Şimdi Ara

Samsung Recovery Alanını Geri Getirin/Değiştirin TÜRKİYE'DE İLK (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
35
Favori
289.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ultimatin ne numarasını gördünüz. Boşuna macera aramayın gözünüz en yüksekte olmasın hep. homepremium 64 bit her ihtiyacımıza karşılık veriyor ayrıca benim pc nin ısısında ve ram kullanımında düşüş var. 2 kez ulti kurdum ama homepremiumda karar kıldım. elime bir usb geçince ilk işim recoveryi oluşturup homepremiumu kuracam :)
  • selam arkadaşlar bu pro ile masaüstünü formatladım ve resimdeki hatayı aldım. Recovery bölümü oluştu ancak recovery 4 çalışmadı.

Samsung Recovery Alanını Geri Getirin/Değiştirin TÜRKİYE'DE İLK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahercan29 -- 14 Eylül 2010; 15:00:38 >
  • öncelikle paylaşımlar için teşekkürler. usb ye bootlu olarak kaydediyorum. pc yi usb den başlattığımda ön yüklemeyi yapıp samsung recovery solutıon açılıyor. bir süre sonra şu hata geliyor:

x:\WinClon\Manager1.exe

Windows cannot find 'x:\WinClon\Manager1.exe'. Make sure you typed the name correctly, and then try again.

Bunun sebebi nedir. Ne yapmam gerekiyor.
  • öncelikle paylaşımlar için teşekkürler. usb ye bootlu olarak kaydediyorum. pc yi usb den başlattığımda ön yüklemeyi yapıp samsung recovery solutıon açılıyor. bir süre sonra şu hata geliyor:

Windows cannot find 'x:\WinClon\Manager1.exe'. Make sure you typed the name correctly, and then try again.

• Bende aynı sorunla karşılaştım. sorunu çözebildinizmi acaba.

• arkadaşlar bir türlü yapamadım ben. sabah yanlışlıkla sildim recovery i.sonra aradım bu konuyu buldum sevindim hallederim diye olmuyor olmuyor.usb den boot yaptım olmadı,harici dwd romdan yaptım olmadı.dos ortamında çalışmıyor bir türlü boot olmuyor.aynen arkadaşların anlattığı gibi power iso dan yaptım o olmadı ultra iso şu bu derken denemediğim pro kalmadı.recovery solution kurulmuyor.lütfen yardım edin.kaldırıp atasım geldi artık şu netbook u.
  • @csediroglu
    bunu çözebilen yok ama öneriler farklı usb ve winrarın son sürümü ile çıkartma yapılması öneriliyor
    deneyip sonucu yazarmısın
    @yıldırım1453
    malesef cd den boot olmuyor usb ye gelince her usb de olmamasının sebebini anlamış değilim
    farklı usb ile dene
  • chatlax67 senin boot ekranında kingston data traveler G2 yazıyor bende kingston data traveler 2.0 acaba aynı marka içerisinde bile bu kadar fark oluyormudur.dediğin gibi başka usb deneyeceğim.hangisiyle olduğunu yazarım buraya.cevap verdiğin içinde ayrıca teşekkür ederim.iyi günler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıldırım1453 -- 19 Eylül 2010; 11:38:37 >
  • ARKADAŞLAR YUKARIDA BELİRTTİĞİM SORUNUMU ÇÖZDÜM.
    FARKLI USB ELİME GEÇMEDİĞİ İÇİN WINRAR IN FULL SÜRÜMÜ İLE FLAŞA ÇIKARTTIM DOSYALARI ÖYLE DENEDİM. ÇALIŞTI. POWERISO İLE NE YAPTIYSAM OLMADI VE DAHA ÖNCE BELİRTTİĞİM HATAYI VERDİ. AYNI HATA UYARISINI ALAN ARKADAŞLARIN BİRDE WINRAR FULL SÜRÜMÜNÜ DENEMELERİNİ TAVSİYE EDERİM.

