Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1070. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ft19 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.441
Cevap
407
Favori
693.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
89. Sırada  bugün en iyi #28
Sayfa: önceki 10681069107010711072
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Box iyi bir cihazdı.Nokia 8010 hdr 10 plus hepsi vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serengeta -- 26 Kasım 2024; 22:34:10 >
  • 8010 varken elden çıkarılır mı yahuu güzel cihazdır
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Nvidia alıcam :))
  • Arkadaslar kullanan varsa cevaplarsa sevinirim.samsung 75q80d almayi dusunuyorum.sinema sistemi avr reciever var earc girisli.hdminile tv ye bagladigim zaman tek kumanda ile hukmediyoruz.acaba tv yi actigim zaman avr de otomatik acilacak mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serengeta

Nvidia alıcam :))
    Hdr10+ desteklemez
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Sizde de var galiba.Nasıl memnunmusunuz?hdr 10+ yok diye alınmaz mı sizce.Hdr var sadece galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serengeta -- 26 Kasım 2024; 23:35:11 >
  • Arkadaslar kullanan varsa cevaplarsa sevinirim.samsung 75q80d almayi dusunuyorum.sinema sistemi avr reciever var earc girisli.hdminile tv ye bagladigim zaman tek kumanda ile hukmediyoruz.acaba tv yi actigim zaman avr de otomatik acilacak mi.

• htore H kullanıcısına yanıt

Valla aynı şey degil ama ben sony kullaniyorum. Earc baglantidan tek kumandayla ses alabiliyorum. Sizde de sıkıntı olacqgini zannetmiyorum

• Qn90D kullanan arkadaşlar , filmlerin karanlık sahnelerinde tv kendi siyahini cok kapatiyor. Nerdeyse zifiri siyah olacak kadar. Hangi ayari kullanmamiz gerekiyor yardim edebilecek varmi ?
  • tevfik20 T kullanıcısına yanıt

Peki hocam tv kumandasindan tv yi acip kapadiginiz zaman avr de aciliyormu otomatik ve kapaniyor mu

• htore H kullanıcısına yanıt

Dostum 5+1 sony hazir sistem kullaniyorum ben bdv-6100 model.. Bende kapaniyor. Ama avr lerde ne yapar ne eder bilmiyorum

• serengeta kullanıcısına yanıt

nvidia bu işlerin kralı ancak hdr10+ büyük eksiklik ben normalde nvidia öneriyorum amazonu tvden hallerdesin diyorum ama senin sorunun zaten amazonun tv aplikasyonu ile alakalı o yüzden senin için nvidia tercih değil

aslında hddten film izleyenler için de tercih değil nvidia dolby vision ile öne çıkıyıor samsunglarda da dolby vision yok

Standart mod
    Kirmizi 1
    Kontrast iyilestiriciler vs en dusukte tutarsaniz sorun cozulur
    Ozellikle dinamik mod veya akilli mod aktif kullanirsaniz siyahlardaki detaylar full kayboluyor.

Şoyle ornek vereyim
    Dinamik mod
    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

Buda benim yaptigim ayarlar

Mont detayi vs siyah yerlerde kontrast iyilestiriciler yuksek seviyedeylen tum detaylari aliyor daha tok goruntu veriyor gibi ama detay birakmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 27 Kasım 2024; 15:43:9 >

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt

Ozellikle e mail atıp bu konuyla ozel ilgil3necem. Resmen kusur bu. Siyah ekranda resmen televizYon kararıyor. Gecen cok rahatsız oldum. Işıkları kapatmak zorunda kaldım. Detayları gorebilmek icin... haftasonu butun resimleri ekte toplayıp sağlam bi dosya hazirlayacam. Bakalim nasil geri donus yapacaklar.

Tv yi aldiktan sonra en olumlu geri dönüş 9000 tl para card ve 3250 tl rewards puan bugün yatti. Hic degilse artık tv ye fiyat performans gözüyle bakabilirim ;)

Dedigim gibi ayarla alakali. Ben ayarladiktan sonra bir kusur goremedim.
  • 75 QN90C kullanıcıları son güncellemeyi yani tizen 8.0 güncellemesi sakın yapmayın ciddi derecede pişman oldum görüntü işleme performansı çok kotu durumda en başa döndük gibi umarım düzelir veya eski yazılama donmenin bi yolunu bulmak gerek bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

edit: arkadasım güncellemişti 65 QN90C de detaylı sekilde incelemiştim sorun yoktu arayuz akıcı goruntu islemede sıkıntı yok ona guvenerek güncelledim ama maalesef benim tv de aynı sekilde sonuclanmadı acaip rahatsız edici bir durum

edit2: upscale cidden iyi olmus bu sürümde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thawtes -- 27 Kasım 2024; 21:54:31 >
  • Qn85d kullaniyorum, son surum 1201 olarak gosteriyor, bazi arkadaslarda degisik surumler gordum, acaba bir problem mi var mi? Tv guncelleme almiyor mi

• Arkadaşlar,

Samsung tv var. Blutv uygulamasını bir uydu kanalıymış gibi nasıl kullanırız.

Yani şunu kastediyorum; blutv bir kanalmış gibi sıraya koyacağız. Mesela, 1-Star tv 2-Now 3-Blutv 4-Show vs gibi olacak. Kumandadan hızlıca ileri geri tuşuyla geçiş yapılacak.

Bu mümkün mü?

Teşekkürler

• UJZC1ATRKW U kullanıcısına yanıt

Benim qn85d de de bu sürüm var. En son

• zxvadsf Z kullanıcısına yanıt

Blutv yi anaekrana taşımaktan başka careniz yok gibi gozukuyor. Uygulamalar kısmına girip. Blu tv yi bulup kumandanin ortatusuna uzunca bastiginizda cikan anaekrana taşi secenegiyle islem biter.

Tv yi her actiginizda ilk secenek blutv olur.

• 
Sayfa: önceki 10681069107010711072
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.