Şimdi Ara

Samsung Recovery Alanını Geri Getirin/Değiştirin TÜRKİYE'DE İLK (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
35
Favori
289.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu anlatılan programlar ile bu işlemleri samsung harici laptoplara da uygulayabiliriz değilmi ?
    Selamlar,
  • mufit kullanıcısına yanıt
    Anlatılanlar her ne kadar bana da başka marka ve modellere uygulanabilir gibi görünse de ve uygulanabilir olmasını istesem de; samsung yeri geldiğinde kendi modelleri arasında bile programların çalışmasını engelleyebilen bir firma, yani merak ediyorum ama böyle bir işe de kalkışmadım ve uygulanabilir olması ihtimalinin de düşük olduğunu düşünüyorum doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmednaim

Anlatılanlar her ne kadar bana da başka marka ve modellere uygulanabilir gibi görünse de ve uygulanabilir olmasını istesem de; samsung yeri geldiğinde kendi modelleri arasında bile programların çalışmasını engelleyebilen bir firma, yani merak ediyorum ama böyle bir işe de kalkışmadım ve uygulanabilir olması ihtimalinin de düşük olduğunu düşünüyorum doğrusu.

Açıkçası konunun açıldığı günden bu güne kadar geçen sürede denenmiştir ümidi ile yazmıştım.
    Selamlar,
  • win 8.1 kurduğum samsung ativbook laptopumun recovery si win7
    recovery sini değiştirerek win 8.1 yapmak istiyorum ama
    recovery 5 kuramıyorum ne yapmam lazım..
  • SAMSUNG ATIV BOOK 3 NP370R5E-S0ATR kullanıyorum
    önce recovery olarak 1.sayfaya göre win 7 kurdum
    şimdi win8.1 yüklü bilgisayarıma recovery olarak win8.1 yapmak istiyorum
    ama recovery 5 programını yükleyemedim,hata veriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 28 Aralık 2013; 15:37:12 >
  • sw update programında recovery 6.0.11.00 yüklenmiyor,aynı zamanda 2 program daha var yüklenmeyen
    Intel Rapid Storage,Bluetooth sürücüsü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 28 Aralık 2013; 15:44:25 >
  • Recovery programi ile harici diske full yedek aldim. Geri yuklemek istiyorum ama surucuyu nereden sececegim?

Samsung Recovery Alanını Geri Getirin/Değiştirin TÜRKİYE'DE İLK
  • buradan büyük ihtimal:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root -- 1 Ocak 2014; 3:33:54 >
  • hangi recovery programı bu acaba
    benim görüntüm böyle değil..
    win7 Recovery_Solution_5.6.0.2 kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 1 Ocak 2014; 12:43:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

hangi recovery programı bu acaba
    benim görüntüm böyle değil..
    win7 Recovery_Solution_5.6.0.2 kullanıyorum

windows 8'li notebook'un icinde kuruluydu. 6.0.11.0 versiyonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: root

buradan büyük ihtimal:

Oraya tiklayinca kurulacak programlari gosteriyor. Bakmadigim yer kalmamisti ama sorunu cozdum. Yedek alirken klasor ismini SamsungRecovery olarak kaydediyor. Ben bunu Samsung Yedek olarak degistirmistim o yuzden gormuyormus. Onceki ismini tekrar yazinca kurtarma noktasinda gozuktu.

• Aldigim yedegin toplam boyutu 16.3gb, bunun icin ne kadar kurtarma alani olusturmaliyim? 17gb yeterli olur mu? Yoksa kurtarma alani icinde boyutu artiyor mu? 128gb ssd oldugu icin sistemi kurup recovery alani otusturdugumda bana fazla yer kalmiyor. O yuzden gereksiz yere alani buyuk tutmak istemiyorum.
  • run dedikten sonra aşağıdaki ekran geliyor ok diyorum ama format cd sini istemiyor ne yapmam gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecakal15 -- 7 Ocak 2014; 20:02:56 >
  • bende de aynı hatayı vermişti galiba. bilgisayarı yeniden başlatıp ayrılan kısıma normal windows 7 kurulumu yapıp devam etmiştim.
  • Birde admin tool 5 ile windows 8 recovery alanı olmazmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecakal15 -- 7 Ocak 2014; 21:36:21 >
  • root kullanıcısına yanıt
    root, ben windows 8 kurmaya çalışıyorum ama cd yi istemiyor windows 7 de denedim işe yaramadı ne yapmam lazım.
  • cd istesin istemesin fark etmez.o ekrandan sonra windows kurulum usb/dvd si takıp sistem için ayrılan kısma normal şekilde windows kurulumu yapın yeter.
    sonrasında ilk mesajdaki 15. görüntüden devam edebilirsiniz.
    tamam yane şöyle olacak ; run dedikten sonra bölüm oluşturacak cd istemediği için ben manuel olarak cd yi takıp yeniden başlatıp format için ayrılan kısma windows 8 kuracam bundan sonra 15. görüntü demişsiniz ama ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecakal15 -- 7 Ocak 2014; 22:09:39 >
  • evet öyle ama admin tool 5 ile windows 8 olur mu bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root -- 7 Ocak 2014; 22:21:42 >
    Formatı manuel olarak başlattım ama admin tool 6 ile böldüğüm parçalara windows 8 kuramıyorum, burda ne yapmam gerekiyor ?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.