bilenler,kullananlar yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum....
Titanyum Gümüşü 588 lt Net Hacim 154 lt Net Dondurucu 434 lt Net Soğutucu 570 kw/yıl 42 db r134a GAZ Multi Flow ile No‐Frost Çalışma Cool Ever Zone Dayanıklı Cam Raf LED Gösterge Silver Nano Antibakteriyel Kaplama Açık Kapı Alarmı Boyutlar‐Kapı Kolu Hariç: (ExYxD): 84
77 serisinin beyaz olanı incelemiştim, gerçekten hangar gibi bir dolap. Direk kiler olarak kullan, o ölçüde...
Ancak benim incelediğimde sıfır derece bölmesi yoktu (şarküteri bölümü), sadece buradan bir eksi alıyor, geri kalan herşeyiyle tavsiye ederim...
Hem yüksek, hem geniş, hem de derin...
Selam Samsung sitesinde bu buzdolabını bulamadım. Acaba artık gelmiyor mu Türkiye'ye ?
quote:
Orijinalden alıntı: batrisg
Selam Samsung sitesinde bu buzdolabını bulamadım. Acaba artık gelmiyor mu Türkiye'ye ?
Tam tersi, yaklaşık 2 aydır geliyor ülkemize, sitedeki bilgiler eski olduğundan dolayı göremiyorsunuz. Çok yeni bir modeldir.
r134a GAZ , ESKİ TİP GAZDIR.seslidir. YENİ TİP sessiz çevre dostu R600 lere bakmak lazım. samsung un 82 cm lik yaklaşık 500 litrelik 2 ve 3 kapılı buzdolaplarınde r 600 var.
Samsung iyi güzel ama artık teknolojik açıdan geride kalmaya başladı.
Artık şu tüketimini 400kw altına çekmeleri şart bence bu saatten sonra.
quote:
Orijinalden alıntı: dcup
quote:
Orijinalden alıntı: batrisg
Tam tersi, yaklaşık 2 aydır geliyor ülkemize, sitedeki bilgiler eski olduğundan dolayı göremiyorsunuz. Çok yeni bir modeldir.
Aslında boyut olarak tam istediğim buzdolabı ama dediğiniz gibi kahvaltılık bölümünün olmaması ve sebzeliğin ( motor nedeni ile ) ufak olması benim için büyük dezavantaj.
Aslında boyut olarak tam istediğim buzdolabı ama dediğiniz gibi kahvaltılık bölümünün olmaması ve sebzeliğin ( motor nedeni ile ) ufak olması benim için büyük dezavantaj.
benca kahvaltılık olmaması hiç sorun değil. bunu bir sorun olarak görmeyin. kahvaltılık bölmeli olan modelleri kullananlar memnun olmadıklarını, daha doğrusu olmasa da olurmuş diye yazdıklarını biliyorum.
sebzeliği büyük model aruyorsanız, kombi modellere yönelmelisiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme