Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1073. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SillySam Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.472
Cevap
408
Favori
698.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10701071107210731074
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende senin modelin c si var.seni çok rahatsız ediyor mu tv seyrederken.Başka renklerde de var mı aynısı.tv seyrederken de görüntüyü etkiliyorsa servis çağırman en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serengeta -- 15 Aralık 2024; 23:54:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serengeta kullanıcısına yanıt
    Tv seyrederken, film ve dizi izlerken rahatsız etmiyor belli bile olmuyor. Maçlarda belli oluyor. Bakalım biraz daha gözlemleyip direk thh ye giderim. Servis in değişim veya iade kabul etmesi çok zor bir ihtimal. O yüzden servis ile uğraşmak istemiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Qled kullananlar görüntü ayarlarınız nasıl?

Hangi ayarlarda kullanıyorsunuz?

Akıllı modda görüntü iyi değil. Akıllı mod görüntüyü bozuyor nedense. Normal modlar çok daha iyi.

• merhaba, qn90d televizyon kumandan batarya şişmesi sebebiyle değiştirildi. Önceki kumandada ayarlarda enerji sekmesi altında doğru tutma sönsörü gibi bir seçenek vardı, onu açınca kumandayı ters tutup kanal değiştirmeye çalışınca uyarı veriyordu ekrana bilidirim olarak. Yeni kumandada bu ayar yok menüyü bir kontrol edebilir misiniz hangi menü altında ve seçeneğin tam ismi neydi?

@ironwrist34

• fatih_h kullanıcısına yanıt
    Şuanda evde degilim akşama bakarim ama o ayarin kumanda ile alakasi yok tv de menulerde biryerlerdedir. Guc seceneklerinde veya erisilebilirlikte olabilir. En alt siradaydi diye hatirliyorum menuleri en alta indirip bakin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 26 Aralık 2024; 10:53:41 >
  • ironwrist34 kullanıcısına yanıt
    ikisinde de yok. Kumandanın model kodlarıda farklı ondan sanırım.

Eskisi: BN59 - 01455P
    Yenisi: BN59 - 01432J

Dedigim yerde bende mevcut ayar Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

Yeni kumanda ile bu sekme yok oldu. Servisi aradım, yanlış kumanda vermişiz dedi yarın yeni kumanda getireceklermiş

:) nasil bukadar dikkatsiz olabiliyorlar . Silip yeniden tanimlayin diyecektimde kumanda yanliş bilgisini vermişler.Batarya nasil şişti sizin ben aldigimdan beri hic sarja takmadim %93 teydi tv yi aldigimda %3 bi kayip olmus 4 5 ay surede guzel teknoloji.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 26 Aralık 2024; 21:49:0 >
    Ya büyük ihtimalle ellerinde o vardı yada stoğu fazlaydı fark etmez diye gönderdiler. Şarja ben de takmıyorum ama basıl olduysa şişmiş çatlamıştı samsung yazısının üstü.

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

Benim kumandada 01455P

Servis bugün yeni kumandayı getirdi 01455P kodlu sorun çözüldü :)

Guzel sevindim hayirli olsuj

• quote:

Orijinalden alıntı: ironwrist34

Guzel sevindim hayirli olsuj

Teşekkürler sağolun

• Yaklaşık 1 aylık araştırma ve bolca inceleme vidosu izledikten sonra an itibariyle 55 QN85D ile beni 20 yıldır hiç üzmeyen Panasonic Plazma'ma veda ettim. Umarım iyi bir karar vermişimdir.

🔸Arkadaşlar tv yi ertesi gün Samsung Shop'a gidip gördüm, eski plazmamdan daha büyük olsada boyutu tatmin etmedi ve hemen iptal işlemi başlattım. Yerine 65 inç olanını (65 QN85D) aldım hatta yılbaşı sebebiyle kurulum Ocak'a sarkacağı için mağazadan eve kendim getirdim. Bi boy büyüttüm yani 🙂

🔸Tv az önce kuruldu. Çok şükür bir sıkıntı yok. İşte olduğumdan servis için gelen arkadaş ile telefonda görüştüm, kabaca baktı, tek bir ölü piksel çıkarsa iade hakkınız var, dedi, telefonunu verdi. Akşam eve gittiğimde detaylı testleri yapıcam.

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zibonas -- 30 Aralık 2024; 20:23:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zibonas kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Tv geldiğinde mutlaka tüm testleri yaptırın. Dirty screen effect, vertical banding testlerini özellikle isteyin. Samsung tv panellerinde sorun fazla oluyor gibi. Bende 75qn85d aldım. Ekranda beyaz beyaz bölgesel parlaklık var maçlarda göze batıyor. Şu an thh ye verdim.Servis acele etmek istersede bekletmeye bakın testler bitene kadar.

• baltazar_16 B kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, fakat üsttede güncelledim mesajı. Mağazada gözüme ufak geldi biraz bende 65QN85D olanını aldım. 🙂 Testleri mutlaka yaptıracağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zxvadsf Z kullanıcısına yanıt

Ben de bu konuyu merak ediyordum. Daha önce akıllı modu kullanıyordum ama sizin söyleminiz üzerine deneyince kapattım. Diğer ayarlar için tavsiyelere açığım

• GGGA kullanıcısına yanıt

Uygun bir zamanda kendi ayarlarımı paylaşayım. Beğenirseniz kullanırsınız.

• Herkese merhaba. 65 inch qnx1d modelini samsungun sitesinden satın aldım. ( qn85d ile standı dışında neredeyse aynı). Kurulum için geldiklerinde dikkat etmem gereken problemi var mı cihazın.

• 
Sayfa: önceki 10701071107210731074
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.