Şimdi Ara

Samsung SSIPTV Yükleme ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
4
Favori
69.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung smart tv ssiptv nasıl yüklenir kurulumu hakkında bilgileri aşağıya sıralıyorum

1-Flash Bellek ve PC bu işlem için gerekli olacak
    2- buradan modelinize göre veya tizen ise tizeni tizen değilse tizen olmayan zip dosyasını indiriyoruz
    3-İnen zip dosyasını rardan çıkartınız çıkan dosyayı Flash Bellek içerisine atın
    4-Tv’ye flash belleğinizi takınız zaten tizense televizyon otomatik yüklenmeye başlıyor yüklenme işleminin bitmesini bekleyin (max10-15sn) sürüyor
    5-Kumandanızda SmartHub>Uygulamalar>Yüklü Uygulamalar veya MyApps diye yazar giriniz ve karşınızda ssiptv uygulaması artık kullanmaya başlayabilirsiniz işlem bu kadar eğer video üstü anlatımını tercih etmek isterseniz
    BarisONyoutube
    SAMSUNG Smart TV'ye SSIPTV YUKLEDİK
    https://www.youtube.com/watch?v=UDYNqWqXyAY&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisonly -- 29 Aralık 2020; 22:20:33 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung SSIPTV Yükleme Çözüldü

Samsung SSIPTV'yi akıllı televizyonuna yüklemek isteyen kullanıcılar için kapsamlı bir kılavuz sunuyoruz. Bu kılavuz, SSIPTV'nin Samsung televizyonlara nasıl yükleneceği ve kullanılacağı konusunda adım adım talimatları içerir.

SSIPTV'nin Faydaları

SSIPTV, Samsung televizyonlarında canlı TV kanallarına, VOD içeriklerine ve daha fazlasına erişim sağlayan bir IPTV uygulamasıdır. Uygulama, çok çeşitli eğlence seçenekleri sunar ve kablolu veya uydu aboneliğine alternatif bir çözüm sağlayabilir.

Samsung TV'ye SSIPTV Yükleme Adımları

1. Samsung televizyonunun Uygulama Mağazasını aç.
    2. Arama çubuğuna "SSIPTV" yaz.
    3. Uygulamayı seç ve "Yükle" butonuna tıkla.
    4. Yükleme işleminin tamamlanmasını bekle.

SSIPTV'yi Kurma

1. SSIPTV uygulamasını aç.
    2. "Ayarlar" menüsüne git.
    3. "M3U URL'si" alanına m3u çalma listenizin URL'sini gir.
    4. "Kaydet" butonuna tıkla.

SSIPTV'yi Kullanma

1. SSIPTV uygulamasını aç.
    2. İstediğin canlı kanalı veya VOD içeriğini seç.
    3. Yayın keyfini çıkar.

İpuçları

• M3u çalma listenize erişmek için bir IPTV sağlayıcısına abone olman gerekir.
    • Hızlı ve güvenilir bir internet bağlantısına sahip olduğundan emin ol.
    • Uygulamayı en son sürüme güncel tut.

Samsung SSIPTV'yi Samsung televizyonuna yüklemek ve kullanmak işte bu kadar basit. Soruların veya sorunların varsa, bu kılavuzu tekrar gözden geçirebilir veya ek araştırma yapabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tv usb sürücüde ki klasörün içindeki dosyaları görmüyor. Sadece png dosyalarını yani fotografları gösteriyor. Yükleme dosyaları gözükmüyor. Var mı bir çaresi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inso -- 15 Ocak 2021; 20:4:11 >
  • Aa tamam uygulamalarım arasına otomatik gelmiş. Uygulamaların üstünde usb işareti var usb yi çıkarırsam inşallah kaybolmazlar

• Merhaba bende yükleme yaptım denildiği gibi uygulama görünüyor ama üzerinde usb bellek resmi var ve çıkarınca uygulama direk gidiyor.Acaba bunun bir çözümünü bulabildiniz mi yoksa sadece usb bellek takılı iken mi çalışıyor?

• ugur2163 U kullanıcısına yanıt

Tizen ise çözümü bilmiyorum ama daha eski modelse ip üzerinden yükleyip kalıcı hale getirebilirsiniz

• ugur_Akd kullanıcısına yanıt

Benim tv de tizen değil.Nasıl yaptınız tam olarak ip üzerinden yükleme nasıl oluyor?

Tv modeli nedir?

Ben Samsung 46F8000 kullanıyorum. Yani televizyonun işletim sistemi TIZEN değil ORSAY diye geçiyor. SS IPTV ve Smart IPTV için ip adreslerini paylaşıyorum. Eğer internetten yararlanacağınız dökümanlar ve YouTube'tan ulaşacağınız videolarla yapamazsanız ve televizyonunuzun işletim sistemi ORSAY ise yardımcı olabilirim.

SS IPTV

91.122.100.196

Smart IPTV

116.202.226.250

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_Akd -- 10 Nisan 2021; 18:17:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Yok maalesef arkasına taktım öyle kullanıyorum. Çok da uğraşmadım acıkcası

Hallettim.Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için  

• halledenler nasıl hallettiklerini de yazarsa bizlerde öğrenmiş oluruz. Detaylı bir şekilde anlatırmısınız nasıl hallettiğinizi bizde faydalanalım değil mi

sa hocam bana yardımcı olabilirmisiniz

Samsung UE75F6370 tv modeli buna nasıl yükleyebilirim.

• younglover Y kullanıcısına yanıt

https://www.turk-dreamworld.com/threads/1172101-Samsung-Smart-TV-F-Serisi-y%C3%BCkleme-uygulamas%C4%B1

Buradaki adımları takip edin ama ip adresi olarak gireceğiniz ip farklı. Aşağıdaki ip'yi girdiğinizde ss iptv kurulacaktır.

91.122.100.196

teşekkürler. yazınız güncel olduğundan hemen kurdum.

Benim tv H serisi. burdaki adımlara benzer ama az farkı var

Dediginiz ip adresini yazdim ama uygulama gelmedi.

• Omer_trk O kullanıcısına yanıt

https://forum.ss-iptv.com/viewtopic.php?t=2874

Burada var hocam ip adresi ama aynı hala bildiğim kadarıyla benim tvde kurulu

• barisonly B kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de Samsung H serisi var ip üzerinden ss-iptv yi yüklüyorum. Uygulamayı çalıştırdığımda uygulama açılırken tv kendine reset atıyor sorunun çözümü ne olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: riva70

Hocam bende de Samsung H serisi var ip üzerinden ss-iptv yi yüklüyorum. Uygulamayı çalıştırdığımda uygulama açılırken tv kendine reset atıyor sorunun çözümü ne olabilir ?
    Kanal azaltın hocam, yükleme yaparken hata veriyordur. Oda tv’nin kapanmasına neden oluyor.
  • emirkanim kullanıcısına yanıt
    Hocam kanal yüklemeden oluyor programı yükledikten sonra ilkdefa açarken resetliyor
  • riva70 kullanıcısına yanıt
    Aynı sıkıntı bende de var çözebildiniz mi hocam. Benim tv modeli H serisinden. Ssiptv yi açtığımda 5-10 sn sonra uygulama yükleniyor derken kendini kapatıyor normal tv kanallarına geçiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.