Şimdi Ara

SAMSUNG S 850 OBJEKTİF KAPANMIYOR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba samsung digimax s 850 makinamda bir sıkıntım var şöyleki makinayı açıyorum sorun yok fakat 1)-zum yaparken birden makina 3 kere düd düd düd diye bir ses çıkarıyor ve kapanıyor objektif dışarıda kalıyorr. 2- makinayı kendim kapatmak istediğim zaman objektifini içeri alıyo ama tam kapanmadan 2-3 milim dışarıda kalıyor yine o düd düd düd sesini çıkarıp öylece kalıyor merceğin önündeki kapaklar yarı kapalı kalıyor yani. Bu arada yeni pil aldım denedim hep aynı. sizin bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum acaba makina arızalımı iademi etsem yoka başka bir sıkıntımı var hepsiburada .com dan almıştık 8 işgünü iade süresi var o süreyide kaçırmak istemiyorum acil yardımını zı bekliyorum şimdiden teşekkürler. bu arada şunuda belirteyim şarzlı pilleri henüz gelmediği için kutudan çıkan pillerle çalıştırıyordum sonra duracell yeni pillerini aldım yine aynı biz bu makinadan 4 adet almıştık diğer arkadaşların makinada böyle bir sıkıntı yok yani piller aynı. şimdiden teşekkür ederek görüşlerinizi bekliyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmethoca25 -- 10 Şubat 2008; 22:48:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmethoca25

arkadaşlar merhaba samsung digimax s 850 makinamda bir sıkıntım var şöyleki makinayı açıyorum sorun yok fakat 1)-zum yaparken birden makina 3 kere düd düd düd diye bir ses çıkarıyor ve kapanıyor objektif dışarıda kalıyorr. 2- makinayı kendim kapatmak istediğim zaman objektifini içeri alıyo ama tam kapanmadan 2-3 milim dışarıda kalıyor yine o düd düd düd sesini çıkarıp öylece kalıyor merceğin önündeki kapaklar yarı kapalı kalıyor yani. Bu arada yeni pil aldım denedim hep aynı. sizin bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum acaba makina arızalımı iademi etsem yoka başka bir sıkıntımı var hepsiburada .com dan almıştık 8 işgünü iade süresi var o süreyide kaçırmak istemiyorum acil yardımını zı bekliyorum şimdiden teşekkürler. bu arada şunuda belirteyim şarzlı pilleri henüz gelmediği için kutudan çıkan pillerle çalıştırıyordum sonra duracell yeni pillerini aldım yine aynı biz bu makinadan 4 adet almıştık diğer arkadaşların makinada böyle bir sıkıntı yok yani piller aynı. şimdiden teşekkür ederek görüşlerinizi bekliyorum....

Düt düt piller biterken çıkardığı ses. Pil tam bitmeden objektifin içeri girmesi lazım. Muhakkak şarjlı pille dene. Acaba bu makine diğer arkadaşlarından fazla mı pil harcıyor diye geldi aklıma.

• quote:

Orjinalden alıntı: ar_tryk

quote:

arkadaşlar merhaba samsung digimax s 850 makinamda bir sıkıntım var şöyleki makinayı açıyorum sorun yok fakat 1)-zum yaparken birden makina 3 kere düd düd düd diye bir ses çıkarıyor ve kapanıyor objektif dışarıda kalıyorr. 2- makinayı kendim kapatmak istediğim zaman objektifini içeri alıyo ama tam kapanmadan 2-3 milim dışarıda kalıyor yine o düd düd düd sesini çıkarıp öylece kalıyor merceğin önündeki kapaklar yarı kapalı kalıyor yani. Bu arada yeni pil aldım denedim hep aynı. sizin bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum acaba makina arızalımı iademi etsem yoka başka bir sıkıntımı var hepsiburada .com dan almıştık 8 işgünü iade süresi var o süreyide kaçırmak istemiyorum acil yardımını zı bekliyorum şimdiden teşekkürler. bu arada şunuda belirteyim şarzlı pilleri henüz gelmediği için kutudan çıkan pillerle çalıştırıyordum sonra duracell yeni pillerini aldım yine aynı biz bu makinadan 4 adet almıştık diğer arkadaşların makinada böyle bir sıkıntı yok yani piller aynı. şimdiden teşekkür ederek görüşlerinizi bekliyorum....

Düt düt piller biterken çıkardığı ses. Pil tam bitmeden objektifin içeri girmesi lazım. Muhakkak şarjlı pille dene. Acaba bu makine diğer arkadaşlarından fazla mı pil harcıyor diye geldi aklıma.

aslında benımde aklıma pil geldi onun için yeni pilde aldım benım sıkıntım şu eğer makinada bir problem varsa iade süresini kaçırmak istemiyorum. şarjlı pilleride aynı siteden almıştım ama onlar henüz gelmedi. neyse bekleyelim sonu iyi olur inşallah bu arada ilgine yürekten teşekkür ediyorum.

