Şimdi Ara

Samsung R522 JR02TR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
7.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gün önce siparişini verdiğim ürün elime geldi sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmak isterim... Uzun bir süre fiyat araştırması yaptım sanırım en düşük fiyatı buldum...

Ürün Kodu : NP-R522-JS02TR
    Marka : SAMSUNG

Fiyatı : 929,00 USD + KDV
    Kdv dahil : 1.664,06 TL
    Havale ile : 1.630,78 TL
    Taksitle : 166,41 TL X 10

Model Samsung Notebook NP-R522-JS02TR
    İşlemci Intel® Core 2 Duo P8700 (2.53GHz. 3MB 1066 MHz FSB)
    Chipset Intel GM45 + ICH9M
    Wireless Wireless LAN 802.11g/N
    Ekran Özellikleri 15.6" HD CrystalBrite (220 nit) LCD 1366x768 Çözünürlük
    Ekran Kartı 2 GB ATI Mobility Radeon HD4650 GDDR3 VGA (1024 MB Harici Belleği)
    Bellek 4 GB DDR2 Ram (Max:4GB)
    Sabit Disk 320GB 5400 Rpm Sata. HDD
    Optik DVD-RW Super Multi Dual Layer
    Webcam 1.3MP Camera Dahili
    İşletim Sistemi Microsoft® Windows® 7 Premium TR
    Ağırlık 2,55kg
    Bluetooth Var
    Kart Okuyucu HDMI / 3-in-1 kart okuyucu ( SD / SDCH / MMC )/ Express Card ( 54 mm )
    Pil 6 Hücreli pil (Kapalı iken USB den Şarj etme )
    Ethernet Gigabit Ethernet
    Yazlımlar Play AV station + SpeedUP Menager + Netwrok Menager + Recover Menager + Display Menager + Office 2007 60 Gün Trial Version
    Garanti

Hediye
    2 Yıl ( 1 Yıl Uluslar arası) +

Çanta + Driver CD

Windows7 Performans derecelendirme puanları(genel değil kullandığım ürünündür) :
     Samsung R522 JR02TR

Diğer başlıklardaki yorumlara katılıyor gerçekten sessiz ve fiyat performans bakımından zirvede olduğunu düşünyorum, oyun olarak sadacece Nfs Shifti denedim Full detaylarda hiçbir aksama olmadan oyanabiliyor. Geri kalan özellikleri zaten biliyorsunuz ama bilmek istediğiniz varsa cevaplamak isterim... teşekkürler.

• Öncelikle bilgisayarın hayırlı olsun. Teknik servis yüzü görmeden uzun süre kullanırsın inşallah.

En çok merak edilen konu lcd panel kalitesi galiba. Görüntüden, renklerden memnun musun? Diğer notebooklarla karşılaştırdığında bariz bir fark var mı?

Ayrıca touchpade multitouch özelliği eklemişler mi?

Bi de zahmet olmazsa güzel bi inceleme yap en iyisi herkes duacın olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indestructible

Öncelikle bilgisayarın hayırlı olsun. Teknik servis yüzü görmeden uzun süre kullanırsın inşallah.

En çok merak edilen konu lcd panel kalitesi galiba. Görüntüden, renklerden memnun musun? Diğer notebooklarla karşılaştırdığında bariz bir fark var mı?

Ayrıca touchpade multitouch özelliği eklemişler mi?

Bi de zahmet olmazsa güzel bi inceleme yap en iyisi herkes duacın olsun
    Teşekkür ederim, servisi iyi deselerde umarım servis yüzü görmeyiz :)

Bundan önce toshiba a210-16 kullanıyordum, görüntü kalitesi hemen hemen aynı tek farkı ekrana sağ-sol yada yukarı-aşağı bakış açını iyi ayarlaman lazım zaten onada bir süreden sonra alışıyorsun. Belki denemedim ama Film izlerken 2-3 kişi yanyana biraz sıkındı yaratabilir, Onuda HDMI çıkışı ile rahatlıkla halledebilirisin. Ben genel yorumlara katılmayıp ekran görüntülerine normal diyorum...

Evet multitouch özeliiği var. Touchpadin üzerinde bunu nasıl kullanılcağına karşın bir çıkartma vardı ama çıkardım keşke bi resmini çekebilseydim...

Genelde forum içinde inceleme yapan arkadaşlarım oldukça fazla o yüzden merak edilen sorulara dönüş yapmak istiyorum...

Teşekkürler ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Calypso06

Teşekkür ederim, servisi iyi deselerde umarım servis yüzü görmeyiz :)

Bundan önce toshiba a210-16 kullanıyordum, görüntü kalitesi hemen hemen aynı tek farkı ekrana sağ-sol yada yukarı-aşağı bakış açını iyi ayarlaman lazım zaten onada bir süreden sonra alışıyorsun. Belki denemedim ama Film izlerken 2-3 kişi yanyana biraz sıkındı yaratabilir, Onuda HDMI çıkışı ile rahatlıkla halledebilirisin. Ben genel yorumlara katılmayıp ekran görüntülerine normal diyorum...

