< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (12. sayfa)
-
-
Gece daha duyulur hale geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Psu katındaki rölenin sesi o.
Tv bekleme modunda röle kendini bırakmaz, bekleme modunda değilse röle bırakır tekrar Tv'yi açtığınızda tık sesi duyarsınız
-
Eyv hocam bilgi için... beni rahatsız etmeyi bırak duymuyordum bile :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Role sesine benziyor zatende sanki eski tv de hatirlamiyorum gece birde dikkat cekici seste tikliyor :)
Her Tv modelinde röle tipi farklı olabilir.
Kiminde minimal düzeyde ses çıkartırken kiminde duyulabilir şekilde olur.
Üzerinden geçen akıma bağlı kullanılan rölelin boyutu ve pinlerinin kalınlığı ses seviyesinde değişkenlik gösterir.
Bazı model Tv'lerin Psu kartında röle bulunmayabilir. Üreticinin Psu kart tasarım tercihine göre değişir.
S90 ve S95 serilerindede bu tık sesi duyulur.
-
Hocam bende normal oldugunu dusunuyorum ama benim tv garantiden degisti 2 aylikken sanki ilk tv de duymuyordum bu sesi o yuzden dikkatimi cekti biraz.
Değişen Tv'niz aynı modellemi değişti?
-
Evet ikiside qn90d
Bir video atarsanız karşılaştıralım olmadı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olur hocam aksam vakti atayim tesekkurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 24 Kasım 2024; 14:42:24 >
O zaman olası tahminleri değerlendirelim.
- Yeni değişen Tv'nin Psu kartı güncel revizyon olabilir.
- Psu kartı tam kasaya sıkılmamış olabilir (düşük ihtimal)
- Bu ses hep vardı, siz ikinci Tv'de hata varmı diye odaklandığınız için duymaya başladınız
Yıllardır yatak odamda duran tık tık yapan saatimin sesini hiç duymazken bir gün duymaya başladım, kulak ona odaklandı iyimi. İkinci gün dayanamadım fırlattım attım
-
:) hocam baska sıkınti var diyedemi dusunuyorum acikcasi bu tv de bir sorun daha var . Soundbari BT ile bagladigimda tv goruntu ayarlari menusu kasiyor dona dona asagi yukari iniyor ama baska hicbir sekmede kasma donma yok . Aytica bt baglantisini kestigim an hersey normale donuyor.E arc baglanti olarak kullaniyorum herhangi bir donma kasma yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 24 Kasım 2024; 14:45:14 >
Röle sesi başkabirşey sizin yaşadığınız Bluetooth donması başka birşey ama.
Bluetooth'a ne bağlıyorsunuz?
-
Soundbar bagliyorum ama hdmi e arc olarak kullaniyorum suanda. Bt ile baglayinca kasma yapiyor.
Modeli sormuştum?
-
Q600c
Bt'ye kulaklık vs. bağlayın öyle bir deneyin.
Eğer onda da menülerde kasma yapıyor ise ya yazılımsal bir hata var yada anakartta donanımsal bir hata olabilir.
-
S95c+Q990c var. Bt ile kullandığımda hiç kasma gibi bir sorun yaşamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X