Şimdi Ara

SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ironwrist34 , zxvadsf Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
503
Cevap
26
Favori
20.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Kasım indirimlerinde 85 inç olan modelini aldım ama henüz taşınmadığım için kutdan çıkarmadım. 1 ay içinde kullanacağım bir aksilik olmazsa. Bu model için sounbar gerekli mi yoksa 60W olan ses çıkışı yeterli mi?

• felisleo2 kullanıcısına yanıt

Salonun buyukse almanda fayda var. Hatta Dolby atmos icin gene alınır. Anladığım kadariyla fazla bi beklentin yoksa q600c işini görür gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfik20 -- 13 Ocak 2025; 16:6:13 >
  • 75qn90d hiçbir yerde mağaza stoğu yok mediamarkt da onlinedan alınabiliyor. Acaba online ile alsam sevkiyat esnasında sorun yaşar mıyım. Mediamarkt hangi kargo ile getiriyor yada kendi aracı mı getiriyor bilen var mı

• tevfik20 T kullanıcısına yanıt

Şimdiye kadar hep ekstra ses sistemi kullandım üst düzey bir şey değil ama bu nedenle tv'nin standart donanımı kesmez diye düşünüyordum. Teşekkür ederim hocam tam da aklımdaki modeli yazmışsınız.

• Bende bu tv nin 55” olanını samsung sitesinden almak istiyorum. Aklımda bir kaç soru var. Paracard ile şu kadara geldi kısmındaki paracard nedir? Nasıl kullanabilirim? %10 doğum günü indirimine nasıl sahip olabilirim? Alacağım güne ya da sonrası 1-2 güne hesap açsam indirim gelir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcraft

Bende bu tv nin 55” olanını samsung sitesinden almak istiyorum. Aklımda bir kaç soru var. Paracard ile şu kadara geldi kısmındaki paracard nedir? Nasıl kullanabilirim? %10 doğum günü indirimine nasıl sahip olabilirim? Alacağım güne ya da sonrası 1-2 güne hesap açsam indirim gelir mi?

Selamlar. Son bir aya kadar paracard kampanyası vardı. Mobil sitede goremiyorum. 5 10 bin arası hediye card verip baska alışverişlerde kullanabiliyodun. Bi nevi indirim Gibi oluyodu ama yok gordugum kadariyla . Tekno marketlerde kampanya devam ediyomu sormak lazım.

Siteye ilk uyelikte %5 indirim veriyor. Dediginiz sekilde indirim tanimlaniyormu onuda bilen arkadaslar varsa cevaplarlar.

• felisleo2 kullanıcısına yanıt

Daha yeni aldım. Gayet memnunum. Dolby atmos da gayet başarılı. TV nin ses çıkışıyla bir senfoni özeliğini kullanıyorum. Tek başına TV nin ses çıkışları yetersiz geliyor. TV+soundbarın sesi birleşerek daha da iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 15 Ocak 2025; 0:21:57 >
  • WatchteR kullanıcısına yanıt

Hangi soundbar var sizde ?

• Selamlar,

Tv yi 55 inç olarak 3 gündür kullanıyorum. Hareketli sahnelerdeki performansı beni olumsuz anlamda çok şaşırttı. Hem forumda hem yabancı sitelerde önerilen birçok ayarı denememe rağmen hiç doğal bir performans alamadım.

Bu durumu çözemezsem iade ederim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzz77 -- 15 Ocak 2025; 12:49:57 >
  • kkokko K kullanıcısına yanıt

q600c

• Tv bugun kuruldu,ps5 goruntu ve uydu ayarlari nasil olmali ?

Titreme ve bulaniklik ayarlari kac olmali

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun ben sadece oyun moduna alıyorum ekstra bir ayar yapmıyorum gayet iyi bu şekilde.

• AKA_33 kullanıcısına yanıt
    Saol hocam,Yerel karartma ve konstrat yuksek ayarladim daha iyi oldu sanki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben 3 hafta önce aldım 65 inç Tv odaya çok büyük geldi
    Media markt geri iade edeceğim.
    Ben geri verene kadar Tv 80bin oldu. İsteyen varsa 70 bine veririm. Almak isteyen Boş yere 10 bin fazla ödemesin. Tv bir gün kurulu kaldı 11 saat çalıştırdım sonra tekrar kutusuna koydum duruyor gelip almalarını bekliyorum.

• Herkese merhaba,

Evim icin TV alacagim sorularim icin yardimci olabilirseniz sevinirim.

1) Oyun oynamiyorum. Sadece film izlemek icin alacagim sizce QN85D mi yoksa QN90D mi ? (Gunduzleri odam aydinlik.)

Kaliteli goruntu almak onemli fakat QN85D yerine 90D almak gercekten fark yaratir mi ?

2) 2.5 metre izleme mesafesi icin 65” fazla mi ?

Simdiden tesekkurler.

• nucs kullanıcısına yanıt

90 daha iyi

benim 3,5 metreden fazla mesafem 65 büyük geldi iade edeceğim

sakın o mesafeye 65 alma

• nucs kullanıcısına yanıt

Selam,

Performans, yani film ve platform dan diziler için QN90(gerçi ulusal kanallarda da çok iyi)

Yazınızı şimdi gördüm ve kesin emin olmak için tekrar ölçtüm,180-200 cm arası (bende sadece film veya platformlardan dizi seyrediyorum) mesafeden 55 inç kullanıyorum. Mecburen odaya maksimum 55 inç sığıyor, ama 250 cm den 65 inç iyi gider(ama sadece film özellikle de 4k içerikler bi harika olur)

• izmirden kullanıcısına yanıt

Arkadaşı yanlış yönlendirmeyin 2,5 metreden 65 inç alınmaz. Bende 3,5 geçiyor nerdeyse iade ediyorum büyük diye. 2,5 metreden tv tamamını gözüyle kontrol edemez göz yorulur.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.