Evet multitouch özeliiği var. Touchpadin üzerinde bunu nasıl kullanılcağına karşın bir çıkartma vardı ama çıkardım keşke bi resmini çekebilseydim...

Genelde forum içinde inceleme yapan arkadaşlarım oldukça fazla o yüzden merak edilen sorulara dönüş yapmak istiyorum...

Teşekkürler ;)

Alıntıları Göster
    Yüklü bellek (RAM): 4.00GB (kullanılabilir miktar 2.96GB)

Bilgisayar özelliklerini açtığımda ramin kullanım miktrarını 2.96 demiş acaba Win7 32 bit bu yüzdenmi? Bilgisi olan varsa sevinirim...

• quote:

Yüklü bellek (RAM): 4.00GB (kullanılabilir miktar 2.96GB)

Bilgisayar özelliklerini açtığımda ramin kullanım miktrarını 2.96 demiş acaba Win7 32 bit bu yüzdenmi? Bilgisi olan varsa sevinirim...

Alıntıları Göster
    GTA 4 falan kaldırır mı birde nerden aldın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drift34

GTA 4 falan kaldırır mı birde nerden aldın ?

Alıntıları Göster
    Denemdim GTA 4ü. Dediğim gibi NfsShift bütün high ayarlarda kusursuz bir görüntü veriyor....

www.kocpa.com'dan aldım. Tam adres:

http://www.kocpa.com/asp/show_stock.asp?product=7497&description=SAMSUNG-R522-JS02TR-C2D-2-5-Ghz-4GB-320GB-15-6-Ati4650-Win7

• quote:

Denemdim GTA 4ü. Dediğim gibi NfsShift bütün high ayarlarda kusursuz bir görüntü veriyor....

www.kocpa.com'dan aldım. Tam adres:

http://www.kocpa.com/asp/show_stock.asp?product=7497&description=SAMSUNG-R522-JS02TR-C2D-2-5-Ghz-4GB-320GB-15-6-Ati4650-Win7

Alıntıları Göster
    max 8 gb ram yokmuydu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung NP530U4C-S03TR
    9 yıl önce açıldı
    SAMSUNG NP300E5A-S05TR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomacco

max 8 gb ram yokmuydu?

hayır yok.. 2x2gb
  • Demek istediğim 8 gb ta kadar yükseltebiliyoruz destekler manasında bende biliyorum 2x2 olduğunu.
  • quote:

Demek istediğim 8 gb ta kadar yükseltebiliyoruz destekler manasında bende biliyorum 2x2 olduğunu.
    SAMSUNGUN R522 SERISINDE RAM 8 E KADAR YUKSELTILEBILIYO AMA SUAN 4GB RAMLAR COK PAHALI 300$ CIVARI SUAN DEGIL AMA ILERISI ICIN ILERDE FIYATLAR DUSUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: leooel

SAMSUNGUN R522 SERISINDE RAM 8 E KADAR YUKSELTILEBILIYO AMA SUAN 4GB RAMLAR COK PAHALI 300$ CIVARI SUAN DEGIL AMA ILERISI ICIN ILERDE FIYATLAR DUSUR

Alıntıları Göster
    Benim bildiğim max4gb sitesinde öyle yazıyordu. max 8gb mı?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bu samsung notebooklar çok güzel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtrx.tr

Bu samsung notebooklar çok güzel...

Alıntıları Göster
    bende dün r522 js02 aldım. henüz oyun denemedim, o yüzden performansı hakkında bi fikrim yok ama nfs yükleyen arkadaşın yazdıklarını okuyunca iştahım açıldı :) yalnız şunu diyebilirim, inanılmaz sessiz çalışıyor!
    yalnız şunu sorucam.. bu multitouch olayını çözemedim.. denetim masası->fare->aygıt ayarları bölümüne baktım ama ordan da bulamadım. kitapçığında ordan yapılacağı yazılı.. yapan varsa bi yazarsa sevinirim..

• quote:

max 4 gb ve ddr2 artırılamıyor. samsungun distribitörü koyuncuya mail attım gelen cevap budur.
  • quote:

quote:

max 4 gb ve ddr2 artırılamıyor. samsungun distribitörü koyuncuya mail attım gelen cevap budur.

Alıntıları Göster
    şuan media markt te 1499 TL ;)

• merhaba kardeş sorularım
    1- ekran nasıl, renkler,
    2- film izlerken yandan bakınca çoğu yorumlarda hiç birşey görünmediğini söylüyorlar. yani ekrana düz bakmak gerekiyormuş yandakiler ne yapacak o zaman bu laptopla üç dört kişi flim izleyemeyecekmiyiz yani.
    3-ses
    4- pil ömrü nasıl.
    5 dvd çok mu yavaş okuyor.
    Allah nasip ederse ben de bundan almayı düşünüyorum ama bazı soru işaretleri var yardımcı olursan sevinirim
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semerkant50

merhaba kardeş sorularım
    1- ekran nasıl, renkler,
    2- film izlerken yandan bakınca çoğu yorumlarda hiç birşey görünmediğini söylüyorlar. yani ekrana düz bakmak gerekiyormuş yandakiler ne yapacak o zaman bu laptopla üç dört kişi flim izleyemeyecekmiyiz yani.
    3-ses
    4- pil ömrü nasıl.
    Allah nasip ederse ben de bundan almayı düşünüyorum ama bazı soru işaretleri var yardımcı olursan sevinirim
    teşekkürler.

