Şimdi Ara

Samsung R522 JR02TR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
7.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ekran kalitesi nasıl.Hp ile kıyasladığımızda çokmu vasat yoksa kafa kafaya yarışırlarmı? Bizde bu ürünü almayı düşünüyoruz
  • Beyler ben bilgilendirmek açısından size Microsoft ve Samsung'la yaptığım görüşmeler sonucunda aldığım bilgileri aktarmak istiyorum. İlk önce Samsung laptoplar 32bit işletim sistemiyle geliyor ve 32bit'in keyi hiç bir şekilde 64bit işletim sistemi için geçerli olmuyor. Bu şekilde bilgi verenler yanlış biliyorlar buna dikkat etmek lazım. çünkü aldığınız makinenin ram başta olmak üzere ekran kartının ve diğer parçaların özelliklerinde düşüşler yaşanacaktır. Microsoft'u telefonla aradığımda bunun söyledim telefondaki müşteri temsilcisine ve bana dediği aynen budur. "tabi ki laptopu daha verimli kullanmak için 64bit sistem kurmanız gerekecektir". bunuda göz önünde bulundurarak bir değerlendirmek yaparsanız sizin açınızdan daha faydalı olacaktır. Tek çareniz yasal olmayan işletim sistemi kurmaktır. tabi ki 120 dolar'a orjinal almak isteyende olabilir...

• arkadaşlar şimdi windows kurulum dvd si gelmiyor ya beraberinde, bi kopya win 7 home premium dvd ile kurulum yapıp kasanın altında yazan ürün anahtarını girersek orjinalliği tekrar sağlayabilir miyiz?? şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 7 Aralık 2009; 11:49:04 >
  • evet arkadaşım dediğin şeki,lde oluyor ben formatladım ve alttaki kodu girdim önce sorun verdiş telefonle aktifleştime seçeneğini tıklayın orada size bi kod verecek sonra ücretsiz microsoft hattını arıyorsunbuz size bi kod veriyor onu giriyorsunuz ve işlem tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

quote:

Orijinalden alıntı: Plenus

selamlar,
    sistemde 4 gb ram var ama kullanılabilir 3 gb ram. yazıyor. bunun sebebi nedir? satış danışmanı, ATİ nin gerektiği zaman 1 gb ekstra ram kullandığını söyledi. ne derece doğru?

ekran kartı paylaşımsız o yüzden ATİ'nin 1gb kullandığı filan yok
    ayrıca arkadaşlarında dediği gibi 32bit olduğu için 1gb boşa gidiyor.Yükseltme imkanı konusunda ne desem yalan olur.

Arkadaşım ekran kartı 1 gb paylaşımsız paylaşımlı 2281mb oluyor vista otomatik yükseltiyor
    başlat>çalıştır>dxdiag yap orada ekran kısmında görürsün ekran kartının son durumunu 4 gb görünmesini istiyorsan paylaşımı kapatman gerekli..

• merHABA ARKADAŞLAR .BENDE BUGÜN İTİBARİYLE JS02 RÜZGARINA KAPILMIŞ BULUNMAKTAYIM. BİLGİSAYARI SIFIR ALDIM ANCAK ALDIĞIM KİŞİYE HEDİYE GELDİĞİ İÇİN KUTUYU AÇMIŞ VE İÇİNDEKİ BAZI ŞEYLERİ ALDIĞINI DÜŞÜNÜNÜYORUM. ALAN ARKADAŞLAR KUTU İÇERİĞİNİ SÖYLEYEBİLİRMİ.

AYRICA ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARADA ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM .
  • laptop cyber link cd lcd ekran temizleme bezi şarjı bataryası ve garanti belgesi kullanma kılavuzu gibi kağatlar çıkıyor kardeşim bide samsung un orjinal çantası
  • quote:

emre0989 Tarih 1 Aralık 2009; 1:09:02
    arkadaşlar ekran kalitesi nasıl.Hp ile kıyasladığımızda çokmu vasat yoksa kafa kafaya yarışırlarmı? Bizde bu ürünü almayı düşünüyoruz

Ekran kalitesi gayet iyi. Kim kötü demişse yanlış söylemiş. Hatta çok kaliteli olduğunu bile söyleyebilirim. HD dışında film izlemeyen biri olduğumdan dolayı benim tüm beklentilerimi karşılıyor diyebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynscan

laptop cyber link cd lcd ekran temizleme bezi şarjı bataryası ve garanti belgesi kullanma kılavuzu gibi kağatlar çıkıyor kardeşim bide samsung un orjinal çantası

TEŞEKKÜRLER. BENİM KUTUDAN EKRAN TEMİZLEME BEZİ ÇIKMADI. AYRICA A4TECH MAUSE GARANTİSİ ÇIKTI AMA MAUSE YOKTU. SANIRIM KUTUYA SONRADAN GİRMİŞ OLMALI. BİRDE ÜZERİNDE SD CART YAZAN KÜÇÜK BOŞ BİR FERMURARLI POŞET VARDI. BEN O YÜZDEN ŞÜPHELENDİM. AMA HİÇBİRİ ÖNEMLİ DEĞİL ZATEN BİLGİSAYARI ÇOK UYGUN BİR FİYATA ALDIM.
  • 2 aralıktan beri kullanıyorum çok güzel laptop memnunum sansung r522 js02tr m den :D almayı düşünen hiç füşünmeden alsın bence toshiba yada hp ye para verenlerin paralarına yazık alın bi samsung r522 js02tr bakın keyfinize
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.