< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1071. sayfa)

-
-
2024 lerde blu tv apk si yoktu e gelmiş ne ara geldi bu fikri olan varmi :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aradım çıktı kurdum.
-
Onceden yoktu hocam ben tv yi ilk aldigimda aradigimdada cikmiyordu
Bende çıktı birkaç gün önce.
Arayınca çıktı kurdum.
Güncellenmiştir
-
2022 uzeri tv lerde philips hue app si oldugu yaziyor box kullanmadan kullanilabiliyormus ama biz magaza da app si yok bu sadece yurt disinami ozel.
bende 50qn90a var. bu tv nin otomatik saat ayarı hep 7 dk geriden gidiyor. gerçekte saat 12.37 iken tv de saat 12.30 oluyor. manuel yapınca tv yi fişten kapatınca ayar sıfırlanıyor.
bunun çözümü var mı? valla epg yi kullanamaz oldum.
-
Tv saati internetten alıyorsa başka bir wifi ağı ile bağlamayı denediniz mi belki işe yarar
Tv yi sıfırladınız sanırım
-
https://forum.donanimhaber.com/100-cozum-turkiyeden-philips-hue-sync-app-kullanimi-samsung-tv--158661474
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar kanal listesini sanırım yanlışlıkla eski haline getirdim, bunu nasıl düzeltebilirim?
-
merhaba. benimde yeni aldığım 65qn90d model tv dün kurulum yapıldı. akşam büyük ekranda maç keyfi yapalım derken sizinde yaşadığınız problem baya rahatsız etti. samsung yetkili servisle görüştünüz mü acaba? ne sonuca vardınız?
-
merhaba aynı sorun bendede var servis ve samsung ölü taklidi yapıyor normalmiş içindeki test videosunu açıp yemek videosu gösteriyor servis elemanı gördüğü halde ben görmüyoum diyor .. hakem heyeti ile iade ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theunforgettable -- 3 Aralık 2024; 11:0:34 > -
qn90d serisi Miniled hocam bu sorun olmamalı.
Bende qn90c var böyle bir sorun yok. Boşuna mı bu kadar para veriyoruz Miniled olsun bu sorun olmasın diye.
İade, değişim vs çözüm bulun yoksa sürekli gözünüz bu soruna takılır
aynen hocam alt serilerde buna benzer sorunlar daha çok yaşanıyo diye birsürü para verip üst seri aldım. özellikla tek renk ekranlarda ortadan sağa doğru hat var gibi göze takılıyo rahatsız ediyor insanı.
-
Bende 75qn85d aldım. Daha kargolanmadı acaba iade mi etsem. Kronik sorunsa uğraşmayalım.
bende 65qn85d modelini takip ediyodum. üst seri fiyatı uygun yakalayınca aldım. qn85d de forumda benzer şikayeti olanlar mevcut ama kronik bi sorun olduğunu sanmıyorum.
-
Bende qn90d alacaktım fakat arada 13k fark vardı.
Bu dse sorunun her led ekranda olabilir. Bunun alt üst model ayrımı yok.
Benim 85d de az var futbol maçlarında biraz dikkatle bakınca belli oluyor. Onun haricinde pek belli değil. Ben memnunum.
Her markada oluşabilir
inceleriz bilinçli tüketici forumu
Teknik Soru - TCL C845 PANEL PROBLEMİhttps://inceleriz.com/forum/konular/tcl-c845-panel-problemi.8360/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxvadsf -- 3 Aralık 2024; 13:32:26 > -
Bu dse sorunu nasil biseymiş bi redim ayarsaniz bende bakıyım aynısı varmi diye? Hic degilsebi çözüm v.s araştıralım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X