• kafanı ağrıtmaya değmez ver iade gitsin. başka yerden alırısn
  • Evet bence de pille alakalı yüksek amperli şarjlı pil ile deneyin.
  • piller bitmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

piller bitmiş

bende pillerin bittiğini düşündüm yeni pil aldım yine aynı sıkıntı oldu benim merak ettiğim aynı makinadan 3 tane daha var onlarda neden böyle bir problem olmadı ama şarjlı pille mutlaka deneyeceğim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Piyasadaki normal piller kutudan çıkandan daha kalitesiz. En azından şarjsız alsanda kalitelisini alman lazım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

piller bitmiş

bende pillerin bittiğini düşündüm yeni pil aldım yine aynı sıkıntı oldu benim merak ettiğim aynı makinadan 3 tane daha var onlarda neden böyle bir problem olmadı ama şarjlı pille mutlaka deneyeceğim...

ama hiç olmazsa kapanması lazım bence vakit kaybetmeden iade et

• Zamanını geçirme derim. Son denemeni yap. Yenisi kalmamış olabilir. Denemelernde acele et olmazsa gönder.
  • bu s850lerde gerçketen baya bir şikayet var.bazıları bozuk çıkıyormuş ama makinanın özellikleri kağıt üstünde iyi duruyor
  • Ben 2 aydır kullanıyorum. Hiçbir sorunum yok
  • quote:

Zamanını geçirme derim. Son denemeni yap. Yenisi kalmamış olabilir. Denemelernde acele et olmazsa gönder.

evet haklısın galiba çünkü 4 tane duracell pil almıştım onlarla da denedim ilk denemede bile aynısını yaptı. fakat canımı sıkan nokatası 10 kere aöıp kapıyorsam 2 veya 3 dafa normal kapanıyor gerisi tamamen sorun. birde şu varki galiba pil bitsede objektifi tam kapaması lazım bu yarım kapayıp duruyor en güzeli iade edeyim çünkü son iade günü cuma tabi sizinde dediğiniz gibi sitede yenisi de kalmamış ürün stoklarında tükenmiş halbuki nede severek almıştaık hevesimi kaçırdı hele o sizlerin çekimlerini görünce bayağı severek almıştım( yeni tripodunuzla çektiğiniz amasya'nın gaca rasimleri harikaydı..9 bu arada ilginize tekrar teşkkür

• quote:

quote:

Zamanını geçirme derim. Son denemeni yap. Yenisi kalmamış olabilir. Denemelernde acele et olmazsa gönder.

evet haklısın galiba çünkü 4 tane duracell pil almıştım onlarla da denedim ilk denemede bile aynısını yaptı. fakat canımı sıkan nokatası 10 kere aöıp kapıyorsam 2 veya 3 dafa normal kapanıyor gerisi tamamen sorun. birde şu varki galiba pil bitsede objektifi tam kapaması lazım bu yarım kapayıp duruyor en güzeli iade edeyim çünkü son iade günü cuma tabi sizinde dediğiniz gibi sitede yenisi de kalmamış ürün stoklarında tükenmiş halbuki nede severek almıştaık hevesimi kaçırdı hele o sizlerin çekimlerini görünce bayağı severek almıştım( yeni tripodunuzla çektiğiniz amasya'nın gaca rasimleri harikaydı..9 bu arada ilginize tekrar teşkkür

Senin yazını okuduktan sonra s850 yi senin için aradım. hepsiburadada tekrar geldiğini gördüm. Diğer yerlerede gelmiş olabilir. Üzülmene gerek yok. Bu makinanın otomatik ayarlarını ben de sevemedim ama manuel ayarları çok hoşuma gitti. Videosu da eşsiz gibi. Amasya resimlerini beğenmene sevindim. İnan sisli ve çok soğuktu. Fotoğrafçıdan bir küçük bir büyük tripod aldım ve o anda hemençekmeye başladım ama çok az deneme yapabildim. Havaların ısınmasıyla denemeler yapmak istiyorum. Biraz da diyafram ağırlıklı çekmeyi istiyorum. Bu makina otamatik ayarları sıradan olsa da sanki dslr ye geçmek isteyen biri için pek çok ayarı barındıran bir makina. Ve de ucuz. Sırf mpeg 4 videoda az yer kaplıyor diye S750 yi bir arkadaşımıza hediye aldık. Bizim çocukların küçüklüklerine ait fazla video yok bundan sonra olsun diye özellikle bu makineyi aldım. Birarada s1050 vardı. Şimdi göremiyorum.Yakında onunda fiyatı düşer. Herşey gönlüne göre olsun.

• ilgine teşekkürler bende makinayı hepsiburaddadan almıştım ürün içeriğine bakınca temin edilememekte diyor fakat artık ben bu amkinayı yarın erzurumdaki servisine önce bir gösterip emin olduktan sonra iade edeceğim. Bu arada ayın 20 sinde istanbulda bir düğünümüz var oraya gidecektik. inan geçerken amasyanın içine geçip (zaten yol üzeri) o mekanları bende çekmek istiyordum artık diğer arkadaşların makinayla çekerim umarım burada hüzel bir topiğimiz olurda oraya atarım. ve tabi erzurum -palandöken kış manzaralarını da. pceosun değiştiğitopikteki mesajlarını okumuştum bende birşeyler yazdım samsung s850 topluluğu diye yeni bir topik açmış fakat onunda geleceği ne olur bilemem. iyi geceler
  • arkadaşlar bugün yetkili servise baktırdım makinanın sorunu objektifin çarkları varmış dişlilerinde (son dişli) kırık varmış zaten objektif açılırken çıt diyede bir ses çıkarıyordu bazen kapanması o dişliyi atlamasından oluyormuş bugün makinayı iade gönderdim ve aynı amkinadan yenisini baktım fakat önümüzdeki hafta istanbula gideceğim için internetten almayı düşünmüyorum oradan bir mağazadan alacağım erzurumda aynı makina 350-370 civarı ben 250 ye almıştım yardımlarınızdan dolayı teşekkürler inşş. yeni makinamı alınca güzel fotoğraflarla paylaşımmımız devam eder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.