Bencede arkadaşın bu yola başvurması gerek. Kesinlikle kabul etmemesi gerekiyor. |
SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (16. sayfa)
-
-
servisle görüştüm. gelip bakıp kendileri video ve fotoğraf çekip ilgileneceklerini söylediler. pek umudum yok ama bakalım.
-
Hersey servisin elinde ret versin aninda degisiyorlar. Benim ekranin sag altinda arada problem oluyordu onlar goremedi ben foto attim sadece ona ragmen degistiler. Sizin ekran bence problemli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 4 Aralık 2024; 11:6:21 > -
sizin yaşadağınız problem nadir görülen olunca direk kabullendiler galiba:) bendeki problem bir çok marka ve modelde olan bir problem olduğundan değiştirmeye sıcak bakmıyolardır muhtelemen.
-
Alt modeller icin evet panelleri kalitesiz bu problem olusuyor ama bu sorun olmasin diye ust segment aliyorsunuz zaten olmamasi gerek -
Gen¨cler nasılsınız:)
Memnunmusunuz tv den. Guncel ayarları kurdunuzmu tv ye ? En iyi ayarlar bunlar diyen varmi mesela ? Veya ufak tefek ipuclari verseniz millet faydalansa ? -
Arkadaşlar merhaba,
Bu 2 model arasında gidip geliyorum, Kasım indirimlerini de kaçırdım maalesef , bu ayın sonu gibi tekrar indirim alır mı sizce TV ler?
Güncel fiyatları şuanda böyle , Samsung shop da artı olarak HOSGELDIN %5 indirimi var ve ek olarak 7500 tl para kart veriyor, onu da düşünce 82750 civarına tekabül ediyor.
Birde bu fiyatlara çıkmışken OLED mi baksam daha mantıklı mı olur acaba, yukarıda yazılanları görünce ve QNED Miniled ekranlarda yaşanan problemleri görünce biraz kafam da karışmadı değil. Bu fiyatların altına 65 inç OLED de alabiliyorum.
Sizlerin de fikrini merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal.durkaya -- 12 Aralık 2024; 0:24:10 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: erdal.durkayaArkadaşlar merhaba,
Bu 2 model arasında gidip geliyorum, Kasım indirimlerini de kaçırdım maalesef , bu ayın sonu gibi tekrar indirim alır mı sizce TV ler?
Güncel fiyatları şuanda böyle , Samsung shop da artı olarak HOSGELDIN %5 indirimi var ve ek olarak 7500 tl para kart veriyor, onu da düşünce 82750 civarına tekabül ediyor.
Birde bu fiyatlara çıkmışken OLED mi baksam daha mantıklı mı olur acaba, yukarıda yazılanları görünce ve QNED Miniled ekranlarda yaşanan problemleri görünce biraz kafam da karışmadı değil. Bu fiyatların altına 65 inç OLED de alabiliyorum.
Sizlerin de fikrini merak ediyorum.
Selamlar
Evinizde tv gunluk olarak uzun süreli açık kaliyosa , OLED ekranlarda ufakda olsa bir yanma durumu söz konusu. Ama yok evde film dizi ağırlıklı izliyorum dersen S90C den şaşmayın digerlerine gerek yok.tabiki teşhir ürünü olmamasina sikkat edin ucuza kacayim derken doluya yakalanmayin. illa OLED olcaksada LG C46 serisinide dusunebilirsiniz
Evde gunluk kullanim icinse o zaman benTCL c855 onerebilirim. Evde Qn90D kullaniyorum. Tv yi Aldığım zaman c855 baya pahalı idi. Butceniz yetiyorsa tcl i denemekte fayda var. Ama qn90D fiyatina gore iyi tv dir. Sizi de uzmez.
1. S90C 2. C855 3. Qn90D seklinde oneriyim size.
Edit: Forumda bir kaç marka promotörü mevcut bir markayı ozellikle dikte etmeye calisiyolar insanlara. Kesinlikle inanıp marka algısına kapılmayın. Gidin bi avm ye orda hangi markalar hangi modelleri düşünüyorsanız. Gorevliden isteyin kumandayı içiniz sinesiye kadar kurcalayın tv yi. He biri cok parlaktır hosunuza gider ama tv yi alip eve getirirsiniz maç açayım bakayım dersiniz. Küfür etmeniz bir olur. Burda sorupta sakın sakın bir marka ve modele odaklanıp tv almayın. Naçizane onerimdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfik20 -- 12 Aralık 2024; 12:23:46 >
-
Cihazda hdr10 film acinca amazondan sahneler cok karanlik geliyor bunu ve otomatik olarak parlakligi vs 50 ye cekiyor zaten... bu sekilde olmasi sacma cok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X