Şimdi Ara

Samsung R522 JR02TR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
7.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semerkant50

üzüldüm bunları duyunca. hdmı ile izleme imkanım yok şu anda. hpnin dv5 1225 var arkadaşta geçen gün flim izledik 4 kişi bütün açılardan çok iyidi. yanlardan da rahatlıkla izleniyordu. yani izlenmeyecek gibiyse hp packert bell asustan birini tercih edecem. aşağıdi linklere bakarmısın bir fikir vermek için
    http://forum.donanimhaber.com/m_35647798/tm.htm

İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo
    İşlemci Ailesi Intel® Centrino®2 Islemci
    İşlemci Numarası T9600
    İşlemci Hızı 2.8 GHz
    İşlemci Bus Hızı 1066 MHz
    İşlemci Ön Bellek 6 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR2
    Sabit Disk Kapasitesi 320 GB
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
    VGA Chipset Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT240
    Ekran Boyu(inch) 15.6" DIAMOND VIEW
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
    Optik Sürücü DVD SUPER MULTI
    Mobil Özellikler Wireless, BlueTooth, Kamera, Kart Okuyucu
    İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr Eng
    Ağırlık 3,2 kg
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
    bu dörtü arasında kaldım

Son fiyatları nedir bunların? Samsung 1500e kadar düştü..

• quote:

Orijinalden alıntı: Visam Lord

Uzun zamandır araştırıyorum bu laptopu.bi sorum olucak size.
    win7 serisinden önceki vistalı samsungların ramleri 800MHz olarak yazıyordu.şimdi ise bazı sitelerde 667 bazılarında 800 bazılarında ise hiç bişey yazmıyor...kesin olarak ne olduğunu söyleyebilirmisiniz.teşekkürler.

Everest ultimate edition testine göre 667MHz kardeşim...
  • klavye üstünde dokunmatik tuş falan varmı kısayol oluşturabileceğimiz birde cihaz kapalıyken usb den şarj olayı nasıl oluyor üzerinde hiç extra tuş gözükmüyor resimlerde
  • arkadaşım ısınma sorunu varmı bende almayı düşünüyorum hatta bugün sipariş verebilrim. çalışması nasıl sessizmi birde harddiskten click click diye bi ses geliyormu.performans olarak nasıl ben bunu yaklaşık 1.560' alabilirim fiyat olarak nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calypso06

quote:

Orijinalden alıntı: Visam Lord

Uzun zamandır araştırıyorum bu laptopu.bi sorum olucak size.
    win7 serisinden önceki vistalı samsungların ramleri 800MHz olarak yazıyordu.şimdi ise bazı sitelerde 667 bazılarında 800 bazılarında ise hiç bişey yazmıyor...kesin olarak ne olduğunu söyleyebilirmisiniz.teşekkürler.

Everest ultimate edition testine göre 667MHz kardeşim...

667 hmm...peki bişey daha sorucam.ddr3 desteği varmı?
  • Bu modeli almak istiyorum pcdepo da 1550 lira acaba bu site güvenilir mi??
  • peki ekranı ld mi lcd mi ? :)
  • Diğer konularda 522lerin led 620lerin lcd olduğu söylenmişti.
  • selamlar,
    sistemde 4 gb ram var ama kullanılabilir 3 gb ram. yazıyor. bunun sebebi nedir? satış danışmanı, ATİ nin gerektiği zaman 1 gb ekstra ram kullandığını söyledi. ne derece doğru?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plenus
    selamlar,
    sistemde 4 gb ram var ama kullanılabilir 3 gb ram. yazıyor. bunun sebebi nedir? satış danışmanı, ATİ nin gerektiği zaman 1 gb ekstra ram kullandığını söyledi. ne derece doğru?

isletim sistemin 32 bit oldugundan olabilir. 64 bitlik isletim sistemi almalisin oyleyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

quote:

selamlar,

isletim sistemin 32 bit oldugundan olabilir. 64 bitlik isletim sistemi almalisin oyleyse

ama sanırım standart olarak w7p 32 bit olarak geliyor makine.ücretsiz olarak 64 bit yapabiliyor muyuz? bir de ekranı kapattığımızda bir kilit mekanizması yok sanırım. bi problem oluyor mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

quote:

selamlar,

ama sanırım standart olarak w7p 32 bit olarak geliyor makine.ücretsiz olarak 64 bit yapabiliyor muyuz? bir de ekranı kapattığımızda bir kilit mekanizması yok sanırım. bi problem oluyor mu?

