Şimdi Ara

Samsung R522 ve SSD hakkında yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 yıl önce aldığı samsung r522fs03tr bilgisayarım var son 2 yıldır çileden çıkardı beni yenisinide alamıyorum şu an. Dün aklıma bi soru takıldı biyerde gördüm ne kadar doğru olduğnu araştıramadan siteyi kaybettim. Dvd sürücüm çalışmıyor benim onun yerine ssd takabiliyormuşum. Bu doğru mu? Doğruysa boyutları falan ne olarak geçiyor? Bir de fotoğraf,ılıkla ilgilendiğimden photoshop programını sürekli kullanıyorum fakat photoshop açmak bile 5 dk sürüyor çalışma yaparkende ara ara kaydedip tekrar başlatmak gerekiyor yoksa aşırı kasıyor. Ben bu ssdyi alsam dvd yerine taksam sistemi ve programları ssd üzerinden çalıştırıp kendi hddsini depolama aracı olarak kullansam fayda sağlar mı bana? Sonuçta birisi 20mb civarı okuma yazma hızı var ssdlerde 600mb falan yazıyor pek de bilgim yok ssd konusunda açıkçası gündemden düştüm :) bilen deneyen doğru bir yol önerenilecek herkese şimdiden teşekkürler. Düşündüğüm gibi oluyorsa eğerbeni çok rahatlatıcak. Ha birde 128gblık olanları işimi görür mü? Windows ve photoshop + bi kaç program kursam? Ssdnin hepsini fullememek mi faydalı olur? Tekrardan yardımcı olacak olan arkadaşlara teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayar parçaları satan yerlerde bahsettiğiniz aparattan bulabilirsiniz . Az çok anlıyorsanız kendiniz takabilirsiniz
  • Bahsettiğiniz aparat nedir? Ssd ve dvdrom yuvası için mi? Az çok anlarım ya bilgisayarı ayda bir fan temizlipi ve macun için parçalıyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz aparatı buldum netten. Peki performansı cidden arttırır mı dediğim gibi photoshopun açılması bile 5 dk sürüyor kullanırkenki halini siz tahmin edin :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.