Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1069. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.443
Cevap
407
Favori
693.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10671068106910701071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanırım 1 güncelleme daha yapmalısınız.
    Bende kurdum ve çok hoşuma gitti ve çok stabil ve hızlı olmuş. Hatta işletim sisteminin tv de kapladığı hafıza bile azalmış. Sanki tvye ram takviyesi yapılmış gibi :) Görüntü ayarları aynı değişiklik yok ama menü, uygulamalar, geçişler hızlanmış. Kurmayanlar kurabilir
    Benim tv 65qn90c

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSefa23 -- 16 Kasım 2024; 10:53:50 >

• MSefa23 kullanıcısına yanıt
    2013 surumu d serisinde mevcut degil sanirsam suan baktimda en son sitedede 1201 gozukuyor belki gelir
  • gzegen kullanıcısına yanıt

Bende baktım sitede ve tvde güncelleme yok sanırım bize gelmeyecek.

• güncelleme 2023 tv lere geldi 2022 ve oncesi tvlere maalesef gelmicek 2023 tvler tizen 7.0 dı guncelleme ile beraber tizen 8.0 oldu

2024 tvlere sahip arkadaslar siz zaten tizen 8.0 olarak aldınız :) bu guncellme 7 den 8 e 2023 modeller içindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thawtes -- 23 Kasım 2024; 0:36:40 >
  • thawtes T kullanıcısına yanıt

Bu durumda bu güncellemenin OneUI ile bir ilgisi yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ss16 -- 20 Kasım 2024; 19:17:12 >
  • thawtes T kullanıcısına yanıt

Bizim versiyonlar ne

• ss16 kullanıcısına yanıt

tizen 8.0 olduğu için tabiki var ve 7 sene boyunca güncelleme alacak

• gzegen kullanıcısına yanıt

hocam seni tv 2023 dü sanırım o yuzden güncelleme yapmadıysan tizen 7.0 güncelleme yapınca tizen 8.0 olacak

• 2023 model tvler için tizen 8.0 QNXXC serilerinde 2013 diye yazacak. üst mesajlarda MSefa23 arkasın eklediği resimde gorunduğu gibi

tv hakkında kısmında ise 2013.1 olarak yazıyor olması gerek

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Bu ikisi kiyas bile olmaz hocam ayni şekildr mediamarkette yan yanaydi standart ayni ayarlarda 85d de aşiri cansiz sönuk duruyordu bende 85d almaya gitmistim ama bu goruntuyu gorunce 90d ye yoneldim.
  • ironwrist34 kullanıcısına yanıt
    Aradaki ayrışma fark edilir seviyede zaten. Bu abimiz Black Friday zamanı fiyatları bakımından aradaki farkı anlatıp bütçeye göre hangisi alınır amacı ile çekmişti videoyu. Şu iyi, Bu kötü yada şunu alın bunu anlayın değil maksat.

Aslında tam ülkemizdeki fiyatlar karşısında güzel bir örnek. ABD de zaten çok makul ve aralarda fazla fark yok. Ama bizde öyle değil. Bazı modeller arası baya baya uçurum. Belli başlı marka yada model üzerinden gitmiyorum bunu söylerken.

Özellikle de inç büyüdükçe bizde rakamlar aşırı şekilde katlanarak yükseliyor. Sizin bütçeniz vardı, karar değiştirip aldınız. Ama bütçesi olmayan yada üst segment alamayacak birine QN60 yada QN70 bile yeterli gelir. Parana göre aldığın TV en iyisidir. Üstünü güzel bile olsa alamıyorsan, alt modele de boşuna para vermezsin. Tam alabileceğin, paranın yettiği en ideal tv hangisi ise odur en iyisi. 👌🏼

Sevgiler. 🙋🏻‍♂️

• Bu gün QNX1D model kurulum yapıldı servis buradayken aklıma gelmedi ama hdr ye geçişte hdr ibaresi yok, bu normal mi. LG oled TV de hem renkelrde parlaklık hem ekranda hdr ibaresi görünüyor.

Sanki TV sürekli hdr açık gibi hdr kalitesi geçişlerde belli olmuyor.

Edit, QNX1D modeli, QN85D ile aynı model ama fiyat 10bin daha ucuz. Brezilya. Polonya gibi ülkelerde incelemeleri var. Samsung online mağazadan aldık zaten diğer ülkelerde de Samsung kendi satıyormuş ve alm gücü düşük ülkelerde ekonomik olsun diye model no değiştirilerek satış politikası izliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 23 Kasım 2024; 19:38:6 >
  • GuGuuuK kullanıcısına yanıt
    Hdr icerik acarsaniz amazondan vs ardindan kumandadan ayarlar a basin goruntu modunda yuvarlak simgenin icerisinde hdr yazisini goruceksiniz baya ufak yaziyor.
    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

Bu yuvarlak kismin icerisinde yaziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 23 Kasım 2024; 21:38:9 >

Cevabınız için teşekkürler, evet onu gördüm, HDR10 veya HDR10+ yazıyor. Beni karasız bırakan hdr içerik açıldığında görüntüde LG oled deki gibi ani parlaklık değişimi pek olmuyor, bu yüzden de biraz acabamı oldum.

Aksine renk parlakligi soluklasiyor ya amazondan kaynakli yada bilmiyorum amazonda hdr icerikli film izlemek iskence gibi fazla karartiyor ama youtubede hdr icerik acinca boyle olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 23 Kasım 2024; 22:11:49 >

Oled TV de özelikle Amazon güç yüzükleri izlerken DV açılıyor ve herşey muhteşemleşiyor, keza hdr içeriklerde de aynı. TV nin ayarlarını tanımam öğrenmem gerekiyor sanırım çünkü panel gerçekten güzel ve şimdilik hakkını ben veremiyorum, burası kesin :)

Daha detayli birseyler ogrenirseniz bizede aktarin ben amazondan hdr cok sonuk renk oluyor diye hdr i kapatiyorum amazon ayarlarindan gene ayni bence amazonda problem var başka iceriktende deniycem.

Edit; simdi detayli youtubede 4k hdr videolara goz geziriyorum efsane goruntu var ama amazonda cok karanlik oluyor hdr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 23 Kasım 2024; 23:21:58 >
  • Merhabalar.Tv modelim Qn 85 c Şu amazon prime hdr videolarda çok karanlık gösteriyor.Bunun çözümünü bilen var mıdır acaba.Ne yaptıysam beceremedim.Televizyondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü android box bağlıyken hiç bir sorun yok.Box u satmıştım tv aldım diye ama tekrar alıcam galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serengeta -- 26 Kasım 2024; 21:50:46 >
  • Box hdr10+ değildir hdr gönderiyordur amazon hdr10+ parlaklık mı yetersiz desek nit değeri yüksektir qn85'in🤔
  • 
Sayfa: önceki 10671068106910701071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.