CHATLAX67 BENLE ALAKALI BİR SORUNUM VAR. RECOVERY SOLUTION ÇALIŞIYOR. YEDEĞİ ALDIM. KAYDEDECEĞİ YER OLARAK D SÜRÜCÜSÜNÜ GÖRÜYO. 30 GB AYIRDIĞIM RECOVERY ALANA KAYDETMESİ GEREKMİYORMU BUNU. BU KONUDA AYRINTILI BİR DESTEK İSTİYORUM SİZDEN. İYİ AKŞAMLAR.
  • chatlax arkadaşıma yardımları için teşekkür ediyoum, ben de recovery bölümünü silip ondan sonra format atmıştım. xp kurdum fakat windows 7 home premium kurmak istiyorum şimdi. tabi admin tools yardımıyla tekrar recovery alanını yükleyerek.
    buraya kadar sorun yok yalnız bende kingston 4gb usb flash disk var. denildiği gibi admin tools u içine power iso yardımıyla attım. ama bir türlü netbook tan boot ettiremedim :( "disk hatası başlamak için tuşa basın " diyo başka bişey demiyo :(
    chatlax arkadaşımın ayrıntılı usb ye admintools u kurma anlatımını da okudum ancak ben de xp den başka işletim sistemi olan bilgisayar yok, sorun ondan mıdır yoksa farklı bir usb işimi görür mü, yardımcı olabilecekler için şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlax67

admin toolu indirip usb den boot edip resimdeki mbr fix yazan yere tıklayıp sonucu buraya yazarmısın
    bu yöntem recovery alanı olupta recovery si çalışmayanlar için
    unutma resimdeki ok işaretine değil mbr fix yazan yere tıklıcan ok

programı indirdim ve 2 gün cvp bekledim gelmeyince servise götürdüm 40tl de bayıldım. cvp için teşşekkürler not ettim tekrar karşılaşırsam denerim.
    Acaba D'ye format attığım için mi Recovry çalışmadı. ünkü D de SamsungRecovry die bir dosya var onun olmamasından mı açamadım programı. Son olarak aranızda Win7 yanına Linux dağıtımından herhangi birini kurabilen varsa yöntemini kısaca anlatsın lütfen çünkü ben bu sorunu (Windows açılmadı ve recovery de f4 ile) Win7 yanına Dye Ubuntu kurunca yaşadım Windowsla açıl dedim açılmadı sonra sadece başlangıçtaki samsung yazısını görebildim.

• Anlatım için teşekkürler öncelikle.

Vista'yı formatlayıp Win 7 Ultimate 64 bit kurdum . Dediğiniz işlemleri uyguladım herhangi bir sorun çıkmadı.

Peki kontrol etme şansımız var mıdır ? Yani yeni alınan image ın ne şekilde olduğunu ancak recovery yaparsak mı görebiliriz ? Başarılı oldu mu tam emin olamadım çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahercan29

selam arkadaşlar bu pro ile masaüstünü formatladım ve resimdeki hatayı aldım. Recovery bölümü oluştu ancak recovery 4 çalışmadı.

Abdullah kardeşin aldığı hatanın aynısını bende aldım. ya ben beceremedim ya da masa üstü si,stemde samsung recovery sistemi çsalışmıyo. napim bende acronis 10 la secure zone oluşturarak tamamladım.

chatlax arkadaşım eğer bu konuda bilgin varsa payaşabilirmisin.

• Merhaba Arkadaşlar;

Herkes uzun uzun anlatmış sormuş, bir çoğunu okudum ama çıkamadım işin içinden uygulamaya geçmekten bile korktum desem yeridir. Beni sorunum bilgisayarımda win7 home vardı recoveryde o sekılde alındı. sonra ben ultimate kurdum uzun zamandırda kullanıyordum ve dun coktu sıstem bende bıraz ugastım coken sıstemdekı dosyaları d ye yedekledım sandım ve ilk haline tam yukleme yaptım. sımdı D de Samsungrecovery ve iiçinde user1.w01 gibi 6 tane dosya var ben sadece bunu açıp coken sıstemdeki masaustundekı verilerimi kurtarmak istiyorum. bu dosyaları nasıl alabilrim. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabroB

chatlax arkadaşıma yardımları için teşekkür ediyoum, ben de recovery bölümünü silip ondan sonra format atmıştım. xp kurdum fakat windows 7 home premium kurmak istiyorum şimdi. tabi admin tools yardımıyla tekrar recovery alanını yükleyerek.
    buraya kadar sorun yok yalnız bende kingston 4gb usb flash disk var. denildiği gibi admin tools u içine power iso yardımıyla attım. ama bir türlü netbook tan boot ettiremedim :( "disk hatası başlamak için tuşa basın " diyo başka bişey demiyo :(
    chatlax arkadaşımın ayrıntılı usb ye admintools u kurma anlatımını da okudum ancak ben de xp den başka işletim sistemi olan bilgisayar yok, sorun ondan mıdır yoksa farklı bir usb işimi görür mü, yardımcı olabilecekler için şimdiden teşekkür ederim

farklı usb ve winrarın son ve full sürümünü kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: mtylmz07

