Şimdi Ara

SAMSUNG R522 RECOVERY DOSYALARININ YEDEĞİNİ CD'YE YAZMAK İÇİN YARDIMMMMMM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biliyorsunuz ki samsung'ta recovery bölümü var. bende bu bölüm kendi kendine silindi malesef. fakat silmeden önce taşınabilir harddisc'ime bunun kopyasını almışım. nasıl aldığım aklıma gelmiyor ama içerisinde "user1.w01 , user1.w02 , user1.w03 , user1.wcl , user1.woo" die 5 tane dosya var. normalde bunu cd'ye alıp recover atmak istediğim zaman kullanmam lazımdı ama bende cd'de değil işte. bunu cd'ye nasıl yazdırırsam kullanabilirim bilginiz var mı?

• admin tool iso yu indirip alanı yeniden oluşturacaksın
    user olan ismleri init yapıp o bölüme koyabilirsin
    şuna dikkat admin tool iso hdd yi sıfırlar
    forumda arama yaparsan konuma ulaşabilirsin
  • buldum konunu ve yapmaya çalıştım ama usb den boot edemedim. bazı arkadaşlar sadece kingston marka usb bellekle oluyor fln yazmışlar, bende sandisk kullandım, ondan mı aceba?
  • diğer belleklerin neden boot etmediğini çözemedim
    birisi o konuda anlatmıştı ama
    karışık onuda çözemedim
    ben kingston data traveler g2 ile yapmıştım
    toshiba ile denemiştim olmamıştı
  • bende samsung r522 kullanıyorum sana bir kaç püf noktası vermek isterim bilgisayar açılırken f4 tuşuyla recovery açılır ama recovery kısmını sildiysen f4 tuşuyla recovery başlatamayabilirsin ama recovery büyük ihtimal çalışır bir klasör oluştur Samsung Recovery diye bu dosyaları içine at o şekilde veri diski oluştur yada bir flash diske aynı isimde klasör oluşturupta yapabilirsin recovery programını çalıştırdığında otomatik olarak görür zaten.
    Olmazsa sana bilgisayarla verilen kurulum dvd sini tak ve harddiski sıfırla bilgisayarı sıfır almış gibi kurmaya başla recoverysini kurmayı kendi otomatik olarak gösteriyor bir kaç adımda recovery oluşturuyorsun bilgisayarını kur..
    recovery kısmını silmeden xp vista yada win7 kur bilgisayarına f4 tuşuyla bilgsayarının recosunu al bi daha bi daha kurmak durumunda kalmazsın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.