Şimdi Ara

SAMSUNG QN90B

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık bir yıldır Samsung 65qn90b model TV kullaniyorum.genel anlamda çok memnunum ama hareketli sahneler görüntü yirtilmalari ve titremelerden dolayı TV izlemeden soğuyorum artık.yapmadigim görüntü ayarı kalmadı. Denemediğim TV box olsun uydu alıcıları olsun bu titreme ve yirtilmalardan kurtulamadim. Fikri olan varmı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tv de hareket netliği ayari varsa kapatın

• escudo76 E kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz ayarları kapattım ama kapatınca da çok titreme yapıyor.gozlerim hassas benim fark ediyorum titremeye.bu güne kadar kullandığım TV lerde sadece Sony de görüntü akıcı diğer markaların hepsinde malesef bu tarz olaylar var.bir çözüm bulamaz isem artık TV yi satacağım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Must3460 M kullanıcısına yanıt

Hareket netligini acin. Titreme ve bulanıklık seviyesini düşürün. Öyle deneyin. Nihayetinde tv niz tcl paneli. Ben tcl uzerinden size yardımcı olmaya çalışıyorum.

• Gerçekten denemediğim ayar kalmadı.o dediklerinizi teker teker yaptım.ben bir çok model TV kullandım.benim izlenimim Samsung kaynaklı ama nedir bilemedim.ana kart mi yazilim mi yoksa işlemci mi bilemedim. Yine diyorum LG de yok phlips te yok Sony de yok ama Samsung ta ne yaparsan yap onleyemiyorsun.

• Geçmiş olsun.

Bir videoyla gösterme ihtimaliniz var mı?

Bende de başka model var ancak rahatsız eden bir şey göremedim.

Selam, geçmiş olsun, aynı TV nin 55 inç olanı var bende 55QN90b mayıs 2023 te aldım, (ulusal kanallar + internet + hdd 'den film seyrediyorum )sorunsuz kullanıyorum. >Bence servisle irtibata geçin, şansızlık 1000 de 1 olsa da, size denk gelmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung QN85D Panel sorunlu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • izmirden kullanıcısına yanıt
    Sizin görüntü ayarlarınız nedir

• zxvadsf Z kullanıcısına yanıt
    Video cektigimde net belli olmuyor canlı görmeniz lazım. göz hassas ise inanın TV izlemek istemiyorsunuz

Halen ,servis çalışanı kurulumu yaptığı zamanki ayarları kullanıyorum. Açıkçası şu ana kadar memnun olduğum için hiç ayarları kurcalamadım, şuan ilk defa siz deyince baktım >

Uzman ayarlar

Parlaklık - 20

Kontrast - 50

Netlik - 10

Renk - 25

Ton(Y/K) - 0

Görüntü netlik ayarları - otomatik

Yerel Karartma -Standart

Kontrast İyileştici - yüksek

Film modu - kapalı

Renk tonu - Standart

Gamma - BT:1886

Renk alan ayarları - Doğal

Standar ayarları kullanıyorsunuz. şöyle söyleyeyim.bu ayarda şunu fark edeceksiniz insanın kafa hareketinde böyle dalgalanmalar oluyor anlık tabi dikkatli bir izleyici iseniz.yatay ve ya dikey hızlı hareketler de illa görürsünüz denk gelir. Maç yayınları da olmuyor. 4k yayınlarda olmuyor. Ama yerel kanallarda sinema veya dizi izlerken illa denk gelir. QN90B modellerinde hepsinde var 55 inç de kullandım on dada vardı. Siz herhangi bir uydu alıcısı kullaniyormusunuz?

Kesinlikle problem yok, TV nin kendi uydu alıcısını kullanıyorum , kesinlikle sorun yok, siz bir servis ile görüşün, problem sizin TV de

Servis ile görüştüm bana yok LNB kaynakli dedi yok izlediğiniz yayın kalitesi FPS değeri düşük ise ondan yapar dedi gözleri ile gördüler bile yayınlara sorun buldular.ben de iyice soğudum Samsung tan aslında istediğim bir TV bulursam satacağım. Keşke Sony Türkiye den cekilmeseydi

• Acaba one ui yazılım gelir mi bu modellere

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.