Merhaba, evde günlük kullanım için max 30 bin, min 65” olacak şekilde tv tavsiyelerinizi alabilir miyim? Tv nin günlük açık kalma süresi uzun olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1074. sayfa)
-
-
Ayarları başlangıçta buradan alıp sonra kendi göz keyfimize göre değiştirdim https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/qn85d-qn85dd-qled/settings
Benim ayarlar bu şekilde.
-
Hocam çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık. Yârın ayarlarınızı deneyeceğim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Estağfirullah.
Deneyin, kendi isteğinize göre değiştirin. Herkesin göz keyfi farklı
-
Doğru ya doğru. O fiyat bandında samsung tv ye para vermeniz pek istemem. Vestel 9900 ile sanırsam grundig ghu9000 modelini bi incelemende fayda var. Yok illa samsung olsun diorsanda o fiyat bandında aşaği yukarı bütün modellerin ozellikleri hemen hemen aynı. Ya kasa farkı yada ayak farkı oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vestel 65q9900.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba.
65QN90C kullanıyorum. 1-1,5 ay kadar önce, tvnin kendi uygulamaları içinde bulunan IPTV Smartes Pro programı çalışmaz oldu. Aynı sorunu yaşayan ve çözebilen, nasıl çözüleceğini bilen var mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı sorun bendede oldu(55QN90B) malesef artık kullanamıyorum. Herhalde artık ücretliye geçti,(gerçi araştırmadım)bende TV den İptv seyretmiyorum
-
Değerli cevabınız için çok teşekkür ederim.
Çalışacaksa eğer, kaç paraysa vereyim de... Nasıl, nereden alınacak?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla,hiç uğraşmadım, bende PC de var ondan başka programla bağlanıyor, ama onuda pek kullanmıyorum(zaten internette film sitelerinde her şey var)
-
Merhaba,
Şu anda Tizen 8.0'da 2 adet IPTVSmarters sürümü mevcut.
Biri IPTVSmarters Player. Bu sürüm bir hafta ücretsiz deneme imkanı veriyor. Sonrasında 14$ karşılığında kurulu olduğu cihaz için ömür boyu üyelik satın almak gerekiyor.
Bu sürümde altyazı ve dil seçim imkanı vardı.
İkinci sürüm ise IPTVSmarters Pro. Bu sürüm bir ara yoktu, 1 ay kadar önce Tizen 8.0 için tekrar geldi. İki sürümün ikonları aynı o yüzden karıştırılıyor.
Ancak bu light sürüm denebilir. Ücretsiz kullanılabiliyor ama altyazı ve dil seçimi yok. Bu yüzden pek işe yaramıyor.
Ücretsiz bir diğer alternatif olarak MKIPTV kullanılabilir. Bence IPTVSmarters kadar kullanışlı değil ama iş görüyor.
En azından ücretsiz olarak altyazı/dil seçeneği mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ss16 -- 12 Ocak 2025; 10:40:4 > -
Çok teşekkür ederim. Ücretli sürümü almaya çalışacağım.
Saygılarımla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X