Şimdi Ara

SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
16
Favori
11.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben tabi el degmesin tarafindayim olmadi dedigim gibi 2. Yilin sonunda el.degdirip anakarti sifirlatirim :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun valla cok problem bu işler.

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt

2 yıl sonuna kadarda bu Bt sorunuyla yaşanmaz be dostum SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ 

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Bt kullanmiyorumki ama soundbarda bt ile daha yuksek ses veriyor.

Teşekkür ederim SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ 

Aslında çözüm odaklılar bu konuda taktir ederim Samsung'u ama stokları bitmiş.

Yeni parti aralıkta gelecek dediler yada para iadesi dediler.

Tek sıkıntı Samsung'un lojistik Siva nakliye firmasının biraz yavaş olması mutlu etmiyor beni.

Pazartesi Burak bey ile görüşeceğim, hem fiyatta hemde üründe mutlu eden biridir bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 24 Kasım 2024; 16:31:46 >
  • anatolyus kullanıcısına yanıt
    Hocam özel mesaj alamiyosun onun için biraya atıyorum

SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • barbosa78 B kullanıcısına yanıt
    Alalaa neden alamıyorum acaba çok ilginç normalde başka kişiler msj çekiyordu 🥶🥶hocam eğer tekrar bişey sormak istersem rahatsız ederim sizi çok teşekkürler sağolun

hayırlı olsun. cuma akşamı aynı fiyata bende aldım birtane. kargo bekliyoruz bakalım.

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Bu fiyata nasıl alabiliyorsunuz acaba? Bende sepete ekleyip Hoşgeldin kodu ile en fazla 66 bin oluyor. Birde teslimat sonrası para kart verilecek. Onu da düşünce 52 bin civarına gelmiş oluyor ki çok iyi rakam.

Geçende biri de 90 binlik 65 S90D yi 77 bine almış. Nasıl oluyor anlamadım. İlk alışveriş özelinde bir ekstra indirim falan mı oluyor?

Ben en son mart ayında 2 tane S24+ telefon aldım. Takas indirimleri ve Öğrenci indirimi ile uyguna geldi. Şimdi öğrenci indirimi için sistem değişmiş sanırım yapamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim tv lere one ui guncellemesi geldimi ? Ben mi farkedemiyorum bazi tv lerde acilista one ui yaziyor [ilk acilista tv hazir moddan cikip komple kapatildiginda ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 28 Kasım 2024; 2:21:1 >

One ui 23 modellere geldi ama bize halen gelmedi, açılırken tizen yazıyor sağ altta. Bakalım bizlere ne zaman verecekler.

• AKA_33 kullanıcısına yanıt

Peki yedi sene güncelleme alacağı kesin mi? Eğer kesinse apple tv yi iade edeyim hocam. :D

• WatchteR kullanıcısına yanıt
    Samsung dan resmi bir açıklama görmedim ama bir çok sitede bu haber yapıldı gerçektir umarım:)

flatpanelshd
    Samsung announces 7-year Tizen OS upgrade for Smart TVs
    https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1724665225

• quote:

Orijinalden alıntı: AKA_33

Samsung dan resmi bir açıklama görmedim ama bir çok sitede bu haber yapıldı gerçektir umarım:)

https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1724665225
    Eğer doğruysa Netflix uygulamaları da 7 sene güncelleme alır.

• Bu arada bir araştırma yaptım güncellemeyi kuranlar hep şikayet etmiş. Reklam ve yavaşlamadan dolayı şikayetçiler.

Edit: Görsel değişiklik olmamış. Bir kaç sürüm sonra olacak deniyor. Belki stabil olması içinde bir kaç sürüm alması gerekiyor. O yüzden gelir gelmez yüklememek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 29 Kasım 2024; 11:38:53 >
  • Blu tv gelmis son guncelleme ilemi geldi ne ara geldi onceden yoktu ve apk si asiri hizli calisiyor optimizasyonu cok iyi

• 20 gun once yukledim bende. Hepsiburada sagolsun :)

• Merhaba qn90d modeli için yazıyorum
    Televizyon karşısına çapraz sağına yada soluna oturduğunuz da renk sapmalari yaşanıyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.