Şimdi Ara

Samsung RT62K7060SL/TR No-Frost 631 Lt A+ (Termometre Sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce Samsung RT62K7060SL/TR No-Frost 631 Lt A+ İnox Twin Cooling Buzdolabı aldım. Servis gelip kurulumunu yaptı. Kurulum sırasında kullanmayı tarif ederken dolabın kapağını açtığında üzerindeki dereceyi gösteren led ekranda önce iç ısısını gösteriyordu kapatınca da anlık olarak 5 saniye kadar mevcut oda sıcaklığını gösteren bir termometresi vardı. Neyse kurulumu yaptı ve söylenildiği gibi 4 saat sonra dolabı çalıştırdım. Hiçbir sıkıntı yok çalışıyor ancak oda sıcaklığını gösteren termometresi bir türlü gelmiyor. Kapağı açıp kapattığımda hep iç ısıyı gösteriyor. Bugün müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım, fişini çekip takın düzelmezse servis yönlendirelim dediler. Denedim ama düzelmedi. Açıkçası sadece bunun için servis çağırmak istemiyorum, belki bilen vardır diye sormak istedim.. Yardımcı olursanız sevinirim.. Teşekkürler

• Kullanma kılavuzunda dediğiniz şekilde mi yazıyor?
    Eğer yazmıyorsa böyle bir şey: ilk kurulumda iç parçalar soğuk olmadığı için anlık sıcaklık artıyordur belki. Şimdi her tarafı soğuyunca belki sıcaklık sabit kalıyor olabilir.
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    Aynen öyleymiş. Kullanma kılavuzunda yazmıyor, internetten de bulamadım böyle bir seçenek gözükmüyordu. Biraz önce müşteri hizmetleri beni aradı ve böyle bir özelliğin olmadığını söylediler. Kurulumu yapan teknik servis yanlış ifade etmiş.
  • Sağlam sallamış servis
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.