Daha onceden yukseltmenin yapilamayacagini ama ay sonunda yeni bilgisayarlara 64 bitlik win7 koyacaklarini okumustum. Tabii zamli fiyatlarla

• quote:

selamlar,

ekran kartı paylaşımsız o yüzden ATİ'nin 1gb kullandığı filan yok
    ayrıca arkadaşlarında dediği gibi 32bit olduğu için 1gb boşa gidiyor.Yükseltme imkanı konusunda ne desem yalan olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drift34

GTA 4 falan kaldırır mı birde nerden aldın ?

GTA4 filan tabiki kaldırır r522 xs08tr bile düşük işlemcisiyle çok rahat çalıştırıyor.
  • SAMSUNG R522-JS01TR kullanan arkadaşlar renklerden ve ekrandan memnun mu,fiyar-performans açısından oldukça olumlu şeyler duydum ama ekran görüntüsü ve renkler açısından kullananlar memnun mu acaba?
  • arkadaşlar ekran konusunda bir şeyi belirtmek isterim 522 cihazların ekranı led ekran değildir led aydınlatmalı lcd ekrandır
    620 lerinki ise normal lcd ekrandır lcd olup olmadığını anlamak için ekrana parmağınızla hafifçe bastırmanız(bastırılan yerde renkler ve görüntü birbirine girecektir) yeterli olacaktır
    led aydınlatmanın faydası ise normal lcd lere göre daha az pil tüketmesidir tabi bununla birlikte çaprazdan bakınca renklerin kararması artacaktır(normal lcd ekranlara kıyasla)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_power

arkadaşlar ekran konusunda bir şeyi belirtmek isterim 522 cihazların ekranı led ekran değildir led aydınlatmalı lcd ekrandır
    620 lerinki ise normal lcd ekrandır lcd olup olmadığını anlamak için ekrana parmağınızla hafifçe bastırmanız(bastırılan yerde renkler ve görüntü birbirine girecektir) yeterli olacaktır
    led aydınlatmanın faydası ise normal lcd lere göre daha az pil tüketmesidir tabi bununla birlikte çaprazdan bakınca renklerin kararması artacaktır(normal lcd ekranlara kıyasla)

aslında teknik olarak lcd ve led arasında kontrast ve görüş açısı farkı olmaması lazım. ayrıca lcd ve led farkını ekrana bastırarak değil, erkanın alt kısmının ısısını kontrol ederek anlıyoruz. led ler daha soğuk lcd ler daha sıcak olur. zaaten belirttiğiniz pil tüketim farkıda bu ısıdan ve lcd ekranların ışığının verimsizliğinden kaynaklanıyor. yoksa ekrana bastırarak filan farkedemezsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: muscol

quote:

Orijinalden alıntı: mc_power

arkadaşlar ekran konusunda bir şeyi belirtmek isterim 522 cihazların ekranı led ekran değildir led aydınlatmalı lcd ekrandır

aslında teknik olarak lcd ve led arasında kontrast ve görüş açısı farkı olmaması lazım. ayrıca lcd ve led farkını ekrana bastırarak değil, erkanın alt kısmının ısısını kontrol ederek anlıyoruz. led ler daha soğuk lcd ler daha sıcak olur. zaaten belirttiğiniz pil tüketim farkıda bu ısıdan ve lcd ekranların ışığının verimsizliğinden kaynaklanıyor. yoksa ekrana bastırarak filan farkedemezsiniz

o zaman şöyle bir soru çıkıyor ortaya. LED aydınlatmalı ile LED in arasında ne fark var? LED diye neden kandırıyorlar ki?

• yaklaşık 15 yıldır pc kullanırım. 12 yıldırda bilişim sektöründeyim. bunun 6 yılını teknik serviste geçirdim. elimin altından toshiba,hp,packardbell,sony gibi pek çok notebook geçti. son cihazım r522 js02tr. kim ne derse desin alınabilecek en iyi cihaz. gerek görüntü gerekse fiyat performansta gözükapalı evet derim. bazı arkadaşların kıl tüy sorularını görünce hakikaten kızıyorum. yok ram 3 gb gözüküyor hani 4 tü, vay efendim 64 bit win7, 1 gb ekran kartı paylaşımlımı, falan. sisteminizde virüs yoksa 3 gb rami kaçınız dolduruyorsunuz allah aşkına? hangi oyun ekran kartının 1 gb sini full kullanıyor??? neden ekran kartının çekirdeğine ve bellek yapısına kimse bakmıyorda ezbere konuşuyor? yada oyun üreticilerinin ekran kartının 1 gb sini kullanacak oyun üretmeyeceğini üretirse kullanıcıya ek masraf çıkacak ve oyun satmayacak korkusu ile yapmadını kaçınız biliyor? yada yada 64 bit işletim sisteminin gerçekte ne olduğunu bilen kullanıcıya günümüzde ne gibi bir gerçek fayda sağlayacağını biliyormusunuz? arkadaşlar bir ürün alırken ürünün geneline bakacaksınız. size katacağı faydaya bakacaksınız. internette chat ypacaksan, office kullanacaksan, bu notebooku almayacak gibip netbook alacaksın. oyun oynayacak photoshop vs programlarla uğraşacak yüksek performans isteyen uygulamalarla işin varsa o zaman bu cihazı alacaksın. bilip bilmeden yorum yapıp insanların yanlış tercihlere sevk etmeyin. kimisi gibi insanlar baba parası yemiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunarsoul -- 18 Kasım 2009; 8:03:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lunarsoul

yaklaşık 15 yıldır pc kullanırım. 12 yıldırda bilişim sektöründeyim. bunun 6 yılını teknik serviste geçirdim. elimin altından toshiba,hp,packardbell,sony gibi pek çok notebook geçti. son cihazım r522 js02tr. kim ne derse desin alınabilecek en iyi cihaz. gerek görüntü gerekse fiyat performansta gözükapalı evet derim. bazı arkadaşların kıl tüy sorularını görünce hakikaten kızıyorum. yok ram 3 gb gözüküyor hani 4 tü, vay efendim 64 bit win7, 1 gb ekran kartı paylaşımlımı, falan. sisteminizde virüs yoksa 3 gb rami kaçınız dolduruyorsunuz allah aşkına? hangi oyun ekran kartının 1 gb sini full kullanıyor??? neden ekran kartının çekirdeğine ve bellek yapısına kimse bakmıyorda ezbere konuşuyor? yada oyun üreticilerinin ekran kartının 1 gb sini kullanacak oyun üretmeyeceğini üretirse kullanıcıya ek masraf çıkacak ve oyun satmayacak korkusu ile yapmadını kaçınız biliyor? yada yada 64 bit işletim sisteminin gerçekte ne olduğunu bilen kullanıcıya günümüzde ne gibi bir gerçek fayda sağlayacağını biliyormusunuz? arkadaşlar bir ürün alırken ürünün geneline bakacaksınız. size katacağı faydaya bakacaksınız. internette chat ypacaksan, office kullanacaksan, bu notebooku almayacak gibip netbook alacaksın. oyun oynayacak photoshop vs programlarla uğraşacak yüksek performans isteyen uygulamalarla işin varsa o zaman bu cihazı alacaksın. bilip bilmeden yorum yapıp insanların yanlış tercihlere sevk etmeyin. kimisi gibi insanlar baba parası yemiyor...

Tebrik ederim topicte yazılan tüm sorulara bir cevap vermiş oldun...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.