Şimdi Ara

Samsung R522 Cpu Upgrade Rehberi [Adım Adım Resimli] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
3
Favori
27.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    senin işlemci p8700 acaba fifa gta performansı nasıl,mesela fifada taktik bölümüne girerken maça girmeden önce bende yavaşta biraz fifada bazı yerlerde kasıyor,acaba senin işlemciden flnmı alsam bende p7450 varda işimi görmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metot17

@Peerless
    senin işlemci p8700 acaba fifa gta performansı nasıl,mesela fifada taktik bölümüne girerken maça girmeden önce bende yavaşta biraz fifada bazı yerlerde kasıyor,acaba senin işlemciden flnmı alsam bende p7450 varda işimi görmüyor.

walla fifa bir ara kurdum ama pes'e alıskın olduğum için anında sildim yanigta da yok, şu an için pes 2011 nfs-hp ve black ops var hepsi sorunsuz
  • eyw sağol biraz araştırayım 8700 leri benim işlemci ile gözle görülür fark varsa artık ondan alacağım mecbur.
  • quote:

eyw sağol biraz araştırayım 8700 leri benim işlemci ile gözle görülür fark varsa artık ondan alacağım mecbur.

bana kalırsa böyle bir işlem yaparsan daha yüksek model al artık, biraz daha bekleyip kendini ayarlayıp ama sen bilirsin yine de
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

quote:

benim bildiğim kararıyla ddr3 ramlari 1066MHz olarak adlandırıyorlar o yüzden ddr3 diyorlar ama aslında "1066MHz" ddr2 dir "1333mhz" ve üstü ddr3 tür,8gb ve 1066MHz desteklemektedir 1066MHz bazı yerlerde ddr3 bazı yerlerde ddr2 diye geçiyor.bende yakında işlemci takmak istiyorum ama piyasada kazıklıyorlar milleti

işlemciyi ne yapmayı düşünüyorsun t9600 filan mı?

keşke be üstad,sahibindende fln var t9400 350 tl fiyat çekti,ebayda var q9100 350 tl,siz düşünün artık yurtdışından alabilsem 230tlye fln t9600 ler var ama burda felaket rakam istiyorlar,arıyorum ama fiyatları çok sallıyorlar.forumda buldum t9300 ama 800mhz imiş,araştırdım biraz sanırım sadece 1066 mhz işlemciler uyuyormuş.

Sahibinden.com sitesini takip etmenizi öneririm, kelepir 2.el işlemciler düşüyor.

Bende T6400 işlemcili Samsung R520 vardı, 170 TL'ye T9400 alıp değiştirdim.

2 gün önce de 172 TL'ye satıldı yine aynı işlemci.

Performansta gözle görülür artış oldu, sahibinden linkini de altta veriyorum yeni işlemciler eklendikçe güncelleniyor.

http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=islemci&c=113456

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 1 Ocak 2011; 6:41:16 >

• @Hakan
    172tl dediğin işlemci get idi galiba,eğer o ise bende tam onu alcaktım ama satıcı geçici olarak vazgeçmiş bende forumdan buldum salı günü kısmetse alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 1 Ocak 2011; 15:38:48 >
  • @Hakan
    ısınma durumu nasıl dostum?
  • bu arada sanırım 800mhz işlemciler anakarta uyuyormuş,gerçi intelin sitesinde destek listesinde 1066mhzli işlemciler var ama,everestte 800mhz de uyduğu yazıyor,gerçi burdaki resimlerdede 800 mhzden 1066 ya geçtiğine göre 800mhz destekliyormuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

@Hakan
    ısınma durumu nasıl dostum?

Taktıktan sonra eskisinden daha az ısınıyor, çünkü işlemciyi takarken fandaki tozları temizledim.

Ekran kartı ve işlemciye termal macun sürdüm, zaten önceki işlemcim de 35 watt güç çekiyordu bu da öyle.

Daha önce kasan NFS Hot Pursuit oyunu yeni işlemciyi takınca artık hiç kasmıyor.
  • @Hakan
    acaba macun çok gidiyormu,bende yarım şırınga varda,gerçi normal işlemcilerden daha az ürülüyor pirinç tanesi kadar sürsek yetermi ne kadar sürdünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 1 Ocak 2011; 19:45:53 >
  • imkan olursa ileride bende t9600 yapmayı düşünüyorum ama bakalım artık
    teşekkürler bilgi için
  • @Peerless
    bende t9600 istiyordum ama piyasada yok şuan 1-2 yerde gördüm galiba onlarda 350 tl istiyordu,hattı dün bana pm geldi t9400 için 300 tl fiyat istedi,trde çok pahalı fiyat istiyorlar ebayda yarı yarıya fiyatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 1 Ocak 2011; 20:16:50 >
  • http://www.donanimhaber.com/diger/haberler/zalman-zm-stg1-super-thermal-grease;-termal-macunlara-oje-kivaminda-yeni-alternatif.htm

Vatan Bilgisayar'dan bu macunu almıştım, fırçasıyla orta kısımlara fazla gelecek şekilde bütün alana sürdüm.

@Peerless Bende P8700 işlemci olsaydı hiç değiştirmeyi düşünmezdim herhalde, T6400'ün oyunlarda yarattığı sıkıntıyı yaratmaz çünkü P8700.
  • @metot17
    o zaman ebay'dan almak daha mantıklı yani.biraz araştırma ile bu konuda bilgi sahibi olabiliriz.en kötü ihtimal % üzerinden bu alışverişi yapanlar var senin adına yani sorumluluk filan herşey ona ait oluyor her türlü buradan ucuz olur.

@Hakan
    yine de bazen yetersiz kalıyor gibi oluyor yada insan hep daha fazlasını istiyor
  • araştırdım sayılır,gümrük sorunu var işte birde yurtdışından hiç alış veriş yapmadım.
  • quote:

araştırdım sayılır,gümrük sorunu var işte birde yurtdışından hiç alış veriş yapmadım.

dostum ona çare bulunuyor ya millet neler alıyor.sanırım gönderenle konuşuyorsun gümrük olayı için.ayrıca dediğim gibi forumda filan aracılık yapan da vardı yani.2 katı para verilmez orada ucuzsa.ebay'dan filan alış verişte dikkat edilecek şey kullanıcı istatistikleri.eğer %97-98 filan civarında puan almışsa sıkıntı olmaz kesinlikle.
  • @Peerless
    bu işlerden anlayan birini tanısam getittirim ama tanıyorum kimseyi,forumdan buldum işte t9400 anlaştık salı günü alcam elinde t9500 ü de varmış ama ben t9400le anlaştım
  • o zaman hayırlı olsun sana hocamsonuçları bekliyorum senden de
  • sağol teşekkürler çarşamba veya perşembe sıcaklık vs performans sonuçlarını yazarım.
  • işlemcimi bugün taktım,açmasası kapaması 1 saat sürdü,sen çok zorlayan macunları sürmesi idi,ilk açılışta açıldı,ikinci açtığımda klavyenin tuşlarına basılı kalmış elim :) makina post ekranında bip yayıp kapandı,ondan sonra çok kez açtım kapadım pcyi sorunsuzca açıldı,derecelere gelinde işlemci t serisi zaten ısınmaya yönelik seri ama fifa 11de 1 maç oynadım performansı çok iyi idi,sıcaklığı ise 78 derece flndı ekran kartıda 72derece idi.ilerleyen zamanlarda macun tam kıvamına geldiğinde tekrar yazarım.puan olarak win 7de p7450 ye 5.6 vermişti t9400 e 6.1 verdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 5 Ocak 2011; 20:53:42 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.