Benim qn85d de henüz çıkmadı güncelleme |
Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1067. sayfa)
-
-
Genelde fp olarak cikardiklari urunlerde hep hu sorunlar oluyor o seninin ust segment tv sinde bu problemler hic olmuyor desem yeridir sanki salliyor o modelleri samsung .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet bende fiyatina kanip aldim, ucuz etin yahnisi hesabi. Keske 90D veya LG oled modellerden birini alsaydım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmanbaris -- 11 Kasım 2024; 22:38:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 70d vs alicaktim biraz arastirinca bu vertical sorunlari cok oluyor diye gittim 90d aldim bulutlanma vs hic yok desem yeridir sizin fotoda baya var gozukuyor alttan isik patlamalarida var gozukuyor
mahkeme kararı ile 2 kez değişim oldu sonuç aynı her seyi göze alıp para iadesi davası açtım 1 aya belli olur maçlarda çok sıkıntılı bir durum dirt screen
Q80C Ve Q80D alıcaklar bu hataları bilerek alsın hepsinde aynı sorun var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theunforgettable -- 12 Kasım 2024; 12:44:9 > -
-
Dostum bu olay, 2 tane smsung tv aldım hepsinde vardı. Renk gecışleri olan
goruntulerde tv bir turlu bu olayi kaldiramiyo ve dalga dalga renkleniyor. Bence kafaya takilacak mevzu değil. Ama oyun oynayip devamli bu tarz goruntulerle mesgul oluyosaniz bence teknik servisle bi görüşün.
Standart modda biraz daha bu durum dusecektir ama alt modellerde genelde bulutlanma bol bol var.
Yeni gelen güncellemeyi yükledim ancak çok bir fark yok gibi
-
Çöp panelli tv vermişler nasıl kafaya takmasın adam sulu boya mı yapıyoruz rezalet bir görüntü. Benim 2020 model q95t tv bile buna on basar. Arayın servisi gelsinler bakalım ne zırvalayacaklar.
-
Q95 t ozamanin qn90d si gibi birsey hocam genelde o senenin ust modellerinde bu sorunlar en minimize ama alt seviyelerde cok var.
Resim modu Dinamik demişsiniz o modu kullanmayın standart yada movie mod iyidir. O tv'yi ayrıca kalibre etmek gerek tv modelini yazın aratın vardır biryerlerde ayar anlatan falan.
Goruntu netligi ayarlari: Otomatik olmaz oraya girip titremeyi 4 falan yapın alttaki led hareketli bilmemne ayarı bide parariz ayarını kapayın Gölge ayrintisi 1 yada sıfır olsun bu şekil bakın. Gereksiz ışık bozulma yapar sd yayınlarda 40 falan çekilebilir parlaklık vs bakmak gerek. Kontrast iyileştirme gene gereksiz yüksekte falan durmasın sürekli hdr harici yani.
-
Son seri her zaman iyidir erken atlamamak gerek her şeye o zaman oledler çıkıyordu fiyatlar makul seviyedeydi hiç bulaşmadım oled falan çünkü biliyorum başıma geleceği.
-
Kontrast iyilestirme asiri bozuyor renkleri . Ama su parazit azaltma titremeyi felan tam cozemedim bendede otomatikte duruyor tam ne ise yariyor pek farkini hissedemedim kapali acik
Valla çöp panel olup olmadığını bilecek kadar uzman degilim ama piyasanin iyi tvlerinden biri oldugunu biliyorum en azindan qled tarafinda ilk 10 15 e girer. Ayrıca miniled ler dahil hareketli goruntulerde ve renk gercekliginde hala mukemmel tv yok. Onlarca ayarı tek tek ugrasip yaparak tv nin performansının %80ine ulasabiliyoruz. Bu ayıpda markalara yeter. Insallah sorunu yetkili servis cozerse vede konu yazılımsalsa bize de bi faydası olur..
https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q60c-q60-q60cd-qled
Kendisi kötü bir tv piyasada iyi falan olması imkansız özelikle HDR kısmına bakın baya kötü üstüne birde kötü panel gelince piyangodan sonuç hüsran oluyor.
parazit azaltma adı üstünde parazitleri alır biraz ama görüntünün de detayını bozar bu ayar belki çok eski falzla kumlu filmlerde açılabilir onun dışında gerek yok. Titremeyi de çok konuştuk başlıkta aratıp yazılanları okuyabilirsiniz. Göreceli bu işiler biraz ama bu yeni nesil tv kullanıcıların %80'i evinde alakasız ayarlarla tv izliyor.
-
-
-
OneUI ile arayüz mü değişiyor? Veya nasıl bir fark geliyor
-
Qn90d bana hala tv ye gelmedi guncelleme internet sitesinde mevcut ama bekliyorum bakalim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X