Şimdi Ara

Samsung Recovery [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung gamer pc im var ve recoveryden fabrika ayarları haricinde bir yedekleme yaptım, gereksiz yere D sürücümde yer kapladığı için onu silmek istiyorum, nasıl yapbilceiğim hakkında bi fikri olan benmle paylaşırsa çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbbs -- 3 Ağustos 2013; 17:14:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xbbs

Samsung gamer pc im var ve recoveryden fabrika ayarları haricinde bir yedekleme yaptım, gereksiz yere D sürücümde yer kapladığı için onu silmek istiyorum, nasıl yapbilceiğim hakkında bi fikri olan benmle paylaşırsa çok sevinirim

Shift+Delete olabilir mi?
  • barista B kullanıcısına yanıt
    O kayıt sanırım image dosyası onu bi qörsem shift delete diil tüm klavyeye basıp deletelicem :D ama nerden ulaşabilceiğimi bilmiyorum :(
  • xbbs X kullanıcısına yanıt
    anca format cd si ile format atarsan gider hocam yoksa silemezsin.. cd ile bir kez format attın mı bir daha recovery i kullanamazsın..
  • quote:

Samsung gamer pc im var ve recoveryden fabrika ayarları haricinde bir yedekleme yaptım, gereksiz yere D sürücümde yer kapladığı için onu silmek istiyorum, nasıl yapbilceiğim hakkında bi fikri olan benmle paylaşırsa çok sevinirim

hayır dostum onu silebilirsin ama sildikten sonra bana laf atma hakkın yok sen istedin silmeyi bende yolunu söledim iobit unlockleri indir kur yeniden başlat (istemezsen başlatma bence gerekmiyor) sonra d diskini gel dosyamı ne artık silmek istediğini sağ tıkla iobit unlockler yazar tıkla uygulamanın solunda zorlamalı kipi aç kilidi aç var onun sağında ok var ona getir ordada sil var tıkla silinir

• RisKoF kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim kardeşim yöntemin için saol ama açıklaman korkuttu beni 20 gb daha fazlalık yapsın en iyisi silmeyim ben onu, ama koskoca samsung oolmuşsun sonradan alınan recovery i silme seçeneği sunmamışsın ayıp yani :D hepinize teşekkürler konu kapanabilir
  • quote:

Tşk ederim kardeşim yöntemin için saol ama açıklaman korkuttu beni 20 gb daha fazlalık yapsın en iyisi silmeyim ben onu, ama koskoca samsung oolmuşsun sonradan alınan recovery i silme seçeneği sunmamışsın ayıp yani :D hepinize teşekkürler konu kapanabilir

en baştaki mesajı düzenle de [ÇÖZÜLDÜ] YAZ BAŞINA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.