Şimdi Ara

Samsung S10 Lite Fiyatı Düşer Mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayadır piyasaya bakıyorum 2 telefon var kafamda biri s10 lite diğeri ise Xiaomi note 10 lite şu sıralar iyice pubg ye sardım s10 lite ı çok sevdim ama fiyat bu aralar baya uçtu 5k civarları sizce fiyat düşer mi Max bütçe 4500 yada başka tavsiyeniz varmı şimdiden herkese teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aslında s10e bakılabalir ama onunda biraz batarya handikapı var heleki ilk öncelik oyun olarak düşünülüyorsa üzme ihtimali yüksek.Alınabiliyorsa s10 lite ilk önceliğiniz olsun stok takip edin stok bitimine doğru indirim uygulabiliyor satıcılar.Yoksa mi9t pro kovalıyın derim
  • S10 Lite ile mi note 10 lite'ın işlemcileri karşılaştırılabilir işlemciler değil. Samsung orta-üst segment diye cihaza amiral gemilerinde bulunan işlemciyi koymuş. Yani snapdragon 855 ile 730g arasında uçurum fark var. 855 ile oyunlarda full ayarlarda oynarsın. 730G de üzmez ama 855 ile kıyaslanmaz tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki s10 lite mı oneplus 7t mi? Marka algısından dolayı oneplustan uzak duruyorum ama acil telefon almam lazım hatta s20 de alabilirim ama onda da snapdragon yok diye eledim.Sorduğum çoğu kişi iphone 11 al diyor bana da mantıklı geliyor bir tarafıyla fiyatlar çok yükseldi iphoneda ikinci elde değer kaybı az olur.En fazla 5500 e ne önerirsiniz.S10 lite yerine 7t tercih edilir mi?
    İphone 11 için limiti yukarı çekmeye deger mi, yada exnos olan s20 için o fiyatlara çıkılır mı?
  • dark67 D kullanıcısına yanıt
    7t s10 lita'a nazaran çok daha iyi bir cihazdır markaya takılmayın.
    Endişe etmeyin boşuna. OnePlus da gayet iyi bir marka. 7T de çok iyi. S10 Lite ile kıyaslarsanız tabiki 7T çok daha önde. Ama S20 derseniz işler değişir. S20, 7T nin üstünde bir cihaz. Bence exynosa da çok takılmayın. Evet snapdragon'un altında kalıyor testlerde ve kullanımda. Ama çokta önemli bir kayıp olmuyor bana göre. Bence S10 Lite ı eleyin OnePlus 7T daha iyi. Veya bütçeniz artırın S20 alın. Yani S20- OnePlus 7T arasında bir tercih yapın. Iki cihazda üzmez. Iphone 11 de tercih edilebilir ama o fiyata da S20 plus var. Ki S20 plus efsane cihaz. F/P anlamında OnePlus 7T iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum bence benim yaptığımı yap bekle yakında s20 fe çıkıyor fotoğraflarına vakabokirsin işlemcisi s20 ile aynı 1500 2000 TL daha ucuz olucak bence biraz bekle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.