Şimdi Ara

samsung r522 fan temziliği hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi elimde samsung r522 marka bir laptop var.Son zamanlarda alet aşırı ısınmaya başladı.Öyle ki youtube gibi sitelerde video izlerken takılmalar oluyor.Eskiden istediğim kadar pes oynarken şimdi 3 maç yaptığımda aşırı ısınmadan bilgisayar kapanıyor.2 senedir hiç temizlenmedi. Ben fanın çok kirlendiğini düşünüyrum.Bir ara kendim açıp temizleyeyim dedim ama baktım olmayacak , vazgeçtim.Geçen tamirciye sordum 50 tlye temizleriz dedi.Bana fazla bir fiyat gibi geldi , s,z bu konuda ne düşünüyorsunuz?

• http://www.youtube.com/watch?v=eXXn6VJdz3M

Bu ve

http://www.youtube.com/watch?v=0yyEVSkz_0M&feature=related

size bir fikir verebilir.
    Fiyat konusunda ise çok fazla istemişler. En fazla 10 - 20 eder.
  • ilgin için tşk ederim kardeş...
  • bayağı uçmuş o fiyatı veren .. taş atıp kolu yorulacak sanki.. aman deyim o parayı vermeyin sakın.. en azından videolardaki gibi kendiniz uğraşın bence..
  • valla uğraşmayı düşünüyorum , bakalım geri toparlayabilecez mi :)
  • R522 nin fanı nerde ya baska notebook olsa 2 vida sök aç bunun fanı nerede
  • öyle çok sıkıntılı bişey değil videolara bakarak kendiniz temizleyin zaten bi kere temizlerseniz bi daha videoya gerek kalmadan kendi başınıza halledersiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark1ALone

öyle çok sıkıntılı bişey değil videolara bakarak kendiniz temizleyin zaten bi kere temizlerseniz bi daha videoya gerek kalmadan kendi başınıza halledersiniz

varmı video

youtubdan pek bişi yok
  • Samsung R serisi çok uyuz bir şey. Fana ulasmak icin once alttaki vidaları söküp bilgisayarın ****=üst bölümünü=**** çikariyorsunuz sonra altta kalan anakartı alt kısımdan çıkariyorsunuz ki anca fana ulasabiliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.