Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1065. sayfa)
-
-
Yeni modemde güvenli internet gibi bir ayar var mı bazı tv lerde sorun oluyormuş ama sizin sorunu çözer mi bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxvadsf -- 3 Kasım 2024; 12:50:43 > -
Arkadaşlar bende bugün q70d 65 inç modelini aldım ama illa servis gelsin diyorlar bana açtırmadılar
Açsam sorun olur mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti dışı kalabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxvadsf -- 3 Kasım 2024; 18:57:25 > -
Hocam servis dışında açılırsa panelde bir sorun sıkıntı çıkarsa.servis garanti dışı tutabilir bilginiz olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Musteri hzimetlerime baglanin uzaktan baglanti yapsinlar
arkaadaslar 75q80b de bugun kumandan calismamaya basladi resmen sustu sarja takiyorum kirmizi isık pır pır ediyor ama sarj vs etmiyor onceden sarj isigi kirmizi yanar sonra doldu derdi tv de simdi sadece isik yanip sonuyor hic bir tus calismiyor neden olmustur nasil calistirabiliriz servise gotüreyim diyorum garantim 1 ay sonra bitiyor garantiden birseyler yaparlar mi yoksa kumanda icin bahane bulurlar mi
-
Soundbar baglantida e-arc modu ile baglandiginda ses seviyesi baya dusmekte . Bt de cok daha yuksek ses vermekte. Sebebini bilem varmi .
Modem den wifi kanalını eğer 2.4ghz kullanıyorsanız 1-6-11 seçeneklerinden birini yapıp deneyin.
Ses ayarlarında ses ayarlarında tv hoparlörü modundan e.arc moduna geçince ses şiddeti bir miktar düşüyor, kumanda ile sesi biraz yükseltmeniz gerekiyor, bende bu şekilde. Ses seviyesi tv hoparlöründe 10 da ise, e.arc ye geçince ses seviyesini 15 e getiriyorum.
Farkindayim onun problemde bu aslinda bt ile baglantida ses dusmuyor earc ta neden ses kaybi olusuyor.
Bu sorun değil, kafaya takmayın. e.arc ye geçince kumandadan sesi biraz yükseltin, keyfini sürün. Mühim olan ses kalitesinin ve çevresel sesin artması değilmi.
Birde sanki tv yayinlarinda bu problem mevcut youtube amazon vs gibi platformlarda ses kaybi olusmuyor nedense.
Aynen.
Bende bt baglantidada sikinti mevcut bt ile baglayinca tv goruntu ayarlari menusu kasmaya basliyor ..
TV internete bağlanamiyor , telefon ile görüştük servis gelmesi lazım dedi ama servis ne yapacak USB ile format atabilecek mi TV yi mi götürecek bunu düşünüyorum
Deneyeyim ama TV ayarlar kısmında aşağı yukarı inmemesi bu yazılım hatasının çözümünü merak ediyorum asıl
Birde eternet kablosu ile direk bagla modeme, birde öyle dene, belki wifi bağlantısı zayıftır. Modem wifi 6 mi, 5 mi
Reseti kendinizde atabilirsiniz servis menusunu açip factory reset yapicak servisin max yapicagi bu eger 3 ay olmadiysa tv yi alali sorun varsa degisim derse eger yeni tv geldiginde aliyor eski tv yi
Merhaba,
Samsung 65qn90b de kullanılmak üzere hangisini tavsiye edersiniz ?
hotiptv
smartone
duplextv ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X