaba? Güzel ve kullanışlı görünüyor. Tv modeliniz nedir.?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam film ve PS5 için alıyorum. Bütçem sınırlı. Ekran büyüklüğünü düşürüp dediğiniz 70 veya 80’lere mi baksam yoksa 6)’de devam mı etsem? Cevabınız için ayrıca teşekkürler
Yazdıklarınız bana Full-Array tv lerin daha uzun ömürlü olabileceğini düşündürttü. Isı dengeli bir şekilde tüm panel gerisine yayılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxvadsf -- 10 Kasım 2024; 21:11:49 > -
Samsung qn90b.
Evet ücretli.
-
-
-
Zaten boyleydi hocam bende guncelleme surumunuzde kac yaziyor ayarlarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 11 Kasım 2024; 12:18:53 >
-
Benim qn90d 1120 de surum suan bakalim bizede gelicekmi gelmezse sitesindekini usb ile.kurucam
Bu güncelleme 2023 tvler için galiba
-
Bizdede gozukuyor guncelleme
Bilgi için teşekkürler
Güncellesem mi bilemedim şimdi . Bug falan çıkarsa sıkıntı çıkmasın
-
Valla bende bilmiyorum soundbar bt bugu mevcut bende suan 1201 surumundeyim. Bt ile baglandiginda menu kasiyor duzelirmi bilmiyorum ve tarayicidan ara ara dizi izlerken bellek yetersiz uyarisi veriyor aslinda bellekte var .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 11 Kasım 2024; 15:46:27 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X