< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (17. sayfa)
-
-
Allah Allah o kadar fark eder mi ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Youtubrden bakin yansima incelemelerine . Aşiri fark edicek suanki kullandiginiz tv ile ama 90c serisi icin aynini soyliyemem onda yansima ozelligi yok.
Ben teşekkür ederim.
Arkadaşım maddi durumunuz müsait ise hiç düşünme (işletim sistemi yok, şöyle böyle diyenlere bakma ,bu Televizyonda uygulamalar arası geçiş çok seri)
Bak vatanda peşin fiyatına 3 taksit 56249 TL.
www.vatanbilgisayar.comSAMSUNG QE 55QN90D TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/samsung-qe-55qn90d-55inc-138-cm-4k-uhd-smart-neo-qled-tv-uydu-alicili.html#odeme-secenekleri -
Hocam valla işletim sistemi hoc önemli değil panel sağlam olsun yeter ben dün Hepsiburada da 48 e kadar düştü gece yorumlarına baktım kanal gecisleri hızlı diyor panel on numara yansıma yok mini LED daha ne olsun ama 65 inç olanı daha pahalı gönül isterdi 65 almak ama nasip
Valla dediğin fiyat çok iyimiş ,ama o fiyata bir daha bu model imkansız, ayrıca yeni yılda ne olur bilmiyorum, Vatan bazen Samsung TV'lere özel çok güzel indirimler yapıyor ...ama yeni yıl gelmeden yine yapar mı, yoksa yeni yılı bekler fiyatları arttırır mı. Bence bir mağaza ya git başka markalarla karşılaştır (ki içine sinsin)ve yeni yıl zamları gelmeden bitir işi
-
Araştırmaların sonucunda 75 inç için bu televizyonu önerdiler. 100 bin tl e kadar alabileceğim en iyi tv bu mu acaba başka önerisi olan var mı?
(Lg ve samsung tercihim)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
65 inç TV ile beraber Q-990C ile kullanacağım; Samsung S90D - Samsung QN90D - LG C4
Genellikle Akşam vakti PS5 oyun ve Netflix amazondan dizi film izlemek için kullanacağım.
Alsında Oled almak istiyorum ama ölü piksel vs risklerden korkuyorum.
QN90D ile Oled arasında kararsızım, yarın TV yi almam gerekiyor. 3 modelide canlı gördüm.
QN90D alıp kafam rahat yola devam mı edeyim yoksa S90D veya C4 ile risk alayım mı ?
Fikirlerinizi bekliyorum.
-
Merhaba,
Açık konuşmak gerekirse maddiyatla ilgili , sonuçta almak istediğin OLed TV'ler pro, yani üst sınıf, ve ucuz cihazlar değil, bence hiç kasmaya gerek yok, QN90 çok çok iyi bir TV, bazı YouTuber lerin yazılarında''
OYUN CANAVARI'' olarak nitelendiriliyor(şahsen ben oyun amaçlı denemedim, ancak film/dizi + upscaling(kalite yükseltme) süper.)
Emin ÇıtakyoutubeSamsung'un yapay zeka destekli Neo QLED televizyonları ile 4K'de benzersiz bir deneyim yaşayın! Quantum Matrix Teknolojisi sayesinde, ultra ince ışık kontrolüyle her ayrıntıyı daha net ve canlı bir şekilde yakalayabilirsiniz. 20 nöral yapay zeka ağından güç alan 4K görüntü yükseltme teknolojisi, içeriklerinizi 4K'ye yakın bir kaliteye taşırken, Neo Quantum HDR+ ile iki kat daha parlak sahnelerin tadını çıkarın. Samsung'un 144 Hz destekli Motion Xcelerator teknolojisi, oyunseverler için gecikme ve hareket bulanıklığını ortadan kaldırarak akıcı bir oyun deneyimi sunuyor. FreeSync Premium Pro ve Game Bar gibi özelliklerle oyun keyfinizi optimize edin. Samsung Tizen İşletim Sistemi ile TV'niz yalnızca bir ekran olmaktan çıkıyor; ücretsiz canlı kanallardan bulut oyun deneyimlerine, SmartThings ile akıllı cihaz kontrolünden 3D harita görünümüne kadar her şeyi tek bir merkezden yönetebilirsiniz. Ayrıca, yapay zeka destekli ses teknolojileri, Dolby Atmos ve Q-Symphony gibi özellikler ile hem görsel hem de işitsel açıdan sinema kalitesinde bir deneyim yaşatıyor. NeoSlim Tasarımı ile zarif ve modern bir görünüme sahip bu TV, hem performansı hem de estetiği bir arada sunuyor. Relumino Modu, görme engelli kullanıcılar için ekrandaki detayları daha anlaşılır hale getirirken, SolarCell uzaktan kumanda çevre dostu bir kullanım sağlıyor. Samsung Neo QLED ile akıllı, çevre dostu ve üst düzey bir TV deneyimi için tüm detayları bu videoda bulabilirsiniz. Fikirlerinizi ve sorularınızı yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın! Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCukRQCCUek375pSFETayivw/join Yayınları ve oyun indirimlerini kaçırmamak için: https://www.instagram.com/channel/Abax-DHuOTFxrRvi/ İçimdeki Dark Souls ve From Software sevgisini kanalize etmek için videolar hazıladığım kanalıma hoş geldiniz. Videolarını beğenerek ve kanala abone olarak siz de içeriklerime destek olabilirsiniz. Beni sosyal medyada da takip edebilirsiniz: Twitter: https://twitter.com/emnctk Instagram: https://www.instagram.com/emin_citak/ #samsung #oyun #neoqled #reklamhttps://www.youtube.com/watch?v=1CU8FOjrguY&t=2s
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 27 Aralık 2024; 20:3:11 > -
Ikisi arasinda cok fiyat farki yok[ 55 inc ] te dediginiz gibi kullanicaksaniz oled daha mantikli . Bende coluk cocuk sabit birseyler izlendiginden olede yonelmedim bile ekran yanigi kacinilmaz cunku illa oluyor. Ama telefonda samsung bu olayi cozmus gibi 10 adet samsung cihaz kullandim hepsinde ekran yanigi sorununu yasadim ama son aldigim s23ultrada 2 yil oldu hala en ufak yanik olusmadi son cikan tv lerdede samsung oled teknolojisinde beyaz rengi kullanmadigi bilgisini aldim yanigi en cok yapan beyaz aydinlatma samsung bunu mavi renk ile veriyormus verilen bilgi bu sekildeydi.
Sizin kullanıma her türlü OLED gider. Özellikle oyunlarda fark yaratır.
65 S90D iyi bir TV. S90D'nin 65 inç'i QD-OLED olduğu için, C4'teki düz WOLED'e göre parlaklık ve renk üstünlüğü var. Fakat C4'ün de diğer konularda iyi yönleri var. Görüntü işlemcisi, kumandası, ekran camının daha kolay temizlenmesi, daha dayanıklı kasa vb.
O sebeple LG C4 de, özellikle daha ucuza bulunması durumunda, iyi bir alternatif olur.
Merhabalar, bir aydır 65" tv almak için koşturuyordum. Perşembe günü bende 65QN90D aldım. Şuan yolda. Burada mesajlarıyla değerli bilgiler paylaşan arkadaşlara şükranlarımı sunarım. Servis kurulumunda nelere dikkat etmeliyim?
Perşembe günü samsung shop ta 69.999 TL lik fiyatı 99.999 TL ye çıkınca büyük hayal kırıklığı yaşadım. Başka tv alacakken vazgeçtim, Ara sıra cepte uygulamaya girerken nasip olacak ya fiyat geri geldi. %10 doğum günü kodu ile 62.999 TL ye aldım. Sanırım 8625 TL de para kart gelecek, iyi bir rakama aldığımı düşünüyorum. Bende izledikçe fikirlerimi paylaşıp sizlerden bir şeyler öğrenmeye devam edeceğim. Hayırlı güzel zamanlar geçirmenizi dilerim.
Teknosa dan 55qn90d sipariş verdim ve bugün kargocu kapının önüne koyup haber vermeden gitmiş. Tabi ki Aras kargo. Eve geldiğim de paketin ön yüzü yani panel kısmında delik olduğu sağ alt kısmın da yırtılma olduğunu gördüm. Mesai saatleri dışın da olduğu için ulaşamadım. Böyle bir rezillik bekliyordum zaten Aras kargodan. Ne taşıdıkları hiç önemli değil. Bakalım ne olacak. Pazartesi kurulum için gelecekler. Televizyonu heyecanla bekliyoruz.
Bende an itibariyle 55qn90d modelini aldım yüzde on doğum günü indirimi uygulandı 49500 oldu 6750 de para kart düşünce 43850 ye geldi ben bakarken 65 inç yoktu merakla bekliyorum ilk defa bu kadar pahalı bir şey alıyorum
Suan vatanda 49999
Selam, bence kargo firmasından ziyade ,aldığınız yerde önemli ,Ben Vatan bilgisayardan 1,5 yıl önce almıştım, hatta ilk 65 inç ''Philips Mini led'' internetten almıştım, ama bir türlü kargo gelememiş, ve geldiği anda evde bulamamış ve geri iade olmuş(Ramazan bayramı arifesi) haftaya Samsung 55qn90b sipariş etmiştim,2 güne geldi, ayrıca evimin içine(3.kat) getirip ,öyle (imza ile)teslim etti.(hatırladığım kadarıyla)kadarıyla
Siz ürünü fiziki aldınız mı? Keşke ellemeden, teknosa'yı arasaydınız.(veya hemen teknosa yı arayın)
Bence hemen aldığın yerle irtibata geçin, durumu izah edin. bir yıl kadar önce Hepsi burada 'dan bir alış-verişimde aynı sorunu bende yaşamıştım, teslim almadım, ve hemen HB'yi arayıp, yardım istemiştim sonuçta kargo evime kadar ürünü getirip teslim etmişti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X