Şimdi Ara

Samsung S III yavaşlama sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 hafta önce S3 mini aldım , telefon ilk hafta gayet güzel ve hızlıydı , ben buna bir kaç uygulama yükledim , telefonum artık çok yavaş önceden Deer Hunter 2014 adlı oyunu açıyordum arka planda bekletiyordum sonra Youtube a giriyordum onu arka plan alıp Face e giriyordum. Şimdi Deer Hunter 2014 ü açıyorum biraz oynuyorum , ana menüye basıyorum 8 - 10 saniye arası bekleme yaratıyor önceden öyle bir sorun yoktu arka planda o kadar uygulamayı calıstırıyordum ondan ona ondan ona geçiyordum 2 sn bile bekletmiyordu şimdi aşırı yavaşladı , her neyse arkadaşımda da aynı telefon var , uygulama yöneticine giriyorum , çalışan uygulamalara bakıyorum orda boş kalan ram 200 250 arası gösteriyor , bende sürekli 50 60 70 falan , bundan kaynaklanıyor olabilir mi acaba ?

Google Play'den yüklediğim uygulamalar :

1-Bil Bakalım
    2-Deer Hunt 2014
    3-Clash Of Clans
    4-Candy Crush Saga
    5-Kelime Avı
    6-Flick Shoot
    7-Tango
    8-Vine
    9-Aldiko
    10-Kemal Sunal Filmleri
    11-Poker Deluxe
    12-Basketball
    13-****
    14-CleanMaster
    15-Temple Run 2
    16-Facebook Uygulaması

Google Play haricinde başka bir programdan yükleme yapmadım.

Tüm indirdiklerim bunlar , **** adlı programdan bir tane mp3 yükledim o kadar , ama telefon aşırı yavaşladı , arkadaşta 15 - 20 uygulama yüklemiş ama onda bu yavaşlama yok , yani ana menüye geliyorum ayarlara tıklıyorum geri tuşuna basıyorum 2.5 - 3 sn arası bekletiyor ilk hafta çok memnundum artık telefondan ümidimi kestim , yardım ederseniz sevinirim.

• Şu aralar google playde virüs var diyorlar. Eğer öyleyse fabrika ayarlarına almak zorunda kalabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hardwolf H kullanıcısına yanıt
    Hocam arada ana ekrana gelip Home tuşuna basılı tutarak arka plandaki uygulamaları kapatın. Hatta çok yavaşlama olursa yine Home tuşuna basılı tutun ardından ram yöneticisine gelip ram belleğini silin çalışan temel uygulamar hariç tüm uygulamaları kapatıyor. Ram rahatlıyor.

• Anladım , çünkü arkadaşımda da aynı telefon mevcut , o çok rahat bir şekilde kullanıyor , örnek vermek gerekirse google'a girip arama yazıyorum yalnız harfler çok geç geliyor bir tuşa basarken 1.5 sn bekletiyor falan ama arkadaşımda test ettim tık tık tık hemen yazıyor.

Bide ben Adobe Flash Player uygulamasını yükledim , telefonda flash player uygulaması bulunmadığı için , manuel olarak apk kurulum olarak indirdim , acaba dosya virüslü olabilir mi , bilemiyorum artık.

Bide Clash Of Clans'ı yükledikten sonra nedense telefonda bir yavaşlama söz konusu olmaya başladı.

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwolf -- 30 Kasım 2013; 22:02:23 >
  • Arada bir arka planda çalışan uygulamaları kapat ve telefonu güç tasarrufu modundan çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemaloztin -- 30 Kasım 2013; 22:14:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.