Daha öncede toshiba a200 serisini ullanımıştım. Renker olarak hemen hemen aynı ama sağdan soldan bakınca biraz sıkıntı yaratıyor HDMI ile artık hallideceksin 3-4 kişi izlersen ama tek izlerken ben keyif alıyorum.. Sesi kötü evet evde kullanırken bir ses sistemi alman şart.. Pil ömrü oldukça etkileyici nette gezerek 2.50 saat civarı ama oyun vsde biraz daha azalır elbet.. dvd bence normal bir sıkıntım olmadı..

Ses ve sağdan soldan bakamalar için azda olsa sıkıntı var sonuç olarak kişisel bir pc bence büyük açıklar değil kapatılır ama bu fiyata bu performans biraz zor olsada samsungun estetiği bence yeter...

• quote:

quote:

merhaba kardeş sorularım
    1- ekran nasıl, renkler,
    3-ses
    4- pil ömrü nasıl.
    teşekkürler.

Daha öncede toshiba a200 serisini ullanımıştım. Renker olarak hemen hemen aynı ama sağdan soldan bakınca biraz sıkıntı yaratıyor HDMI ile artık hallideceksin 3-4 kişi izlersen ama tek izlerken ben keyif alıyorum.. Sesi kötü evet evde kullanırken bir ses sistemi alman şart.. Pil ömrü oldukça etkileyici nette gezerek 2.50 saat civarı ama oyun vsde biraz daha azalır elbet.. dvd bence normal bir sıkıntım olmadı..

Ses ve sağdan soldan bakamalar için azda olsa sıkıntı var sonuç olarak kişisel bir pc bence büyük açıklar değil kapatılır ama bu fiyata bu performans biraz zor olsada samsungun estetiği bence yeter...

Alıntıları Göster
    Uzun zamandır araştırıyorum bu laptopu.bi sorum olucak size.
    win7 serisinden önceki vistalı samsungların ramleri 800MHz olarak yazıyordu.şimdi ise bazı sitelerde 667 bazılarında 800 bazılarında ise hiç bişey yazmıyor...kesin olarak ne olduğunu söyleyebilirmisiniz.teşekkürler.

• üzüldüm bunları duyunca. hdmı ile izleme imkanım yok şu anda. hpnin dv5 1225 var arkadaşta geçen gün flim izledik 4 kişi bütün açılardan çok iyidi. yanlardan da rahatlıkla izleniyordu. yani izlenmeyecek gibiyse hp packert bell asustan birini tercih edecem. aşağıdi linklere bakarmısın bir fikir vermek için
    http://forum.donanimhaber.com/m_35647798/tm.htm

İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo
    İşlemci Ailesi Intel® Centrino®2 Islemci
    İşlemci Numarası T9600
    İşlemci Hızı 2.8 GHz
    İşlemci Bus Hızı 1066 MHz
    İşlemci Ön Bellek 6 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR2
    Sabit Disk Kapasitesi 320 GB
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
    VGA Chipset Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT240
    Ekran Boyu(inch) 15.6" DIAMOND VIEW
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
    Optik Sürücü DVD SUPER MULTI
    Mobil Özellikler Wireless, BlueTooth, Kamera, Kart Okuyucu
    İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr Eng
    Ağırlık 3,2 kg
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
    bu dörtü arasında kaldım

• quote:

üzüldüm bunları duyunca. hdmı ile izleme imkanım yok şu anda. hpnin dv5 1225 var arkadaşta geçen gün flim izledik 4 kişi bütün açılardan çok iyidi. yanlardan da rahatlıkla izleniyordu. yani izlenmeyecek gibiyse hp packert bell asustan birini tercih edecem. aşağıdi linklere bakarmısın bir fikir vermek için
    http://forum.donanimhaber.com/m_35647798/tm.htm

İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo
    İşlemci Ailesi Intel® Centrino®2 Islemci
    İşlemci Numarası T9600
    İşlemci Hızı 2.8 GHz
    İşlemci Bus Hızı 1066 MHz
    İşlemci Ön Bellek 6 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR2
    Sabit Disk Kapasitesi 320 GB
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
    VGA Chipset Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT240
    Ekran Boyu(inch) 15.6" DIAMOND VIEW
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
    Optik Sürücü DVD SUPER MULTI
    Mobil Özellikler Wireless, BlueTooth, Kamera, Kart Okuyucu
    İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr Eng
    Ağırlık 3,2 kg
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
    bu dörtü arasında kaldım
    hayırlı olsun p bell daha iyi tabiki ancak fiyatıda ona göre pahalı tabiki

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.