Şimdi Ara

Samsung R522 Notebook Şarj Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung R522 serisi notebookum var. Şarja takılıyken %79 kullanılabilir (prize takılı, dolmuyor) ibaresi yazıyor. Notebooku bataryada kullanıp şarjını tüketiyorum fakat yeniden şarja taktığımda %79 a kadar doluyor ve orda kalıyor. Bataryamı söktüm aynı seri başka bir notebooka taktım. O notebookta benim bataryam %100 e kadar doldu. Yani batarya sağlam. Aynı seri başka bir notebookun adaptörünü kendi bilgisayarıma taktım. Fakat yine %79 a kadar dolduruyor. Yani adaptörümde sağlam. Kont bilgisayarı aradım durumu izah ettim bana sorunun yazılımsal olduğunu söyediler. Sağlam olan, yanş %100 e kadar dolduran notebook ile benim %79 a kadar dolduran notebooklarımı aynı anda formatladım ve işletim sistemi kurdum. Fakat yine o notebook %100 e kadar dolduruyor. Benim notebookum %79 dan öteye geçmiyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• @rainson,

Samsung notebooklarda batarya ömrünü uzatmak için böyle bir seçenek var. Bataryayı sadece %80' e kadar şarj ediyor. Yani bataryanızda herhangi bir sorun yok. Bios' da bununla ilgili bir seçenek var oradan yanlış hatırlamıyorsam. Oradan ayarlayabilirsiniz.
  • Sizin yazınızı okumadan önce samsungla görüştüm. Battery Life Extender adlı programdan ayarı %100 e getirdim. Sorun giderildi. Yinede doru bilginiz için teşekkürler.
  • Birşey değil
  • Aynı sorun bende de vardı,bu konuyu bulduğum iyi oldu teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.