Şimdi Ara

SAMSUNG R580 İNCELEME / KULLANICILAR KULÜBÜ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.656
Cevap
17
Favori
337.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i3 işlemcili olan laptop aniden çalışırken ekran kartı kurtarıldı diye beyaz ektan ve hata çıkıyorr sizdede çıkıyormu metin2 oynarken bazen oluyorrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineercan

quote:

Orijinalden alıntı: ikarci

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

Rica ederim, isterseniz kendi sitesindende bakabilirsiniz orada da b,g,n desteği açıkça belirtiliyor

http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/notebook-computers/performance/NP-R580-JS01TR/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec&fullspec=F

Beni şüphelendiren de resmi sayfadaki bilgi oldu zaten. n harfinin üzerinde bir yıldız konulmuş ve aşağıda bu yıldıza bir açıklama eklenmiş: "Ozellikler ve teknik ozellikler, onceden haber verilmeden de?i?tirilebilir." Birçok sitede belirtilmemesi üzerine ben de resmi sayfaya bakmıştım. Bugün bir firmada cihazı incelerken aygıt yöneticisinden baktım. Net bir şekilde 802.11/n ibaresi göremedim. Belkide düzgün bakamadım. Bu ibareyi başka marka cihazlarda net bir şekilde gördüğüm oldu. Bu konuyu fazla uzatıp buradaki kullanıcıları sıkmamışımdır umarım.

Ayrıca diyelim ki n desteği yok. İlerde harici bi usb bellek benzeri wireless kartıyla bunu sağlama imkanı var mıdır?

Evet usb adaptörler var onlarla yapılabilir.

• Bu laptop ekran kartında nvidia optimus technology desteği var mı?
  • i3 işlemcili olan laptop aniden çalışırken ekran kartı kurtarıldı diye beyaz ektan ve hata çıkıyorr sizdede çıkıyormu metin2 oynarken bazen oluyorrr

ekran akrtım güncel ama nedne aniden ekran kartı kurtarıldı diye uyarı geliyor
  • işyerındekı windows 7 64 bit dvd yedeklemiştim ama kurulum başlamıyor dvd normal pc den de giremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast-man -- 16 Mayıs 2010; 23:04:45 >
  • quote:

quote:

Rica ederim, isterseniz kendi sitesindende bakabilirsiniz orada da b,g,n desteği açıkça belirtiliyor

http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/notebook-computers/performance/NP-R580-JS01TR/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec&fullspec=F

Beni şüphelendiren de resmi sayfadaki bilgi oldu zaten. n harfinin üzerinde bir yıldız konulmuş ve aşağıda bu yıldıza bir açıklama eklenmiş: "Ozellikler ve teknik ozellikler, onceden haber verilmeden de?i?tirilebilir." Birçok sitede belirtilmemesi üzerine ben de resmi sayfaya bakmıştım. Bugün bir firmada cihazı incelerken aygıt yöneticisinden baktım. Net bir şekilde 802.11/n ibaresi göremedim. Belkide düzgün bakamadım. Bu ibareyi başka marka cihazlarda net bir şekilde gördüğüm oldu. Bu konuyu fazla uzatıp buradaki kullanıcıları sıkmamışımdır umarım.

Laptop kutusunun sol kenarında seri numarası ve özellikleri yazan bir sticker var oradada bgn ifadesi var.
    Everesttende baktığımda ağ bağdaştırıcısı atheros ar9285 görünüyor.Buyrun buda ar9285'in özelliklerinin bulunduğu sayfa
    http://www.atheros.com/pt/AR9285.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 16 Mayıs 2010; 23:30:31 >

