Şimdi Ara

SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
503
Cevap
26
Favori
20.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bencede arkadaşın bu yola başvurması gerek. Kesinlikle kabul etmemesi gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ

SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ

servisle görüştüm. gelip bakıp kendileri video ve fotoğraf çekip ilgileneceklerini söylediler. pek umudum yok ama bakalım.

• Axy_ kullanıcısına yanıt
    Hersey servisin elinde ret versin aninda degisiyorlar. Benim ekranin sag altinda arada problem oluyordu onlar goremedi ben foto attim sadece ona ragmen degistiler. Sizin ekran bence problemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 4 Aralık 2024; 11:6:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ironwrist34 kullanıcısına yanıt

sizin yaşadağınız problem nadir görülen olunca direk kabullendiler galiba:) bendeki problem bir çok marka ve modelde olan bir problem olduğundan değiştirmeye sıcak bakmıyolardır muhtelemen.

• Axy_ kullanıcısına yanıt
    Alt modeller icin evet panelleri kalitesiz bu problem olusuyor ama bu sorun olmasin diye ust segment aliyorsunuz zaten olmamasi gerek

• Gen¨cler nasılsınız:)
    Memnunmusunuz tv den. Guncel ayarları kurdunuzmu tv ye ? En iyi ayarlar bunlar diyen varmi mesela ? Veya ufak tefek ipuclari verseniz millet faydalansa ?

• Arkadaşlar merhaba,

Bu 2 model arasında gidip geliyorum, Kasım indirimlerini de kaçırdım maalesef , bu ayın sonu gibi tekrar indirim alır mı sizce TV ler?

Güncel fiyatları şuanda böyle , Samsung shop da artı olarak HOSGELDIN %5 indirimi var ve ek olarak 7500 tl para kart veriyor, onu da düşünce 82750 civarına tekabül ediyor.

Birde bu fiyatlara çıkmışken OLED mi baksam daha mantıklı mı olur acaba, yukarıda yazılanları görünce ve QNED Miniled ekranlarda yaşanan problemleri görünce biraz kafam da karışmadı değil. Bu fiyatların altına 65 inç OLED de alabiliyorum.

Sizlerin de fikrini merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal.durkaya -- 12 Aralık 2024; 0:24:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdal.durkaya

Arkadaşlar merhaba,

Bu 2 model arasında gidip geliyorum, Kasım indirimlerini de kaçırdım maalesef , bu ayın sonu gibi tekrar indirim alır mı sizce TV ler?

Güncel fiyatları şuanda böyle , Samsung shop da artı olarak HOSGELDIN %5 indirimi var ve ek olarak 7500 tl para kart veriyor, onu da düşünce 82750 civarına tekabül ediyor.

Birde bu fiyatlara çıkmışken OLED mi baksam daha mantıklı mı olur acaba, yukarıda yazılanları görünce ve QNED Miniled ekranlarda yaşanan problemleri görünce biraz kafam da karışmadı değil. Bu fiyatların altına 65 inç OLED de alabiliyorum.

Sizlerin de fikrini merak ediyorum.

Selamlar

Evinizde tv gunluk olarak uzun süreli açık kaliyosa , OLED ekranlarda ufakda olsa bir yanma durumu söz konusu. Ama yok evde film dizi ağırlıklı izliyorum dersen S90C den şaşmayın digerlerine gerek yok.tabiki teşhir ürünü olmamasina sikkat edin ucuza kacayim derken doluya yakalanmayin. illa OLED olcaksada LG C46 serisinide dusunebilirsiniz

Evde gunluk kullanim icinse o zaman benTCL c855 onerebilirim. Evde Qn90D kullaniyorum. Tv yi Aldığım zaman c855 baya pahalı idi. Butceniz yetiyorsa tcl i denemekte fayda var. Ama qn90D fiyatina gore iyi tv dir. Sizi de uzmez.

1. S90C 2. C855 3. Qn90D seklinde oneriyim size.

Edit: Forumda bir kaç marka promotörü mevcut bir markayı ozellikle dikte etmeye calisiyolar insanlara. Kesinlikle inanıp marka algısına kapılmayın. Gidin bi avm ye orda hangi markalar hangi modelleri düşünüyorsanız. Gorevliden isteyin kumandayı içiniz sinesiye kadar kurcalayın tv yi. He biri cok parlaktır hosunuza gider ama tv yi alip eve getirirsiniz maç açayım bakayım dersiniz. Küfür etmeniz bir olur. Burda sorupta sakın sakın bir marka ve modele odaklanıp tv almayın. Naçizane onerimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfik20 -- 12 Aralık 2024; 12:23:46 >

• Cihazda hdr10 film acinca amazondan sahneler cok karanlik geliyor bunu ve otomatik olarak parlakligi vs 50 ye cekiyor zaten... bu sekilde olmasi sacma cok

• AKA_33 kullanıcısına yanıt

dostum jb 1000 almak istiyorum ama senin Kullandığın sound bar sesi sağdan sola veya tam tersi verdiğini hissettiriyor mu bunu öğrenmek istedim

• defro kullanıcısına yanıt

Bendeki soundbar 990D ve çok memnunum, çevresel ses deneyiminde gayet başarılı bir cihaz, tavsiye ederim.

• SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜEmin Çıtakyoutube
    Samsung'un yapay zeka destekli Neo QLED televizyonları ile 4K'de benzersiz bir deneyim yaşayın! Quantum Matrix Teknolojisi sayesinde, ultra ince ışık kontrolüyle her ayrıntıyı daha net ve canlı bir şekilde yakalayabilirsiniz. 20 nöral yapay zeka ağından güç alan 4K görüntü yükseltme teknolojisi, içeriklerinizi 4K'ye yakın bir kaliteye taşırken, Neo Quantum HDR+ ile iki kat daha parlak sahnelerin tadını çıkarın. Samsung'un 144 Hz destekli Motion Xcelerator teknolojisi, oyunseverler için gecikme ve hareket bulanıklığını ortadan kaldırarak akıcı bir oyun deneyimi sunuyor. FreeSync Premium Pro ve Game Bar gibi özelliklerle oyun keyfinizi optimize edin. Samsung Tizen İşletim Sistemi ile TV'niz yalnızca bir ekran olmaktan çıkıyor; ücretsiz canlı kanallardan bulut oyun deneyimlerine, SmartThings ile akıllı cihaz kontrolünden 3D harita görünümüne kadar her şeyi tek bir merkezden yönetebilirsiniz. Ayrıca, yapay zeka destekli ses teknolojileri, Dolby Atmos ve Q-Symphony gibi özellikler ile hem görsel hem de işitsel açıdan sinema kalitesinde bir deneyim yaşatıyor. NeoSlim Tasarımı ile zarif ve modern bir görünüme sahip bu TV, hem performansı hem de estetiği bir arada sunuyor. Relumino Modu, görme engelli kullanıcılar için ekrandaki detayları daha anlaşılır hale getirirken, SolarCell uzaktan kumanda çevre dostu bir kullanım sağlıyor. Samsung Neo QLED ile akıllı, çevre dostu ve üst düzey bir TV deneyimi için tüm detayları bu videoda bulabilirsiniz. Fikirlerinizi ve sorularınızı yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın! Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCukRQCCUek375pSFETayivw/join Yayınları ve oyun indirimlerini kaçırmamak için: https://www.instagram.com/channel/Abax-DHuOTFxrRvi/ İçimdeki Dark Souls ve From Software sevgisini kanalize etmek için videolar hazıladığım kanalıma hoş geldiniz. Videolarını beğenerek ve kanala abone olarak siz de içeriklerime destek olabilirsiniz. Beni sosyal medyada da takip edebilirsiniz: Twitter: https://twitter.com/emnctk Instagram: https://www.instagram.com/emin_citak/ #samsung #oyun #neoqled #reklam
    https://www.youtube.com/watch?v=1CU8FOjrguY
  • 55qn90d modelini aldım arkadaşlar 4 5 gün oldu herhalde. Tv açılırken kumandaya bastığım anda bi ufak çıt sesi geliyir normal mi bu. Hemen kapatıp açınca gelmiyor. Kapalı konumda biraz beklemişken geliyor. Normal mi bu

• Colovaria70 C kullanıcısına yanıt

Evet sorun yok, gayet normal.

• Arkadaşlar herkese iyi pazarlar 😊 bir süredir Samsung 55qn90d modelini takipteyim inşallah kendimi biraz toplayınca almak hayalim şuan evimde axen 43 inç fulhd TV var bizim evde TV pencerenin tam karşısında sizden ricam bu TV kullananların pencere karşısında mümkünse yoksa normal de olabilir kanal geçiş hızı videosu uydu kanal görüntü kalitelerini video atabilir mi çok merak ediyorum teşekkür ederimi

• 46Samet2 4 kullanıcısına yanıt

Selam, yeni yıla kalmadan bitir işi istersen, her şey zamlanmadan , şuan piyasada 56k civarı

Sorulara gelince

- Ben 2022 modelini kullanıyorum, gerçek şu ki , yansıma yapıyor ama modelin(mini led) parlaklığı ve diğer görüntü özellikleri yüksek olduğu için, açıkçası gündüzleri bile hiç rahatsız etmiyor.(Bu arada kullandığım oda da çokça cam var ve sokağım çok geniş olduğundan dolayı full ışık alıyorum.

- Ulusal kanal geçişlerine gelirsek (internette kanalları gösteren video yasak, telif hakkından dolayı mış)Ancak yine kendi TV 'm den örnek kanal görüntü kalitesi harika ,geçiş hızıda rahatsız etmiyecek derecede (1-1.5 sn)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 22 Aralık 2024; 18:25:27 >

• 46Samet2 4 kullanıcısına yanıt
    1 sn de kanal arasi gecis suresi var bu ne kadar onemli olabilir bilmiyorum ama [ 3 sn dede gecse benim icin pek farketmez sonucta surekli kanal degismiyoruz ] yansima olayi hic yok qn90d serisinde yansima engelleyici ekran mevcut C A B u serilerde bu ozellik yok ve extra genis aci izleme ozelligide mevcut oldugundan hic yansima yapmiyor tv. Tv odasinda 2 adet buyuk boydan cam mevcut biri direk ekrana vuruyor gunes o şartlarda bile ekran parlakligi 30 da kullanmam yeterli oluyor akşam vakti zaten 15 20 lere cekiyorum tv ekrani çok parlak o konuda sorun yaşamazsiniz.Axen de fullde kullandiginiz parlaklik bu tv de buyuk ihtimal 15 25 arasi bi seviyeye denk gelir[ ust sinir 50 ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 22 Aralık 2024; 18:32:16 >
  • izmirden kullanıcısına yanıt
    Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt
    Yansıma olayına çok sevindim sanırım TV çok iyi gibi SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ ac SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ e SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ axen de bu şekilde oluyordu

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.