Şimdi Ara

SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
26
Favori
20.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zahmet olmazsa görüntü ayarlarınızın fotoğrafını çekip atar mısınız?

• AKA_33 kullanıcısına yanıt

Hızlı sahnelerde titreme ve bulanıklık sorununu nasıl çözdünüz?

• OSECAN kullanıcısına yanıt

TV kendi içinde ki Youtube da otomatik çözünürlük düşürüyor WİFİ dan da olabilir ama Apple TV ile bağlayıp izlediğimde böyle bir sorunla karşılaşmadım 4K kesintisiz izletiyor WİFİ da bile olsa.

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt

Samsung servisi TV ye uzaktan bağlandı o ayarları kapattı şimdi bir tık daha iyi ama mükemmel değil. Sizin kullandığınız ayarlar nedir zahmet olmazsa fotoğrafını çekip atar mısınız?

• tevfik20 T kullanıcısına yanıt

Sorununuzu çözdünüz mü ben de dizilerde karakterler hızlanınca aynı sorunu yaşıyorum bulanık titrek bir görüntü oluşuyor görüntü ayalarınız şimdi nasıl?

• tevfik20 T kullanıcısına yanıt

Katılıyorum herkes kullandığı ayarları paylaşsın deneyelim en iyi hangisiyse onu kullanalım. Ben de

Dinamik mod

Parlaklık kontrast full

renk orta

hareket bulanıklığı tamamen kapalı (bu ayarı açtığımda bulanıklık çok artıyor)

• ozlemkoçak kullanıcısına yanıt
    Dinamik mod renkleri cok canli ve detaylari kapatir.
    Standart mod
    Kontrast 50
    Netlik 6
    Renk 30
    Ton 0
    Goruntu ayari netligi
    Kisisel
    Bulanik azaltma 4
    Titreme 4
    Parazit azaltma standart
    Yerel karartma standart
    Kontrast iyilestirici dusuk
    Otomatik hdr duzenleme kapali
    Renk tonu kirmizi 1
    Renk arttirici kapali
    Renk alani dogal

Baya ayar denedim en iyisi bu .Bu ayarda mukemmel bende suan bahsettiginiz takilmalar titremeler bulaniklik vs olusmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 31 Aralık 2024; 0:48:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Parlaklık ayarınız kaçta oturma odam çok güneş alıyor.

Gunduz 35 aksamlari 20 benim odada gunes aliyor cift cam ekrana vuruyor ama ekran kalitesi guzel pek yansima yapmiyor. Eger guc modundan ekran parlakligi ayariniz otoda ise full e alsanizda aslinda 20 30 civarinda kullaniyorsunuzdur onuda kontrol edin.

Yapay zeka açık mı olmalı kapalı mı ben yapay zekanın yaradığını düşünmüyorum açıkcası

Yapay zeka kapali olmali tercih meselesi tabi ama. Kapali daha duzgun sonuclar veriyor.

Sürekli dinamik modda kullandiysaniz bu bahsettigim ayarlari yapinca ekran biraz soluk gelebilir ama 3 5 gun kullaninca birdaha dinamik mod kullanmak istemeyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 31 Aralık 2024; 1:11:14 >
    Sizin bu ayarları kullanıyorum. Çok memnunum. Şimdi ki önerdiğiniz ayarlarla fark nedir?
    Sizin daha önce önerdiğiniz ayarlar;
    Standart mod
    Kirmizi 1
    Kontrast 45
    Renk 28
    Yerel karartma standart
    Netlik 8
    Gotuntu netligi kisisel
    Bulanik azaltma 10
    Titreme 5
    Parazit kapali
    Kontrast iyilestirici kapali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enigmatical kullanıcısına yanıt
    Bulaniklik azaltmayi azalttim cunku sakal yuz tarzi yerlerde gerksiz bulaniklastirma yaparak detay kapatiyor.
    Renk ve kontrasti bi tik arttirdim biraz renklenmesini sagladim kontrast iyilestirixiyide kapali yaptigimda siyahimsi sahnelerde yandan aydinlatma gibi beyaz led goruntu olusuyordu onuda biraz arttirarak daha dengeli bir goruntu elde ettim suan guncel kullandigim ayar bu

Ayarları yapacağım. Teşekkür ederim. İyi seyirler hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu ayarı deneyeyim akşam. Rtings de bazı ayarlar var onları da deneyeceğim. Bakalım bir ayarda sabit kalabilcem mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkokko -- 1 Ocak 2025; 13:18:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar televizyon bugün kargoya verilmiş gelince yapmam gereken testler dikkat etmem gereken husus var mıdır

• 46Samet2 4 kullanıcısına yanıt

Bana gelen servis, servis menüsünden çalışma zamanı, ölü piksel ve dirty screen testlerini yapmıştı. Bu testleri yaptırın.

Ayrıca youtube üzerinden de test videoları ile test edebilirsiniz.

Ek olarak; eğer binada ortak bir dağıtıcı üzerinden uydu yayını kullanıyorsanız, uydu kanallarını da servise ayarlattırın derim.

Diseq ayarları çetrefilli olabiliyor. Bazı kanallar her ayarda çıkmayabiliyor.

Umarım hiç sorun çıkmaz, severek kullanırsınız.

• ss16 kullanıcısına yanıt
    Maraşta yaşıyorum burda servis beceriksiz mis biraz

• 46Samet2 4 kullanıcısına yanıt

Siz müşteri hizmerlerinden kurulum için kayıt oluşturuyorsunuz, sonrasında servis randevu için sizi arıyor.

Servis aradığında, servis kumandasını da getirmelerini isteyin, bazı servisler getirmedik diyerek geçiştirebiliyormuş.

• ss16 kullanıcısına yanıt
    Servis kumandasi olmadanda o menuye ufak kumanda ile girilebilyor aslinda vardi bikac yolu birkac kere girmistim youtubede videolari var.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.