• ekran kartın da hata alan yokmu normal çalışmada durup dururken metin2 ekranı açıkken saat yanında ekran akrtı kurtarıldı bir no yazıyor sizde olmuyormu
  • ya bu bilgisayarın kırmızıdan başka rengi gelmeyecek mi? güzel hoş renk ama yinede siyah-mavi filan olsa daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: fast-man

ekran kartın da hata alan yokmu normal çalışmada durup dururken metin2 ekranı açıkken saat yanında ekran akrtı kurtarıldı bir no yazıyor sizde olmuyormu

olmuyor.sen koxp falan kullanıyormusun virüs falan olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

ya bu bilgisayarın kırmızıdan başka rengi gelmeyecek mi? güzel hoş renk ama yinede siyah-mavi filan olsa daha iyi olur

dostum tam kırmızı değil zaten.bordoya kacıyor koyu bordo gibi yani resimlerdeki kadar canlı kırmızı değil.sen gidip canlı oalrak gördünmü bi teknoloji mağazasında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliass

quote:

ya bu bilgisayarın kırmızıdan başka rengi gelmeyecek mi? güzel hoş renk ama yinede siyah-mavi filan olsa daha iyi olur

dostum tam kırmızı değil zaten.bordoya kacıyor koyu bordo gibi yani resimlerdeki kadar canlı kırmızı değil.sen gidip canlı oalrak gördünmü bi teknoloji mağazasında?

evet bugün inceledim canlısını.. tam kırmızı değil belki ama yinede bakınca direk o renk algılanıyor, ki dış kapağı bildiğin kırmızı iç kısmı bordo gibi olsada parmak izinide çok belli ediyor.. özellikleri çok iyi olmasına rağmen bu kasa rengi canımı sıktı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

quote:

quote:

Laptop kutusunun sol kenarında seri numarası ve özellikleri yazan bir sticker var oradada bgn ifadesi var.
    Everesttende baktığımda ağ bağdaştırıcısı atheros ar9285 görünüyor.Buyrun buda ar9285'in özelliklerinin bulunduğu sayfa
    http://www.atheros.com/pt/AR9285.htm

Açıklama için teşekkür ederim. Bu, bütün endişelerimi giderdi. Çeşitli firmalardan takip ediyorum. Birisinde 1580 TLgibi çok cazip bir indirime (yaklaşık 1,5 ay önce) girdiğinde almadığıma pişmanım. Neyse tekrar teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

evet bugün inceledim canlısını.. tam kırmızı değil belki ama yinede bakınca direk o renk algılanıyor, ki dış kapağı bildiğin kırmızı iç kısmı bordo gibi olsada parmak izinide çok belli ediyor.. özellikleri çok iyi olmasına rağmen bu kasa rengi canımı sıktı..

Zevkler ve renkler ayrı. İlginçtir ben de rengine bayıldım. Özellikleri zaten iyi.

• Orijinalden alıntı: aliass

Orijinalden alıntı: fast-man

ekran kartın da hata alan yokmu normal çalışmada durup dururken metin2 ekranı açıkken saat yanında ekran akrtı kurtarıldı bir no yazıyor sizde olmuyormu

olmuyor.sen koxp falan kullanıyormusun virüs falan olabilir
    [/quovirus

virus yok koxp nedemek anlamadım NVİdia bilmem şu nolu görüntü bildirimindne kurtardı yazıyoırr bunu rocvery yaptım dün yenden kurdum
  • windows 64 bit kurdum D BÖLÜMÜ yok oldu geri aldım ama f4 yıne d diski çıkmadı ne yapmam lazım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Zevkler ve renkler ayrı. İlginçtir ben de rengine bayıldım. Özellikleri zaten iyi.

ya güzel hoşta satın almak için fazla iddialı bir renk.. laptopun kapağına yapıştırmak için stickerlar varmış bu konuda bilginiz var mı?

• r 580 kullanan arkadaşlardan bir ricam olcak samsung recovery programını windows ortamında açıp ctrl f10 yapıp şifre alanına secos yazıp çıkan ekranın fotosunu buraya koyabilirmi
  • dediğinizolmuyorrr
  • arkadaşlar 64 bit kurdum ama bu sefer d sürücümü yok oldu bende yeninden ayırdım 64 bit kurulum ekranından d sildim bicimlendırdım yeniden olışturdum d de esikden birşey varmıydı
  • pardon eksik yazmışım ctrl alt f10 şifre secos
    r 580 kullanan arkadaşlardan bir ricam olcak samsung recovery programını windows ortamında açıp ctrl alt f10 yapıp şifre alanına secos yazıp çıkan ekranın fotosunu buraya koyabilirmi
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.