< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 4 Ocak 2025; 21:25:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (21. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ironwrist34
Ilk kez duyuyorum hocam bunu. Ben kendim kurdum civarimdaki arkadaslarda kendisi kurdu bozuk cikarsa seve seve degisicekler zaten fise tak calistir sizin yapabilceginiz birsey yok ondaWhatsapp görüşmesi yeteri kadar açıklayıcı olacaktir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhabalar, 75qn90d satın aldım. Bugün servis gelip kurulumu yaptı. Apartmanda oturuyorum. Merkezi yayın sistemi var, kablo ucunda sorun olduğu için servis kurulumu yapıp gitti. Kabloyu düzelttik ama TV de merkezi yayın sisteminden TV Uydu kanal kurulumunu yapamıyoruz. Basitçe anlayabileceğim şekilde Merkezi yayın sisteminde bu kurulumu nasıl yapabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
Bunu denediniz mi https://www.samsung.com/tr/support/tv-audio-video/how-can-i-adjust-channel-settings-on-samsung-tv/
-
Evet denedim. Olumlu sonuç alamadım maalesef. Merkezi sistemde bir şeyi aktive etmem lazım ama o ayar hangi ayar bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan_BERK -- 5 Ocak 2025; 0:2:17 > -
Bende bu ayarı yapmam gerekmişti
-
quote:
Orijinalden alıntı: ironwrist34
Ikiside suanda evinizde kurulumu ? Birsey sorucaktim soumdbarla ilgili.Dostum kurdurdum soundbarı sormak istedigin neyse sorabilirsin.?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Soundbari bt ile televizyona baglayabilirmisiniz ve ana menu goruntu ayarlarina girip hizli hizli yukarinasagi yapinca fps dusmesi olucakmi menu gecislerinde merak ediyorum :) benim yeni seri tv de bt surumu farkli cakisiyor sanirsam eski nesil soundbar oldugu icin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 6 Ocak 2025; 23:28:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar televizyon dün kuruldu böyle bir şey yok harika ama renkler çok göz alıyor özellikle kırmızı çok parlak bunun ayarı var mı
-
Dun mesaji gec okudum. Bugun hdmi söküp özellikle BT baglantisi yapip oyle baglandim ama menulerde v.s hic takilma olmadi. Ana menude git gel yaptim saga sola oynadımb donma takilma olmadı hiç. Bence sorunun yazilimsal. BT Version Sıkıntılı olabilir belkide bilemiyorum...
Olabilir. Ana menjde takilma olusmuyor zatende sadece gorumtu aayarlari parlaklik kismina vs girince olusuyordu
Tv dinamik modda olabilir standart kullanirsaniz daha dogal olur.
Sizin ayarlarınız nasıl ses ayarınızı da atabilir misiniz
Bendede ayarla tam bastıgımda gecikme oluşuyor. Yağ gibi akıyordu sonrada kasmaya başladı. Sanırım yazılımsal hatalar var.
-
Arkadaşlar f/p açısından q600c tercih ettim. Kullanan varmı? Odam çok büyük değil 800d büyük gelecekti çünkü.
-
Dedigim olay tam olarak bu . Bu hata ilk qn90d serisinds yoktu bt versiyonuda farkli zaten. Ben ekran hatasindan dolayi tv degisim oldu 2. Seri qn90d uretiminds bt versiyonu dha guncel geldi ve bu sorunla karsilastim. Sanirsam yeni seri soundbar almamizi istiyorlar :)
Yok hocam benim soundbar gelmedi hala. Olmadığı halde kasıyor. 🥲
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 8 Ocak 2025; 18:48:13 >
Yok daha neler :) oyle bir sorun yok bt ile birseye baglimi cihaz bende sadece soundbari br ile baglayinca oluyor harici kulaklik vs baglayinca olmuyor soundbarla uyusmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 8 Ocak 2025; 18:30:6 >
Bt ile soundbarı bağlamayın arkadaşlar en kötü bağlantı şekillerinden birisi. Earc ile bağlanmanız en sağlıklısı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X