Anlatım için teşekkürler öncelikle.

Vista'yı formatlayıp Win 7 Ultimate 64 bit kurdum . Dediğiniz işlemleri uyguladım herhangi bir sorun çıkmadı.

Peki kontrol etme şansımız var mıdır ? Yani yeni alınan image ın ne şekilde olduğunu ancak recovery yaparsak mı görebiliriz ? Başarılı oldu mu tam emin olamadım çünkü.

recovery yaparak görebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarikkuscu

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahercan29

selam arkadaşlar bu pro ile masaüstünü formatladım ve resimdeki hatayı aldım. Recovery bölümü oluştu ancak recovery 4 çalışmadı.

Abdullah kardeşin aldığı hatanın aynısını bende aldım. ya ben beceremedim ya da masa üstü si,stemde samsung recovery sistemi çsalışmıyo. napim bende acronis 10 la secure zone oluşturarak tamamladım.

chatlax arkadaşım eğer bu konuda bilgin varsa payaşabilirmisin.

masaüstünde denemediğim için bişi diyemicem
    bu çalışmıyorsa acronis kullanmak daha mantıklı
    başka forumda recovery 3 versiyonu ile masaüstünde kullanabildiğini yazıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: ozez

Merhaba Arkadaşlar;

Herkes uzun uzun anlatmış sormuş, bir çoğunu okudum ama çıkamadım işin içinden uygulamaya geçmekten bile korktum desem yeridir. Beni sorunum bilgisayarımda win7 home vardı recoveryde o sekılde alındı. sonra ben ultimate kurdum uzun zamandırda kullanıyordum ve dun coktu sıstem bende bıraz ugastım coken sıstemdekı dosyaları d ye yedekledım sandım ve ilk haline tam yukleme yaptım. sımdı D de Samsungrecovery ve iiçinde user1.w01 gibi 6 tane dosya var ben sadece bunu açıp coken sıstemdeki masaustundekı verilerimi kurtarmak istiyorum. bu dosyaları nasıl alabilrim. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.

recovery programı ile o aldığın yedeğe geri dön sistem açılmıyorsa windows 7 cd si ile onarmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayisikent

quote:

Orijinalden alıntı: chatlax67

admin toolu indirip usb den boot edip resimdeki mbr fix yazan yere tıklayıp sonucu buraya yazarmısın
    bu yöntem recovery alanı olupta recovery si çalışmayanlar için
    unutma resimdeki ok işaretine değil mbr fix yazan yere tıklıcan ok

programı indirdim ve 2 gün cvp bekledim gelmeyince servise götürdüm 40tl de bayıldım. cvp için teşşekkürler not ettim tekrar karşılaşırsam denerim.
    Acaba D'ye format attığım için mi Recovry çalışmadı. ünkü D de SamsungRecovry die bir dosya var onun olmamasından mı açamadım programı. Son olarak aranızda Win7 yanına Linux dağıtımından herhangi birini kurabilen varsa yöntemini kısaca anlatsın lütfen çünkü ben bu sorunu (Windows açılmadı ve recovery de f4 ile) Win7 yanına Dye Ubuntu kurunca yaşadım Windowsla açıl dedim açılmadı sonra sadece başlangıçtaki samsung yazısını görebildim.

recovery programının d ile alakası yok recovery hdd nin gizli alanındadır
    siz sonradan yedek aldıysanız d ye yedek alır
    yani ilk yedek gizli bölüme 2. yedek d ye alınır
    resimde dediğim olayı yapsaydınız büyük ihtimal recovery programı tekrar faaliyete geçerdi
    neyse 40 tl sıkışmış geçmiş olsun :D

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.