Şimdi Ara

samsung r522 kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar.. bendede samsung r522 laptop var. t6600 işlemcili modelden. 6 ay olmak üzere alalı, laptop artık oyun oynarken aşırı ısınıp kapanmaya başladı. yeni oyunlardada değil aldığımdan beri kurulu olan oyunlarda da işlemciyi ekran kartını fazla zorlamayacak oyunlarda dahi ısınıp kapanıyor. birde artık fandan çok daha fazla ses geliyor. fanları tozlandıda ondanmı oluyor acaba aynı problemi yaşayan varmı? yada bundan kurtulmak için ne yapmam lazım servisemi göndersek?

• Tozdan olmuştur
    Fanını serviste temizlettirin çünkü kendiniz açarsanız garanti gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Tozdan olmuştur
    Fanını serviste temizlettirin çünkü kendiniz açarsanız garanti gider

arkadaşın dediği gibi muhtemelen fanlarda tozlanma vardır. servise verin temizlesinler.
  • Samsung aldığım güne lanet olsun. Bende dizüstü almadan önce Toshiba, Asus yada HP düşünüyordum. Bunlar ultra profesyonel laptop markadaları. Ama Performansı çok iyi parasıda oldukça iyi olduğu için bende Samsung R522 serisi bi laptop aldım. 2006 dan sonra çıkan tüm oyunları yüklediğimde laptop aşırı ısınmadan dolayı kapanıyor. Kapanıyor yaa? Bi laptop ne olursa olsun kapanmaması lazım. 1 300 TL para saydım buna ama lanet olsun keşke samsung almasaydım. Diğer arkadaşlarımın laptoplarına bişi olduğu yok.

Bu kapanma sorunundan dolayı servisi aradım, ( ısınma sorunununyanı sıra daha 1 yıllık laptopta CD DVD Room bozuldu, ses çıkışları bozuldu, remin tekindede ,letkensizlik vardı) serviste bu ısınma sorununun farkındaydı ve harici bir soğutucu apart almamı önerdi. Ayrıca temizlenmesi ve diğer sorunların çözümü için servise gönderdim. İşin tek güzel yanı laptop'u evinizden gelip almaları.

Daha sonra çok amatör bir servise gittiğini öğrendim çünkü adamlar telefonda benle sürekli lakayıt konuşuyorlar ve bişiden anladıkları dah yok gibiydi, onlara ekran kartının şiddetle değişmesi gerektiğini söyldimsede adamlar sıfır cd-dvd room takıp temizlediklerini söylediler. Laptop'u aldığımda oyun oynama sürem 20 dk dan 5 dk ya inmişti, taktıkları cd-dvd rom toz içindeydi ve sıfır olmadığı bariz ofsayttı. Tabi bu arada ben laptopu kullandığım ilk günden beri dev fanlı soğutucu kullanıyorum ama tırt tırt tırt

• haklısın bendede r522 çözümü komple bilgisayarı değiştirmek yakın zamanda ultrabook a geçeceğim
  • bendede r522 var gayetde memnunum 3.5 sene oldu şu ana kadar hiç bir problem yaşatmadı almadan önce araştırın her markanın her modeli iyi olacak diye birşey yok o sebeple markaya suç atmayın, mesela ben alacakken t serisinin aşırı ısındığını öğrendiğimden dolayı p serisi aldım, hatta yeni notebook aldım 1 hafta önce o da samsung, inş o da bir sorun çıkartmaz. mevcut bilgisayarımda yeni ve popüler bir sürü oyun denedim yaşı itibariyle ısınmadan kaynaklı makinanın kastığı oluyor ama içindeki jeli yenilersem belki o da olmaz. şu ana kadar günlerce açık kaldı buna rağmen oyunu açtığımda normal zamanalrdaki gibi oynadım hiç bir zaman mavi ekran tarzı kapanma tarzı kitlenme tarzı bir sorun görmedim, yiğidi öldür hakkını yeme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.