Televizyonunuz hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, inşallah uzun yıllar sorunsuzca kullanırsınız. Kurulum sırasında ben bir talepte bulunmadan kuran eleman - önce uydu kanallarını ayarladı, sonrada görüntü ayarlarını yapmıştı. Kendim taa 6 ay sonra Youtube 'de denk gelince piksel ve bir kaç çeşit test daha yapmıştım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 2 Ocak 2025; 16:3:58 > |
SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (20. sayfa)
-
-
Oo tamam dir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim İzmirli
En iyi görüntü ayarını da paylaşır mısınız
Kısa bir bilgilendirme yapayım..
Standart modda dizi film altyazı vs gibi içerikler izlemeyin çünkü local dimming biraz farklı çalışıyor. En iyi bölgesel karartma film maker ve film modunda en iyi şekilde çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çünkü TV8 kanalında genel bir sorun var. :) hiç ayarlarınızla oynamayın.
Tv ile birlikte verilen promosyon kodu ve rewards puanla hw Q600c soundbar 5900 tl ye aldım. Bugunde teslim ettiler.
Toplamda tv ve soundbarın fatura bedeli 83500 tl idi. Rewards puan ve indirim kuponlariyla beraber hemen hemen 63000 tl ye mal oldu. Aklınızda bulunsun samsung tv gunleri oluyor eylul ekim gibi. O gunlerde bazı periotlar var. 2 katı paracard ve reawrds puan veriliyor. Ciddi indirimlerle tv ve soundbar satın alabilirsiniz.
Kaç inç TV çok iyi fiyat
Ikiside suanda evinizde kurulumu ? Birsey sorucaktim soumdbarla ilgili.
65qn90d almistim 70 bin di fiyatı. 13 bin tl puan kupon v.s ile 57bine geldi kasım başı. Soundbar icin de rewards puan verdi tv aldim diye 3300 tl bide %25 indirim kodu verdi. Oda 5900 tl ye geldi. Baya avantajli hallettim anlayacağin
Ben 65 i bulamadım bir türlü Samsung sitesinde yok
Soundbar bugun geldi. Pazartesi kurulum olduktan sonra net bilgiler verebilirim.
Kendim kurayimmi diye musteri hizmetlerine sordum. Kargoda bisey olduysa soundbardaki parca degisimleri ucretli olur dedi. Bende acelem yok diye pazartesine biraktim kurulumu...
Bu arada sony bdv 6100 ev sinema sistemim var. Evde Cok yer kapliyor diye satma kararı aldık. Isteyen olursa cok uygun fiyata birakacagim. Ilgilenenler pm atabilirsiniz.
Soundbarimi servis kurucak ?
Evet servis kuracak.
10 gün öncesine kadar sitede vardı. Ama stoklar bitmiş olmalı. Ara ara kontrol etmekte fayda var.
Ilk kez duyuyorum hocam bunu. Ben kendim kurdum civarimdaki arkadaslarda kendisi kurdu bozuk cikarsa seve seve degisicekler zaten fise tak calistir sizin yapabilceginiz birsey yok onda
Bitmiş heralde yoksa bende 10 lira pahalı olsun 65 inç olsun dedim
Arkadaşlar Samsung QN90D 43 inç modelini bilgisayarım için oyuncu monitörü olarak kullanmak istiyorum. Duvara montaj yaparsam yaklaşık 80cm izleme mesafem olacak. Şuanki monitörümde 31.5 inç Asus VG32V modeli. Daha kaliteli ve bir tık daha büyük ekrana geçmek istiyorum. Tv nin içerisinde oyun modlarıda var sanırım. 100hz de yenileme hızı veriyormuş. Çok fazla rekabetçi oyunu oynamıyorum zaten daha çok simulasyon ve yarış oyunları oynuyorum. Daha önce bilgisayarına bağlayan varmıdır? Varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
bu model türkiye de satılmıyor olarak biliyorum.
bırak 43 inç i, 50 inç bile satılmıyor...
-
Doğrudur. Ben kıbrısta yaşıyorum burada mevcut
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X