Şimdi Ara

Samsung R522 Cpu Upgrade Rehberi [Adım Adım Resimli] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
3
Favori
27.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende artık işlemci değiştirmek istiyorum ve de hdd de .seaget 500gb katı hal hibrit hdd varmıs bide t9600 taksak toplamda ne kadara mal olıur.. oyun için degil kullandıgımız programlar yetmiyor artık kastırıyor atnı işlemleri i3 lü bir laptopta yapoınca cok yavas bizde i3 i5 i7 takamadgımıza gore en iyisi su anda t9600 galiba vede o dedigiim hdd
  • metot17 işlemcin tekrardan hayırlı olsun.Memnun musun performansından sıcaklığından vs.

maxelll işlemciler biraz tuzlusanırım 300-400 arası t9600 serisi burada ama yurtdısından çok daha ucuza bulmak mümkün.hdd ise daha makul fiyata bulmak mümkün 7200rpm'lik 500gb hdd 110-150 arasında değişiyor.
  • @Peerless
    sağol,performansı çok iyi diğer işlemciye göre,sıcaklık olarakta zaten hep soğutucu ile kullanıyorum aşırı sıcak olmuyor hemen hemen aynı gibi,ama ekran kartı biraz ısınıyor onada macunu az sürdüm galiba,eğer yüksek değerlere çıkarsa tekrardan süreceğim zaten.
  • Arkadaşlar bende de t6600 var.Bazı oyunlarda işlemcinin sıkıntısını çok çekiyorum.Acaba hangi işlemciyi taksam gözle görülür bir artış olur. t9600 taksam garantiyi bozduğuma değer mi? Ve p9700 ü gördüm intelin sitesinde. bunu bulabileceğim bi yer var mıdır? malum 25w tdp ile daha az ısınır ve pili de daha çok gider diye düşünüyorum.
  • @Powerofmind
    işlemcin güncel oyunlar için düşük,bende p7450 vardı t9400 taktım adeta uçtu makina,sahibinden.com'da gördüm galiba t9600 idi sanırım,watt konuşunda ben devamlı pirizde kullandığım için sorun olmuyor.gta eflc de 32fps fln alıyorum şimdi,eskiden 20-25 fps falandı.
    ben işlemciyi forumdan aldım @eralpt arkadaştan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 21 Ocak 2011; 3:41:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metot17

@Powerofmind
    işlemcin güncel oyunlar için düşük,bende p7450 vardı t9400 taktım adeta uçtu makina,sahibinden.com'da gördüm galiba t9600 idi sanırım,watt konuşunda ben devamlı pirizde kullandığım için sorun olmuyor.gta eflc de 32fps fln alıyorum şimdi,eskiden 20-25 fps falandı.
    ben işlemciyi forumdan aldım @eralpt arkadaştan.

Tavsiye için teşekkürler, bir sorum daha olacak. Bende gta4te oyun sürekli takılırak çalışırdı. Düşük fpsyi bile düzgün şekilde veremezdi. Acaba bu takılmalar da kalktı mı t9400 ile?

• @Powerofmind
    zaten gta normalde 4 çekirdek fln istiyor,benim masaüstü pc daha güçlü laptoptan onda bile takılmalar oluyor,yani illaki takılmalar olacak,ama eskisine göre daha iyi yani.
  • linkteki p9500de engineering sample yazdığını görünce araştırdım ve işlemcilerin betası olduğunu okudum. fiyatı çok uygun ama gümrükte sorun olmasın? bir de beta olması problem yaratır mı ileride?
  • urunler gumrukte takılacagını dusunmuyorum ama TRde ne kadar onu bulamadım ki aradaki fiyat farkı nedir.
  • 2. el olmadığı için bana fiyatı uygun geldi. intelin sitesinde de 348$ yazıyor ama türkiyede ben de bulamadım. aslında alınabilir ama engineering sample olması kafamı karıştırdı biraz
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum baya bir araştırdım ama birşey bulamadım. Notebookda ekran kartı değiştirebiliyormuyuz?
  • son durum nedir beyler işlemci ve ssd hdd için en uygun olanı sizce hangisi yurtdısından mı alalyım burdan mı gumrk vs toploamda hangisi daha hesaplı. linkler ? bildirin
  • @maxelll
    eğer gümrükte takılmaz falan dersen yurtdışında daha uygun,ben fazla güvenmedim yurtdışına takılır sorun çıkar falan o yüzden işlemciyi burdan aldım.
  • buradanda işlemci cok pahalı degilmi ki ? performans acısından nasıl yeni işlemcin ile eskisi arasındaki fark
  • vallah fark var eski işlemciye göre,pcnin açılışı oyunlarda fln,ama dün format attım ne olduysa nfs hp2 de 15 fps aldı şimdi onlar uğraşıyorum,fiyat olarak araştırman lazım bende bayağı araştırdım 220tl fiyat biçmişlerdi,180 e fln buldum sonradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: metot17

vallah fark var eski işlemciye göre,pcnin açılışı oyunlarda fln,ama dün format attım ne olduysa nfs hp2 de 15 fps aldı şimdi onlar uğraşıyorum,fiyat olarak araştırman lazım bende bayağı araştırdım 220tl fiyat biçmişlerdi,180 e fln buldum sonradan

dostum acaba aldığın işlemci 2. el mi? ve ikinci el işlemci alırken dikkat etmemiz gerekenler nelerdir?
  • 180tlye hangi işlemciyi aldın yahu
  • @Powerofmind
    evet 2.el aldım,2.el alırken zaten satıcıyla bayağı konuştuk sağlammı fln geldiğinde işlemcinin ayaklarına bakmak lazım herhangi bir eğilme fln varmıdır diye,satıcının güvenlilir olması yani.
    @maxelll
    t9400 aldım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifty_boss

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum baya bir araştırdım ama birşey bulamadım. Notebookda ekran kartı değiştirebiliyormuyuz?

Değiştiriyor ama değiştirme pahalıya patlıyor ve fazlada bi getirisi olmuyor.Yani F/P oranından dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkanbaba -- 27 Ocak 2011; 17:12:05 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.