Bildirim
Samsung R522 labtop xp kurulum problemi...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
xp cdsindeki sata driverları eksik olabilir -
xp için sata driverleri yok diye biliyorum hdd'yi IDE kullanman gerekir. ama öncelikle bios'tan satayı ahci moda getirmen gerek. kısacası bu makineye xp kurmak pek mantıklı değil çok uğraşırsın ve gereksiz bence.. vista veya win7 kurmanı öneririm 64 bit olanından -
quote:
Orijinalden alıntı: stabwound
xp için sata driverleri yok diye biliyorum hdd'yi IDE kullanman gerekir. ama öncelikle bios'tan satayı ahci moda getirmen gerek. kısacası bu makineye xp kurmak pek mantıklı değil çok uğraşırsın ve gereksiz bence.. vista veya win7 kurmanı öneririm 64 bit olanından
sata desteği kurulum önyüklemesinde kendiliğinden gelen katılımsız, modifiye edilmiş özelleştirilmiş xp ler var. biraz araştırırsanız bu tür sürümleri sorunsuz şekilde kurulumu yapabilirsiniz. -
xp kurmayın yazıktır laptopa -
bu saatten sonra win7 kurulur boşverin xp yi -
win 7 nası iyimi ? hızlı diyorlar ama vista gibi çıkmasın sonra ..
bu arada sorunu çözdüm teşekkürler... -
quote:
Orijinalden alıntı: Hoak
bu arada sorunu çözdüm teşekkürler...
vistada herhangi bir problem yok sanırım service pack 1 kurmadın vistaya -
quote:
Orijinalden alıntı: stabwound
quote:
Orijinalden alıntı: Hoak
bu arada sorunu çözdüm teşekkürler...
vistada herhangi bir problem yok sanırım service pack 1 kurmadın vistaya
nba 2k9 oynuyacaktım vistada açmıyordu o yüzden geçtim xp ye.. şimdi oynuyorum..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X